Πέμπτη 28 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 79 guests


Wee Day Out: Το νέο συναρπαστικό βίντεο του Danny MacAskill

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Tracks & More - Fun Section

danny macaskill weedayout01


Ο Danny MacAskill έγινε ένας από τους πιο δημοφιλείς αναβάτες στο YouTube, παρουσιάζοντας τα skills του σε πολλά video όπως το Imaginate, το Epecuén και το Way Back Home. Τώρα ο θρύλος των Σκωτσέζικων trials επιστρέφει -αυτή τη φορά πάνω σε ένα mountain bike- με το νέο film, Wee Day Out.


Ο Danny εξερευνά τις περιοχές γύρω από το Εδιμβούργο σε ένα video που εξυμνεί τη διασκέδαση του να κάνεις riding στην εξοχή. Τα tricks του #WeeDayOut περιλαμβάνουν leap σε ράγες, riding πάνω σε μια γιγαντιαία μπάλα σανό, trick πάνω σε ένα σπίτι αλλά και η φοβερή σκηνή όπου ο 28χρονος Σκωτσέζος εξαφανίζεται και αναδύεται από ένα λάκκο βάθους 2 μέτρων. Και επειδή το χιούμορ του κορυφαίου αναβάτη δεν θα μπορούσε να μείνει ανεκμετάλλευτο, στο βίντεο ξεχωρίζει το cameo του Peter, πατέρα του Danny.



Σχετικά με το νέο του project, ο Danny είπε: «Παρόλο που πάντα κάνω ασυνήθιστο riding, ήθελα να γυρίσω ένα βίντεο με το οποίο να μπορεί να ταυτίζεται ο συνηθισμένος αναβάτης. Κάθε αναβάτης έπρεπε να περάσει πάνω από λάκκους χωρίς να γνωρίζει το βάθος του λάκκου, απλά ο λάκκος στις δικές μου ταινίες τυχαίνει να έχει βάθος 2 μέτρων. Ήθελα να κάνω ένα βίντεο με mountain bike ξανά και να δώσω στον εαυτό μου την καλλιτεχνική ελευθερία με αυτή την ταινία. Μιλάμε για μια διασκεδαστική μέρα έξω με το ποδήλατο, και γι' αυτό ήθελα να βγει κάτι fun και έξυπνο.»


danny macaskill weedayout02

danny macaskill weedayout03

danny macaskill weedayout04

-//-

Απολαύστε το Wee Day Out του Danny MacAskill εδώ:

Κατεβάστε επιπλέον φωτογραφικό υλικό εδώ:

#WeeDayOut
 
   
   
 
Σχόλια (0)Add Comment

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy