Κυριακή 16 Ιουν 2019


Greek DH Cup

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τετάρτη, 11 Φεβρουάριος 2015 22:19
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
8 down n dirty full filmΣτα βουνά της Ελλάδας, στα απότομα μονοπάτια τους, οι Έλληνες αναβάτες downhill δίνουν σκληρές μάχες για την κατάκτηση του Πανελληνίου Κυπέλλου.

Στο film 8 Down n’ Dirty, η σκηνοθέτης Δήμητρα Μπαμπαδήμα που ακολούθησε το Πανελλήνιο Κύπελλο Downhill 2014, μας βάζει στη θέση των αθλητών, και μας δίνει μια γεύση από την ένταση, την ταχύτητα, το χώμα και τον πόνο του αθλήματος!
 
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τετάρτη, 04 Φεβρουάριος 2015 21:00
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
blog chartΌπως και πέρσι, έτσι και φέτος δημιουργήσαμε μία ψηφοφορία για να "ακουστεί" η φωνή του λαού, η φωνή των downhillάδων, να δούμε τι μας αρέσει και τι όχι, πως μπορούμε να βελτιωθούμε, τι προτάσεις έχετε εσείς για αυτό και τι πιστεύετε για τη μέχρι τώρα πορεία του Ελληνικού Κυπέλλου Downhill. Ταυτόχρονα είχαμε την ευκαιρία να αξιολογήσουμε τον κάθε αγώνα ως προς τη διοργάνωσή του, αλλά και ως προς το επίπεδο κατασκευής της πίστας.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 29 Ιανουάριος 2015 20:55
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
greek downhill cup logo 2015 RB color smallΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ DOWNHILL OPEN 2015
Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ!

Το ελληνικό Downhill βρίσκεται σε ανοδική πορεία και τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει. Αθλητές και διοργανωτές είναι έτοιμοι για μια ακόμη δυνατή αγωνιστική χρονιά και το πάρτι αρχίζει! Παράλληλα παρουσιάζεται το πρόγραμμα αγώνων του 3ου Πανελλήνιου Κυπέλλου DH Open το οποίο θα ανακοινωθεί επίσημα στην τελετή απονομής του 2014 στις 7/2/2015.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 22 Ιανουάριος 2015 00:12
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
grdc14 psifoforia coverΈχουμε μπει σε τροχιά κυπέλλου 2015!! Τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά και όλοι οι διοαργανωτές είναι ήδη σε ρυθμούς προετοιμασίας για ένα ακόμα καλύτερο και πιο δυνατό Πανελλήνιο Κύπελλο Downhill 2015

Μιλώντας για καλύτερο ή χειρότερο, έχουμε ετοιμάσει, όπως είχαμε κάνει και πέρσι, μία ψηφοφορία για να βγάλουμε όλοι μας κάποια συμπεράσματα που θα βοηθήσουν να γίνουμε ακόμα καλύτεροι τη νέα αγωνιστική χρονιά.
Συντάχθηκε απο τον/την Fotis Skaris Τετάρτη, 26 Νοέμβριος 2014 22:52
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
grdc14 ioannou1ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ DOWNHILL OPEN 2014

Τελική βαθμολογία

Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ DOWNHILL

Κείμενο: Φώτης Σκαρής
gravity freaks logo

Οκτώ απολαυστικές πίστες, 346 πολύχρωμοι αναβάτες, ένας μεγάλος νικητής...
Λάσπη, σκόνη, βραχόκηποι, εντυπωσιακά άλματα, ένταση και αδρεναλίνη! Κατηφόρες, γκρέμια γουρλωμένα μάτια, αίμα και πόνος. Ήταν μια χρονιά γεμάτη downhill, ήταν μια χρονιά γεμάτη χαμόγελα...

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναβάτες, διοργανωτές και χορηγοί συνεργάστηκαν αρμονικά, το 2ο Πανελλήνιο Κύπελλο Downhill Open 2014 ολοκληρώθηκε με επιτυχία και το αποτέλεσμα ήταν υπεράνω και της πιο τολμηρής φαντασίας. Πραγματικά φοβεροί αγώνες, με εξαιρετικά υψηλό επίπεδο συναγωνισμού, πολύ θέαμα, δυνατές συγκινήσεις και άφθονα παγωμένα Red Bull... Περάσαμε μια φοβερή χρονιά όπου από το Μάρτη και μετά μας περίμενε ένας φοβερός αγώνας DH κάθε μήνα. Και τι αγώνας! Οι οκτώ πίστες ήταν φουλ αναβαθμισμένες, το επίπεδο των διοργανώσεων υψηλότερο, οι επιδόσεις των αναβατών έχουν ξεφύγει, ενώ παράλληλα φέτος στους αγώνες του Κυπέλλου είδαμε να συμμετέχουν αναβάτες από τη Βουλγαρία, τη Γαλλία, την Αγγλία, την Ιταλία και τη Γερμανία σχολιάζοντας με τα καλύτερα λόγια αυτή την εμπειρία... Εξίσου φοβερός ήταν ο συναγωνισμός και μάλιστα σε όλες τις κατηγορίες με τους τρεις από τους πέντε κυπελλούχους να κρίνονται μόλις στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς...

Σελίδα 7 από 11