Πέμπτη 28 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 67 guests


Wikiloc - GPS trails and waypoints of the World

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Tracks & More - Παρουσίαση Downhill Tracks

wikilocΊσως το πιο γνωστό site με ποδηλατικά μονοπάτια. Μια πρωτοποριακή ιστοσελίδα βραβευμένη στον τομέα του Geotourism από τον διεθνή οργανισμό Ashoka. Σε συνδυασμό με το Google Earth αποτελεί την πιο χρήσιμη λύση για όλους εμάς που ψάχνουμε απεγνωσμένα να βρούμε μονοπάτια στη περιοχή μας.

Το site αυτό αποτελεί μία παγκόσμια βιβλιοθήκη με μονοπάτια και διαδρομές από όλο τον κόσμο για όλα τα ενδιαφέροντα (πεζοπορία, ποδηλασία, enduro, 4x4, ιστιοπλοϊα, καγιάκ, αεροπτερισμό και πολλά άλλα). Δημιουργώντας ένα λογαριασμό έχετε τη δυνατότητα να φορτώνετε όλων αυτών των ειδών τα μονοπάτια. Μόλις κάποιος φορτώσει στo wikiloc μονοπάτι σε περιοχή κοντά σε δικά σας μονοπάτια λαμβάνετε ειδοποίηση πως κάπoιος χρήστης φόρτωσε τα εξής μονοπάτια κοντά στη δική σας περιοχή. Δημιουργείται έτσι ακόμη μια κοινότητα για όλους εσάς που θέλετε να συνεισφέρετε στην παγκόσμια ποδηλατική κοινότητα. "Sharing means caring".

Αν πάλι δε θέλετε να μπείτε στη διαδικασία να ψάχνετε για downhill μονοπάτια και τα θέλετε όλα μαζεμένα εδώ και τώρα, ενημερώσαμε για σας το αρχειάκι μας με τα μονοπάτια κατάβασης στην Ελλάδα, χάρη στη δική σας βοήθεια, με τα μονοπάτια του Παρνασσού να φιγουράρουν φρέσκα - φρέσκα.
Σας παραδίδουμε το αρχείο Google Earth.
Σχόλια (2)Add Comment
0
...
γραμμένο από marryDHqueen, Νοέμβριος 01, 2011
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ!! ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΛΕΞΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΤΣΙΚΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΑ... ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ... ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ "WHERE IS ACROPOLIS"
0
...
γραμμένο από Deemoss, Οκτώβριος 30, 2010
Παίδες πολύ καλή δουλειά. Το google earth αρχείο χρησιμότατο, αυτό ακριβώς έψαχνα!

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy