Τρίτη 23 Ιουλ 2019


Βέροια Road trip ’08 by Xanthi FreeRide Crew

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Tracks & More - Διαδρομές

Στις 11-06-2008 το Xanthi FreeRide Crew ήταν εκεί για τρίτη συνεχόμενη φορά σε ενάμιση μήνα. Το «χτύπημα» έγινε μετά το μεσημέρι της Τετάρτης  και η μέρα, αν εξαιρέσουμε την σπασμένη ζάντα του Γιάννη, εξελίχθηκε ομαλά. Εδώ που τα λέμε αν δεν έσπαζε δεν θα είχαμε και αυτό το Video γιατί αμέσως μετά ανέλαβε χρέη cameraman. Εμένα προσωπικά, αλλά και σε όλα τα παιδιά από Ξάνθη, μας άρεσε πάρα πολύ η διαδρομή γι'αυτό και άλλωστε ξαναήρθαμε για τρίτη φορά, μιας και η απόσταση που μας χωρίζει από Ξάνθη είναι κάτι λιγότερο από 2,5 ώρες και ενδείκνυται για αλλαγή παράστασης για μας.
Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους  όσους ασχολήθηκαν με την πιστά  και ειδικότερα στα παιδιά από την Ground Edit (Tommy και Μπουνόβας) αλλά και ο Πρόεδρος (γεια σου Προεδράρα!) του τοπικού συλλόγου για την δουλειά και το μεράκι που υποδεικνύουν σε όλους μας .
Λίγα λόγια για την διαδρομή .
Η διαδρομή είναι σχετικά εύκολη χωρίς πολλές  τεχνικές δυσκολίες  και τεχνικά περάσματα, με κατασκευές εύκολες και προπάντων  ασφαλείς με σωστές προσγειώσεις. Σίγουρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και σαν μια FreeRide διαδρομή  αν θα είχε και κάποια πιο North Shore κομμάτια (ξέρει ο Tommy τι εννοώ). Αλλά σίγουρα αυτό που την διακρίνει είναι η συνεχόμενη ροή και ταχύτητα, που στην τελική είναι και αυτό που ζητάμε, έτσι μάγκες?
Όλοι λοιπόν στην Βέροια το Σ/Κ για να υποστηρίξουμε την διοργάνωση που θα πρέπει να γίνει θεσμός !!!

Τα λέμε στην Βέροια

Jimmys
από
Xanthi Freeride Crew…Enjoy the VIDEO
Σχόλια (0)Add Comment

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy