Τρίτη 23 Ιουλ 2019


Πανελλήνιο Κύπελλο Downhill 2017

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Races - Greek DH Cup

gdc17 logoΈνα νέο ελληνικό αγωνιστικό downhill.

Μετά από τέσσερα δυνατά χρόνια αγώνων και με το επίπεδο αναβατών και διοργανωτών να έχει ανέβει σημαντικά ήρθε η ώρα για ακόμη καλύτερους αγώνες. Η νέα επιτροπή που εκλέχθηκε από τη διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, έχει θέσει υψηλούς στόχους και γίνονται σοβαρές προσπάθειες για καλύτερους, ποιοτικότερους και ασφαλέστερους αγώνες που να ακολουθούν διεθνή πρότυπα και κανονισμούς. Φυσικά όλα δε μπορούν να αλλάξουν από την μία στιγμή στην άλλη γι' αυτό χρειαζόμαστε την στήριξη και την κατανόηση όλων των αγωνιζόμενων και των διοργανωτών.

Η μεγάλη αλλαγή για το 2017 είναι ότι θα μειωθεί ο αριθμός των αγώνων στους πέντε (5) από τους οκτώ (8), και θα προσμετρούν ΟΛΟΙ στην τελική βαθμολογία. Ιδιαίτερη σημασία έχει δοθεί, από την επιτροπή, στα θέματα ασφάλειας και οργάνωσης των αγώνων.

Στόχος μάλιστα είναι το αναβαθμισμένο Κύπελλο DH να προσελκύσει ακόμη περισσότερες συμμετοχές από την Βουλγαρία και γενικά τις Βαλκανικές χώρες ώστε να ανέβει ακόμη περισσότερο το επίπεδο του ανταγωνισμού.

Πολλά περιμένουμε από τη νέα γενιά αναβατών, της κατηγορίας Junior, που έχουν δείξει φοβερά στοιχεία εξέλιξης τα τελευταία χρόνια.

Επίσης θετικό είναι ότι θα υπάρχει αγωνιστικό κενό τους θερινούς μήνες προκειμένου οι Έλληνες αγωνιζόμενοι να μπορέσουν να αγωνιστούν ή απλά να προπονηθούν σε bikeparks του εξωτερικού, καθώς δίνεται και η δυνατότητα στα παιδιά που δίνουν εξετάσεις να συγκεντρωθούν σ' αυτές.

Αγωνιστικό πρόγραμμα DH του 2017.

Για φέτος επιλέχθηκαν κατόπιν επικοινωνίας με διοργανωτές οι παρακάτω αγώνες και θα σημειωθούν αρκετές βελτιώσεις στις πίστες.
Ανυπομονούμε λοιπόν για την έναρξη της αγωνιστικής δράσης όπου και φέτος θα ξεκινήσει από τον Τύρναβο και το φοβερό Lousfaki Trail με τις αλματάρες του.
Η συνέχεια στο Rodeo Trail στη Λιβαδειά, μια ακόμη πολύ διασκεδαστική πίστα με πολλά άλματα, αλλά και υψηλά στάνταρ διοργάνωσης.
Ακολουθεί θερινή ανάπαυλα και επιστροφή στην αγωνιστική δράση τον Σεπτέμβρη, στο μοναδικό bike park της Ελλάδας, στο Katsmalosi Trail στο Χ.Κ. Βασιλίτσας.
Ο τέταρτος και πιο απαιτητικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην ζόρικη πίστα των Καλαβρύτων, Kapota Trail,  η οποία είναι και η μεγαλύτερη στην Ελλάδα.
Όσο για τον μεγάλο τελικό θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στο φιλόξενο Ωραιόκαστρο και το φουλ διασκεδαστικό Forest Gam.
Ετοιμαστείτε λοιπόν για μια συναρπαστική σεζόν με πολύ δράση, αλλά και υψηλότερα διοργανωτικά στάνταρ.


Πανελλήνιο Κύπελλο DH 2017


1. Τύρναβος Lousfaki Trail 2 Απριλίου
2. Λιβαδειά Rodeo Trail 21 Μαΐου
3. Βασιλίτσα Katsmalosi Trail 3 Σεπτεμβρίου
4. Καλάβρυτα Kalavryta DH Trail 1 Οκτωβρίου
5. Ωραιόκαστρο Forest Gam Trail 22 Οκτωβρίου

Καλή αγωνιστική σεζόν σε ΟΛΟΥΣ!

Εκ της επιτροπής Πανελλήνιου Κυπέλλου Downhill

Like @ facebook.com/greekdownhillcup/ for more info, news...
Σχόλια (4)Add Comment
Μπομπι
...
γραμμένο από Μπομπι, Φεβρουάριος 27, 2017
Ποτε και που smilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gif
0
...
γραμμένο από μπομπο1, Φεβρουάριος 27, 2017
Ποτε και που δεν λεει smilies/cry.gifsmilies/tongue.gif
0
...
γραμμένο από μπομπο1, Φεβρουάριος 27, 2017
Ποτε? Ημερομηνια δν λεει
0
...
γραμμένο από Lefteris Lev, Φεβρουάριος 07, 2017
Κύμη όχιιιι !!!!!!! smilies/angry.gifsmilies/angry.gifsmilies/angry.gifsmilies/angry.gifsmilies/angry.gifsmilies/angry.gifsmilies/angry.gifsmilies/angry.gifsmilies/angry.gifsmilies/angry.gif

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy