Πέμπτη 28 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 65 guests


Enduro MTB Days in Pelion - Long Story Prologue Trail

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Tracks & More - Διαδρομές

enduro days pelion prologue 10Long Story Prologue Trail (600m. dist. -67m. alt. gain)

Δεν είναι μόνο το μήκος που δίνει το όνομα σε αυτό το μονοπάτι. Είναι κυρίως η μεγάλη ιστορία που κουβαλάει από τις γενιές των ανθρώπων που το έχτισαν και το περπάτησαν.


Ξεκινάει πάνω από το χωριό Μηλιές και καταλήγει στην παραλία των Καλών Νερών. Εμείς για την κατατακτήρια διαδρομή θα χρησιμοποιήσουμε το τελευταίο τμήμα. Μήκους 600 μέτρων.


Το Σάββατο 8/10 στις 16:30 με σημείο εκκίνησης την παραλία των Καλών Νερών θα κατευθυνθούμε προς την κατατακτήρια διαδρομή (πρόλογος). Η παρουσία όλων των συμμετεχόντων στην κατηγορία Specific είναι απαραίτητη. Στη διαδρομή αυτή θα γίνει η χρονομέτρηση που θα δώσει τη σειρά εκκίνησης για τη χρονομέτρηση της Κυριακής. Εάν κάποιος δε χρονομετρηθεί στον πρόλογο θα ξεκινήσει το χρονομετρημένο τμήμα (ειδική διαδρομή) στο τέλος, αφού φύγουν όλοι όσοι έχουν πάρει κατάταξη.


Η απόσταση από το σημείο συγκέντρωσης (παραλία) μέχρι την αρχή της ειδικής είναι 5 χλμ. και η υψομετρική διαφορά μόλις 90 μ. Στο σύνολο η διαδρομή είναι 7,5 χλμ.


Η ειδική έχει μικρό μήκος, είναι εύκολη και δεν κρύβει παγίδες. Έχει σκοπό να κλείσει ωραία το απόγευμα του Σαββάτου, να μη μας κουράσει και να είναι ευχάριστή. Σκοπός της είναι να βγάλει τη σειρά εκκίνησης για τον αγώνα της Κυριακής και θα παραμείνει άγνωστη μέχρι να βρεθούμε στη γραμμή εκκίνησης.


enduro days pelion poster


Οι προετοιμασίες είναι σε πολύ καλό στάδιο και με την ενεργή στήριξη των χορηγών μας : Moustakas Bikes, Pharmnet.gr, Bos suspension, των υποστηρικτών μας : Χρώμα Πάνος, Life Cycles, την πολύτιμη συμβολή και την αιγίδα του Δήμου Νοτίου Πηλίου και της τοπικής κοινότητας Καλών Νερών προχωράμε για να κλείσει ο κύκλος των Enduro Days για το 2016 και να μπούμε ακόμα πιο δυνατά στο 2017 και τη νέα αγωνιστική σεζόν που αναμένεται ακόμα πιο συναρπαστική!


Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς επικοινωνίας Sela.gr και Downhill.gr και σε όλους που με την παρουσία τους έδωσαν δύναμη για τη συνέχεια του Enduro Days!

enduro days pelion prologue 01
enduro days pelion prologue 02
enduro days pelion prologue 03
enduro days pelion prologue 04
enduro days pelion prologue 05
enduro days pelion prologue 06
enduro days pelion prologue 07
enduro days pelion prologue 08
enduro days pelion prologue 09
enduro days pelion prologue 11
enduro days pelion prologue 12
enduro days pelion prologue 10

Σχόλια (0)Add Comment

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy