Παρασκευή 29 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 113 guests


Chania Race Day 3

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Races - Αποτελέσματα Αγώνων

chania_ridersΜπρος γκρεμός και πίσω ρέμα! Χαϊδεμενάκης και από εδώ, Χαϊδεμενάκης και από κει. Είπαμε πως αφού δε θα τρέξει ο Μπάμπης, ευκαρία να δούμε και κανέναν άλλο στο βάθρο. Τελικά είδαμε άλλον, αλλά πάλι Χαίδεμενάκης και είναι ο πιο μικρός αδερφός του Μπάμπη, ο Δημήτρης.

Ο αγώνας στα Χανιά είχε δύο σκέλη, ένα το Σάββατο και ένα τη Κυριακή. Υπήρχε βράβευση για κάθε αγώνα και για κάθε κατηγορία ξεχωριστά, αλλά το καλύτερο άθροισμα των δύο χρόνων από τα δύο σκέλη και από τις δύο κατηγορίες, ήταν αυτό που κέρδιζε τα πιο ωραία κρητικά δωράκια, τα handmade ποδηλατικά μετάλλια και βέβαια τα χρηματικά έπαθλα.

Ο καιρός αρχικά βοηθούσε την όλη κατάσταση, τα προκριματικά έγιναν υπό το φως του ηλίου και με τη λάσπη να στεγνώνει, αλλά όταν ήρθε η ώρα του τελικού άνοιξαν οι ουρανοί για πολλοστή φορά. Ωστόσο το θέαμα ήταν υψηλό με τους αθλητές να δίνουν μάχη με τη λάσπη και να μπαίνουν στις στροφές (καμιά φορά και στις ευθείες!!) με τις πόρτες!

Να ευχηθούμε περαστικά στον Φραγκιουδάκη Γιάννη, δεύτερος στον αγώνα του Σαββάτου, που στα προκριματικά της Κυριακής αγκάλιασε έναν πέτρινο τοίχο που ήταν πάνω σε ένα burm (ή το burm πάνω στο τοίχο!), και να ευχαριστήσουμε τα κοπέλια από τη Κρήτη που μας φιλοξένησαν τόσο καλά, φρόντισαν για όλα και μας περιποιήθηκαν με το παραπάνω. Αν και πρώτη διοργάνωση στη Κρήτη, μπορούμε να πούμε πως ήταν κατά 99,9% άψογη, αφήνουμε και κάτι ψιλά για αυτούς που θέλουν να παραπονεθούν. Το πρόγραμμα κύλισε ομαλά χωρίς καθυστερήσεις και χωρίς άγχος και το πιο σημαντικό απ' όλα είναι πως όλοι όσοι βρεθήκαμε εκεί χορτάσαμε 3 μέρες ποδήλατο!

Φωτογραφίες του Παντελή μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ arteliz.eu.
Μερικές από αυτές μπορείτε να τις δείτε και στο gallery μας πατώντας εδώ.
Και σύντομα θα σηκώσουμε μερικές έξτρα φωτογραφίες και ένα (ίσως παραπάνω) σπέσιαλ βιντεάκι.

Παρακάτω βλέπετε αποτελέσματα προκριματικού και τελικού Κυριακής, καθώς και γενική τελική κατάταξη.
Αποτελέσματα Σαββάτου εδώ.

chania_prokrimatika2chania_aponomeschania_winners
chania_telikos2

chania_teliki_katataksi
Σχόλια (3)Add Comment
0
...
γραμμένο από Panteliz, Δεκέμβριος 14, 2009
Λειτουργεί σε κάθε γκαλερί η αναζήτηση. Δηλαδή κάθε αθλητής μπορεί πολύ εύκολα να βρει τις δικές του φωτογραφίες πηγαίνωντας στο αντίστοιχο γκαλερί αν πριν ανοίξει κάποια φωτογραφία γραψει στο search: dhxx όπου xx ο αριθμός του στον συγκεκριμένο αγώνα. πχ. το νούμερο 3 θα γράψει dh3. Επίσης μπορεί να βρει τις εικόνες του ψάχνοντας με το επίθετό του με λατινικούς χαρακτήρες και μικρά απλά γράμματα. πχ. ο αναβάτης Χαϊδεμενάκης θα πρέπει να γράψει στο search xaidemenakis. Για οποιαδίποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μου.
Ευχαριστώ
0
...
γραμμένο από Panteliz, Δεκέμβριος 10, 2009
Όπως και σε όλους τους αγώνες και αυτή την φορά υπάρχει η προσφορά "Switch Offer" με την οποία κάθε αθλητής μπορεί να προμηθευτεί όλες του τις φωτογραφίες του αγώνα σε χαμηλή ανάλυση (72dpi) με κόστος 15 ευρώ ή σε υψηλή ανάλυση (300dpi) με 30 ευρώ. Ο μέσος όρος εικόνων κάθε αθλητή από τον αγώνα στα Χανιά είναι περίπου 35. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου 6988984817. Ευχαριστώ!
0
...
γραμμένο από Γιαννης Φρ., Δεκέμβριος 10, 2009
Σας ευχαριστω πολυ παιδια!!!smilies/smiley.gif Ευτυχως το μονο που αποκομησα ειναι μια μυτη "τουμπανο"! Ουτε σπασιμο, ουτε γρατζουνια... Χαιρομαι που το ευχαριστηθηκατε και περασατε ωραια και ελπιζω να το επαναλαβουμε καποια στιγμη... (χωρις τις τουμπες)smilies/grin.gif

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy