Τρίτη 23 Ιουλ 2019


Greek Downhill Cup 2014 - round #7

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Races - Greek DH Cup

Κι όμως, έφτασε και αυτή η αγωνιστική σεζόν στο τέλος της! 

greek downhill cup logo 2014 RB color smallΕφτά αγώνες, από τους οχτώ, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και περιμένουμε σε δύο μέρες να ζήσουμε και τον τελευταίο της χρονιάς, στο Ωραιόκαστρο της συμπροτεύουσας.

Κάποιες κατηγορίες του κυπέλλου έχουν ήδη ξεκαθαρίσει, κάποιες άλλες όχι. Το σίγουρο είναι πως μετά τον αγώνα στα Καλάβρυτα ο Γιάννης Ιωάννου έχει κατοχυρώσει τον τίτλο του κυπελλούχου για το 2014! Με συμμετοχή σε όλους τους αγώνες, βάθρο παντού, σταθερή οδήγηση και 1180 βαθμούς, έχει κλειδώσει τη θέση του στη γενική κατάταξη και την κατηγορία Elite. Ξεκάθαρα είναι τα πράγματα και στις κατηγορίες Veteran και Women με Φώτη Σκαρή και Ειρήνη Μαυράκη να έχουν και αυτοί συμμεχοτή σε όλους τους αγώνες, ενώ στις κατηγορίες Master και Junior ακόμα υπάρχουν μαθηματικές πιθανότητες να αλλάξουν οι θέσεις. 

Δείτε τη βαθμολογία αναλυτικά:

Κατηγορία Elite
greek dh cup 2014 7 elite


Κατηγορία Junior
greek dh cup 2014 7 junior


Κατηγορία Master
greek dh cup 2014 7 master


Κατηγορία Veteran
greek dh cup 2014 7 veteran


Κατηγορία Women
greek dh cup 2014 7 woman


Να υπενθυμίσουμε πως στην τελική βαθμολογία του κυπέλλου μετράνε τα καλύτερα έξι (6) αποτελέσματα του κάθε αναβάτη! Αυτή τη στιγμή στη βαθμολογία βλέπουμε το σύνολο των βαθμών και από τους 7 αγώνες. Αν κάνετε τις πράξεις προσθέτοντας τα καλύτερα έξι αποτελέσματα, θα δείτε πως πολλές θέσεις αλλάζουν. Γι' αυτό και ο τελευταίος αγώνας στη Θεσσαλονίκη έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς θα κριθούν θέσεις για πολλούς αναβάτες greek downhill cup 2014 logo 800
Σχόλια (0)Add Comment

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy