Πέμπτη 18 Απρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 170 guests


3 ride bros

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Reviews

na_blogΕίναι ο Tomasz, ο Rafal και ο Kamil Krzysztofik. Είναι από τη Πολωνία και είναι αδέρφια, εξ ου και η ονομασία "3 ride bros". Χρόνια τώρα στην Ελλάδα και όλοι σχεδόν τους ξέρουμε λίγο-πολύ καλά από αγώνες και events που ποτέ δε περνάνε απαρατήρητοι, αφού κάθε φορά κάποιος από τους τρεις θα είναι στο βάθρο!




Ο Kamil, ο πιο μικρός της παρέας, είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους καλύτερους αναβάτες στην Ελλάδα, συμμετέχοντας σε αγώνες downhill όπου πάντα σχεδόν ανεβαίνει βάθρο, κάνοντας πολύ καλό dirt jumping και freestyle κόλπα και παίζει άνετα και μέσα στους δρόμους της Αθήνας, δίνοντάς μας ωραία πλάνα από street σκηνικά. Να υπενθυμίσουμε ότι είναι ακόμα ανερχόμενος!

Ο Rafal, ο πιο κοινωνικός και ενθουσιώδης τύπος, έκανε ένα μπαμ τις τελευταίες 1-2 χρονιές και καταφέρνει να κυνηγάει σχεδόν πάντα μία θέση στο βάθρο, έχοντας πολύ καλούς χρόνους και σταθερή οδήγηση.

Ο Tomasz, ο πιο μεγάλος και ώριμος της παρέας, πιο παλιά έτρεχε σε αγώνες και ήταν πάντα ένας από τους καλούς αναβάτες, αλλά αργότερα και ύστερα από κάποιους τραυματισμούς αποφάσισε να αποσυρθεί από την αγωνιστική σκηνή. Ποτέ όμως δε σταμάτησε να ασχολείται με το ποδήλατο, του αρέσει να καβαλάει σε μονοπάτια και μέρη όπως τα νταμάρια στην Αθήνα και τελευταία αποφάσισε να ασχοληθεί λίγο παραπάνω με τη δουλειά του cameraman.

Οι 3 ride bros έχουν χορηγό τους την Specialized και εδώ μπορείτε να δείτε τη πρώτη σοβαρή παραγωγή τους. Είναι ένα μικρό βίντεο διάρκειας 3:40 μόλις, όμως δεν υπάρχει περίπτωση να το δεις και να μη θελήσεις επί τόπου να καβαλήσεις το ποδήλατό σου και να βγεις έξω. Είναι ίσως μία από τις πιο καλοφτιαγμένες ελληνικές παραγωγές και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν έτσι.
Απολαύστε...

 


Μπορείτε να το δείτε και σε HD εδώ, ενώ γενικότερα περισσότερα νέα για τους 3 ride bros μπορείτε να μαθαίνετε στο blog τους.



Σχόλια (1)Add Comment
0
...
γραμμένο από Kostantinos Poulopoulos, Ιανουάριος 18, 2010
WELL DONE GUYS ...FREERIDE POETRY...WANNA SEE MMMOOOOOOOORE...smilies/grin.gif

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy