Πέμπτη 28 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 63 guests


Pigadia DH Festival - Battle Royal

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Races - Προκηρύξεις Αγώνων

pigadia_dh_festival_battle_royal_smallΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Προκήρυξη 2ήμερου Φεστιβάλ OPEN πανελληνίων αγώνων DHI στη Νάουσα
συντάχθηκε από τον Λεφούση Ηρακλή (πρόεδρος MTB CLUB NAOUSA)
Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2011
DHI Races - Προκηρύξεις Αγώνων
Νάουσα - Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2011

Προκήρυξη OPEN πανελληνίου αγώνα DHI DUAL SLALOM & OPEN πανελληνίου αγώνα DHI ENDURANCE στη Νάουσα
(2ήμερο Φεστιβάλ Downhill)

Ο Ποδηλατικός Φυσιολατρικός Όμιλος Νάουσας -MTB CLUB NAOUSA- διοργανώνει ένα διήμερο Πανελλήνιων Αγώνων Ποδηλάτου Κατάβασης Βουνού (Downhill) στο όρος Βέρμιο στην περιοχή του χιονοδρομικού κέντρου 3-5 Πηγαδιών για τις κατηγορίες Παίδων - Εφήβων - Ανδρών/ Κορασίδων - Νεανίδων - Γυναικών  (Open).


pigadia_dh_festival_battle_royal2

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:
Σάββατο 10 & Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011 (Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:00μμ. OPEN Πανελλήνιος Αγώνας DHI DUAL SLALOM και Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00πμ. OPEN Πανελλήνιος Αγώνας DHI ENDURANCE).

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ:
Έμπροσθεν του λίφτ-μπάρ στην βάση του εναέριου αναβατήρα του χιονοδρομικού κέντρου 3-5 Πηγάδια, Νάουσα.

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ:
1) Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:00μμ.
OPEN Πανελλήνιος Αγώνας DHI DUAL SLALOM

2) Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00πμ.
OPEN Πανελλήνιος Αγώνας DHI ENDURANCE

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ:
1) Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου - OPEN Πανελλήνιος Αγώνας DHI DUAL SLALOM
Η διαδρομή του DHI DUAL SLALOM βρίσκεται κάτω από τον εναέριο αναβατήρα του Χ.Κ. 3-5 Πηγάδια (τελευταίο τμήμα αυτού) σε δύο συναρπαστικές διαδρομές μέσα από τα δέντρα. Η εκκίνηση βρίσκεται σε υψόμετρο 1.525μ. και ο τερματισμός σε υψόμετρο 1.450μ. Η διαδρομή αποτελείται από δύο (2) παράλληλες κούρσες για έκαστο αθλητή - την μπλε και την κόκκινη κούρσα συνολικού μήκους περίπου 250-300μ. Τα ζευγάρια διαγωνιζόμενων τρέχουν εναλλάξ και από τις δύο κούρσες. Ο συνολικός καλύτερος χρόνος των δύο διαδρομών θα αναδεικνύει τον νικητή, ο οποίος με την μέθοδο του αποκλεισμού/πρόκρισης θα συνεχίζει ή όχι μέχρι και το τελικό ζευγάρι της αναμέτρησης.

2) Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου - OPEN Πανελλήνιος Αγώνας DHI ENDURANCE
Η διαδρομή του DHI ENDURANCE βρίσκεται κάτω από τον εναέριο αναβατήρα του Χ.Κ. 3-5 Πηγάδια και καταλαμβάνει όλο το μήκος αυτού, περίπου 2.000μ (όμοια με την περυσινή διοργάνωση, αλλά με επεμβάσεις που καθιστούν την διαδρομή πολύ καλύτερη). Η εκκίνηση, η οποία θα είναι ομαδική βρίσκεται σε υψόμετρο 2.005μ. και ο τερματισμός σε υψόμετρο 1.450μ. Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να εκτελέσουν τις περισσότερες δυνατές καταβάσεις μέσα σε τέσσερις (4) συνεχόμενες ώρες χρησιμοποιώντας τον εναέριο αναβατήρα ο οποίος θα λειτουργεί με σταθερή ταχύτητα επί τέσσερις ώρες. Ο αθλητής που εκτελέσει τις περισσότερες καταβάσεις αναδεικνύετε και νικητής. Η διαδρομή θα αποτελείται από στροφές ανάμεσα σε δέντρα και μη, από burms, από rock gardens και drops, pipes, ράμπες κτλ. καθώς και αρκετά σημεία προσπεράσεων και εναλλακτικής αποφυγής των αλμάτων-drops.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ:
Η διαδρομή του DHI ENDURANCE θα είναι άρτια σηματοδοτημένη και έτοιμη για χρήση την Κυριακή 28/8. Η διαδρομή του DHI DUAL SLALOM θα είναι άρτια σηματοδοτημένη και έτοιμη για χρήση την Κυριακή 4/9.
Κατά την διάρκεια των αγώνων και οι δύο διαδρομές θα καλύπτονται σε όλο τους το μήκος με κριτές, προσωπικό ασφαλείας και ιατρικό προσωπικό.  Στον αγώνα όλοι οι αθλητές & αθλήτριες που θα συμμετέχουν θα πρέπει να πραγματοποιήσουν τουλάχιστον μια ανεπίσημη (μη χρονομετρημένη)  αγωνιστική κατάβαση. Η χρήση κράνους full face καθώς και όλου του εξοπλισμού ασφαλείας (θώρακας, επιγονατίδες και επιαγκονίδες) ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.
Κατά την διεξαγωγή του αγώνα απαγορεύονται ποδηλάτες μη συμμετέχοντες να βρίσκονται εντός της διαδρομής.

ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ:
Κυριακή 21/8/2011 09:00 - 16:00 (πληροφορίες στο 6973475610 & 6974004880)
Κυριακή 28/8/2011
09:00 - 16:00 (πληροφορίες στο 6973475610 & 6974004880)
Κυριακή   4/9/2011 09:00 - 16:00 (πληροφορίες στο 6973475610 & 6974004880)
Κυριακή   10/9/2011
09:00 - 10:30 (πληροφορίες στο 6973475610 & 6974004880)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ:
Σάββατο 10/9/2011
08:30πμ. - Έναρξη εγγραφών έμπροσθεν του ξύλινου λίφτ-μπάρ στην βάση του εναέριου αναβατήρα του χιονοδρομικού κέντρου 3-5 Πηγάδια, Νάουσα.
09:00πμ.-13:00ΜΜ. - Εκκίνηση επίσημων μη χρονομετρημένων καταβάσεων από τις διαδρομές των αγώνων.
13:30μμ. - Κλήρωση ζευγαριών διαγωνιζομένων σύμφωνα με τα γκρουπ δυναμικότητας.
14:00μμ. - Εκκίνηση αγώνα DHI DUAL SLALOM

Κυριακή 11/9/2011
08:30πμ. - Έναρξη εγγραφών έμπροσθεν του ξύλινου λίφτ-μπάρ στην βάση του εναέριου αναβατήρα του χιονοδρομικού κέντρου 3-5 Πηγάδια, Νάουσα.
09:00πμ.-10:30μμ. - Εκκίνηση επίσημων μη χρονομετρημένων καταβάσεων από την διαδρομή του αγώνα.
11:00πμ. - Εκκίνηση αγώνα DHI ENDURANCE S4h.
15:00μμ. - Λήξη αγώνα DHI ENDURANCE S4h.

Κυριακή 11/9/2011 και 16:00μμ. - Απονομές έμπροσθεν του ξύλινου λίφτ-μπάρ στην βάση του εναέριου αναβατήρα του χιονοδρομικού κέντρου 3-5 Πηγάδια, Νάουσα. Απονομή του ΜΕΓΑ ΒΡΑΒΕΙΟΥ των 1.000€!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ:
Οι κατηγορίες αγωνιζόμενων καταρτίζονται βάση ηλικίας και θα ισχύουν το ίδιο και για τα δύο φύλα (Άνδρες - Γυναίκες)
  • Κατηγορία Παίδων-Εφήβων (ηλικίες 13-18 ετών)
  • Κατηγορία Ανδρών Ι (ηλικίες 19-39 ετών)
  • Κατηγορία Ανδρών ΙΙ (ηλικίες 40+)
  • Κατηγορία Γυναίκων (όλες οι ηλικίες μία κατηγορία)
Θα υπάρχει και ομαδική κατηγορία και απονομή. Η ομάδα η οποία θα κατακτήσει τους περισσότερους πόντους -βάσει του βαθμολογικού πίνακα- και στα δύο αγωνίσματα είναι αυτή που θα καταλάβει την 1η θέση.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές - ποδηλάτες αρκεί να προσκομίσουν ή να υπογράψουν στην γραμματεία την Υπεύθυνη Δήλωση Συμμετοχής στο 1st PIGADIA DOWNHILL FESTIVAL.
Κάθε αθλητής με την συμμετοχή του στον αγώνα δηλώνει υπεύθυνα ότι αποδέχεται τους κανονισμούς της προκήρυξης και ότι είναι απολύτως υγιής και έτοιμος (σωματικά και ψυχικά) για την συμμετοχή του στον συγκεκριμένο αγώνα, αντιλαμβανόμενος όλους τους πιθανούς κινδύνους που απορρέουν από την συμμετοχή του σε αυτόν. Κατ' επέκταση, συμμετέχει αποκλειστικά και μόνο με δική του ευθύνη και παράλληλα αναγνωρίζει ότι οι διοργανωτές, όπως και κάθε πρόσωπο που εργάζεται και εμπλέκεται με οποιοδήποτε τρόπο στη διοργάνωση του συγκεκριμένου αγώνα, δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη απέναντί του για τυχόν τραυματισμό του, καταστροφή ή απώλεια προσωπικού εξοπλισμού ή αντικειμένων, πριν κατά την διάρκεια ή και μετά τον αγώνα.
Κάθε αθλητής με την συμμετοχή του σε κάθε αγώνα δηλώνει υπεύθυνα ότι δεν απαιτεί καμία αποζημίωση για φωτογραφίες, βίντεο, στιγμιότυπα, αποτελέσματα με προσωπικά του στοιχεία ή συνεντεύξεις του κατά την διάρκεια της διοργάνωσης, που τυχόν θα χρησιμοποιηθούν από τον διοργανωτή ή τους χορηγούς για ενημερωτικούς ή διαφημιστικούς σκοπούς κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη της διοργάνωσης.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Δηλώσεις συμμετοχών  μπορούν να υποβληθούν για όλους ως εξής:
1) ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας την Δήλωση Συμμετοχής στο 1st PIGADIA DHI FESTIVAL- NAOUSA 2011 σημειώνοντας τους αγώνες στους οποίους επιθυμείται να συμμετάσχετε (στο DHI DUAL SLALOM, στο DHI ENDURANCE S4h. ή και στους δύο αυτούς αγώνες για να έχετε δικαίωμα διεκδίκησης του GRAND PRIZE των 1.000€!)
2) μέσω αποστολής φαξ στο 2332022297 της Δήλωσης Συμμετοχής στο 1st PIGADIA DHI FESTIVAL- NAOUSA 2011  σημειώνοντας επίσης τους αγώνες στους οποίους επιθυμείται να συμμετάσχετε (download από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.mtb-naousa.gr)
3) ή επί τόπου έως και 30' πριν την εκκίνηση του αγώνα στην γραμματεία του αγώνα, έμπροσθεν του ξύλινου λίφτ-μπάρ στην βάση του εναέριου αναβατήρα του χιονοδρομικού κέντρου 3-5 Πηγάδια, Νάουσα.

Όλοι οι αθλητές που θέλουν να συμμετέχουν, ανεξάρτητα αν έχουν ή όχι δελτίο ΕΟΠ θα συμπληρώνουν Υπεύθυνη Δήλωση στη γραμματεία , υπογεγραμμένη ότι συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη και ότι είναι άνω των 18 ετών.
Οι ανήλικοι κάτω των 18 θα πρέπει να έχουν μαζί τους Υπεύθυνη Δήλωση και υπογεγραμμένη (συναίνεσης-συμμετοχής) από τον κηδεμόνα τους, η οποία θα είναι θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από Δημόσια αρχή (ΚΕΠ, Αστυνομία, Δήμος) που θα αναφέρει ότι επιτρέπουν να συμμετέχει στους παραπάνω αγώνες και σε περίπτωση φθοράς του εξοπλισμού (ποδήλατο) ή ατυχήματος του αθλητή-αθλήτριας δεν θα φέρει καμία ευθύνη ο διοργανωτής σύλλογος.(download της ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.mtb-naousa.gr)

Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές το αργότερο έως και 30' πριν την εκκίνηση  του αγώνα.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ:
Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για τούς αγώνες Κατάβασης (Downhill).

RADIOS / SPLIT CREWS / YELLOW FLAGS:
RADIOS: Θα υπάρχει ασύρματη επικοινωνία σε όλη την διάρκεια της διαδρομής από την εκκίνηση έως και τον τερματισμό για την αποφυγή μποτιλιαρισμάτων και τραυματισμών.
SPLIT CREWS: Ανά διαστήματα θα εισέρχεται και θα διασχίζει όλη τη διαδρομή ποδηλάτης του διοργανωτή συλλόγου για τον εντοπισμό τυχόν προβλημάτων μέσα σε αυτή.
YELLOW FLAGS: Σε όλο το μήκος της διαδρομής θα είναι τοποθετημένοι κριτές οι οποίοι σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος θα εφιστούν την προσοχή των αθλητών με κίτρινη σημαία.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ:
Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης και η οποία θα οριστεί 30' πριν την εκκίνηση έκαστου αγώνα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ:
Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα DHI DUAL SLALOM είναι 15€/αθλητή.
Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα DHI ENDURANCE S4 είναι 30€/αθλητή.
Το κόστος συμμετοχής και στους δύο αυτούς αγώνες είναι 40€/αθλητή.

Για να έχει δικαίωμα οποιοσδήποτε διαγωνιζόμενος να διεκδικήσει το 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ των 1.000€ (1.000€ GRAND PRIZE!) θα πρέπει να συμμετάσχει και στους δύο αγώνες του 1st PIGADIA DH FESTIVAL - NAOUSA 2011.

Στα παραπάνω ποσά συμμετοχής δεν περιλαμβάνεται η κάρτα χρήσης του εναέριου αναβατήρα η οποία στοιχίζει 12€ για όλη την ημέρα, και 5€ για 1 ανάβαση. (υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης και για αυτοκίνητα 4Χ4). Στον αγώνα DHI DUAL SLALOM δεν απαιτείται η χρήση του εναέριου αναβατήρα.

Τα μέλη του MTB CLUB NAOUSA, έχουν έκπτωση 50% στα ανωτέρω ποσά.

(αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος του MTB CLUB NAOUSA και να έχετε έκπτωση 50% σε όλους τους αγώνες του σωματείου, πληροφορίες-λεπτομέρειες για τους τρόπους απόκτησής της δίνονται και στην ιστοσελίδα www.mtb-naousa.gr / Εγγραφή Νέου Μέλους)

Για να θεωρηθεί έγκυρη η δήλωση συμμετοχής μέσω διαδικτύου, πρέπει ή να προσκομίσει τα αντίστοιχα ποσά στην γραμματεία 30' πριν την εκκίνηση έκαστου αγώνα ο κάθε διαγωνιζόμενος, ή να καταβάλλει στην τράπεζα ονομαστικά τα αντίστοιχα ποσά για την συμμετοχή του σε όλους ή σε έναν από τους αγώνες του 1ST PIGADIA DHI FESTIVAL - NAOUSA 2011, στους αριθμούς λογαριασμών που αναγράφονται στη Δήλωση Συμμετοχής στην ιστοσελίδα www.mtb-naousa.gr,
Λεπτομέρειες για τους τρόπους συμμετοχής δίνονται αναλυτικά και στην ιστοσελίδα www.mtb-naousa.gr / Νέα-Ειδήσεις / Δήλωση Συμμετοχής 1st PIGADIA DH FESTIVAL - NAOUSA 2011.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΓΩΝΩΝ:
Στον 1ο νικητή της γενικής OVERALL κατάταξης και των δύο αγώνων (DUAL SLALOM & ENDURANCE) θα δοθεί το 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ των 1.000€
(1.000€ GRAND PRIZE CASH!)

Η κατάρτιση του βαθμολογικού πίνακα θα εξαρτάται από την θέση που θα καταλάβει ο κάθε διαγωνιζόμενος και στα δύο αγωνίσματα - για να διεκδικήσει οποισδήποτε συμμετέχων το ΜΕΓΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΩΝ 1.000€ πρέπει να συμμετάσχει και στους δύο αγώνες ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ!
Οι πόντοι που θα συγκεντρώνει ο κάθε αθλητής βάσει της θέσης που θα καταλαμβάνει σε έκαστο από τα δύο αγωνίσματα θα είναι οι εξής:

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου - OPEN Πανελλήνιος Αγώνας DHI DUAL SLALOM
1ος νικητής:   60 pts
2ος νικητής:   55 pts
3ος νικητής:   50 pts
4ος νικητής:   45 pts
5ος νικητής:   40 pts
6ος νικητής:   35 pts
7ος νικητής:   30 pts
8ος νικητής:   25 pts
9ος νικητής:   20 pts
10ος νικητής: 15 pts
11ος νικητής: 10 pts
12ος νικητής: 09 pts
13ος νικητής: 08 pts
14ος νικητής: 07 pts
15ος νικητής: 06 pts
16ος νικητής: 05 pts
17ος νικητής: 04 pts
18ος νικητής: 03 pts
19ος νικητής: 02 pts
10ος νικητής: 01 pts

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου - OPEN Πανελλήνιος Αγώνας DHI ENDURANCE
1ος νικητής:   120 pts
2ος νικητής:   110 pts
3ος νικητής:   100 pts
4ος νικητής:    90 pts
5ος νικητής:    80 pts
6ος νικητής:    70 pts
7ος νικητής:    60 pts
8ος νικητής:    50 pts
9ος νικητής:    40 pts
10ος νικητής:  30 pts
11ος νικητής: 20 pts
12ος νικητής: 15 pts
13ος νικητής: 12 pts
14ος νικητής: 10 pts
15ος νικητής: 09 pts
16ος νικητής: 08 pts
17ος νικητής: 07 pts
18ος νικητής: 06 pts
19ος νικητής: 05 pts
10ος νικητής: 04 pts

Το άθροισμα της βαθμολογίας έκαστου αθλητή και στα δύο αγωνίσματα είναι που θα καθορίσει τον νικητή του ΜΕΓΑ ΒΡΑΒΕΙΟΥ των 1.000€! (1.000€ GRAND PRIZE CASH!)

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:
Στον 1ο νικητή κάθε κατηγορίας θα απονέμεται κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα, στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο και δίπλωμα, στον 3ο νικητή  χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα και στον 4ο, 5ο και 6ο νικητή θα απονέμεται δίπλωμα.
Για τους νικητές της γενικής κατάταξης ανδρών, οι οποίοι θα συμμετάσχουν και στους δύο αγώνες του 1st PIGADIA DH FESTIVAL - NAOUSA 2011,  θα δοθούν τα ίδια τιμητικά έπαθλα, αλλά στον 1ο νικητή της γενικής κατάταξης και των δύο αγώνων θα δοθεί το 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ των 1.000€ (1.000€ GRAND PRIZE!)

Ακόμη, στους νικητές της OVERALL κατηγορίας των δύο αγώνων θα δοθούν δώρα-αξεσουάρ downhill (μάσκες, γάντια, προστατευτικά κ.α.).

Σε επόμενη δημοσίευσή μας θα ανακοινωθεί και το επίσημο video-trailer του αγώνα 1st PIGADIA DOWNHILL FESTIVAL - NAOUSA 2011.


pigadia_dh_festival_battle_royal

Σχόλια (32)Add Comment
0
...
γραμμένο από katsanis nikos, Οκτώβριος 17, 2011
Βασιλόπουλε ούτε σε ξερω και απο το ύφος σου ούτε θα ήθελα να σε γνωρίσω!!!!! δεν ξέρω την ιστορία σου ούτε την σχεση σου με το σπόρ αλλά οτι είσαι λίγο (επιεικως) ψιλοκατίνας είσαι. Γουστάρεις πασ και τρέχεις δεν γουστάρεις δεν πας ο παραγοντισμός και ο ξεροόλας και η δήθεν θυσίες σου σε χιλιόμετρα βενζίνες και διόδια δεν μασ ενδιαφέρουν.
Στην Νάουσα υπάρχουν άνθρωποι που χάνουν απο την ξεκουρασή τους την βόλεψή τους και σκάβουν συντηρούν διαμορφόνουν μονοπάτια για όλο τον κόσμο τα χ'ωνουν απο την τσέπη τους και σχεδόν όλα γίνοντε σε εθελοντική βάση. και δεν τα κάνουν για σένα Βασιλόπουλε τα κάνουν γιατί αγαπάνε το βουνό τους!!!!. Οι Ναουσαίοι κάνανε και τα δυό τα χιονοδρομικά στο βουνο!!! Τα πηγάδια φιλοξενούν και κάνανε τους δυσκολότερους αγώνες ειτε στο σκί είτε στο mb.οργάνωσαν αριστα αγώνες παγκοσμίου επιπέδου και με την συλογική δουλεια θα καταστήσουν τα πηγαδια bike park. Θ αγίνει πραγματικά το βουνό των 4 εποχων. Και όσο θα υπάρχουν φωνές εκ του πονηρού απο ανθρώπους της πολυθρόνας το μόνο που θα καταφέρουν ειναι να τους πεισμώσουν κιάλλο.
Α να ξερεις κιόλας δέν ειμαι Ναουσαίος απομ την Κασσάνδρα είμαι
0
...
γραμμένο από i.lefousis, Σεπτέμβριος 09, 2011
bill3 έχεις ένα δίκιο αλλά επειδή τις απονομές θέλει να τις καλύψει η ΕΤ3 και μπορεί μόνο την Κυριακή θα γίνουν αναγκαστικά Κυριακή όπως λέει η προκύρηξη...smilies/smiley.gif
0
...
γραμμένο από bill3, Σεπτέμβριος 09, 2011
paidia na rwtisw, aponomes 8a ginoun mono kyriakh kai gia tis 2 meres? Dld an kapoios simetexei mono to savvato den 8a mporei na anevei sto va8ro gia to dual slalom?
DimS
...
γραμμένο από DimS, Σεπτέμβριος 03, 2011
"File Dimitri kaneis lathos poy anaferese se emena...
Egw den exw grapsei tipota apo ta parakatw kai oyte exo skopo na lerosw kamia diwrganosh..
Egw efiga logo travmatismou...
Pistevw o agwnas sto Seli htan mia kali prospathia apo oloys sas.. "
Συγνώμη φίλε, παρεξήγηση.Δικό μου λαθος.
Σε πέρασα για άλλον. Απευθύνομαι στο άτομο που έγραψε τα σχόλια στα οποία απάντησα.
Περαστικά σου και get back on soon!
DimS
...
γραμμένο από DimS, Σεπτέμβριος 03, 2011
Αυτή την Κυριακή ΟΣΟΙ μπορείτε να έρθετε να δείτε και να κρίνετε κάντε το.
Δεν έχω σκάψει πολύ για να ξέρω αλλά νομίζω πως έχει πέσει ΠΟΛΥ δουλειά αυτές τις μέρες.
Μπείτε δείτε μερικές φωτο στο facebook αλλά νομίζω πως αν μπορεί, κάποιος rider απο εδώ κοντά να έρθει την Κυριακή, να δεί πόσο σκάψιμο έχει πέσει γιατί αξίζει.
Το dual slalom νομίζω πως θα δώσει πολύ θέαμα γιατί έχει ένα πολύ γρήγορο track με χωμάτινα berms, ταχύτατους διαδρόμους και γραφική διαδρομή. Θα γίνει μεγάλη μάχη.
Όσον αφορά το endurance, έχει βελτιωθεί αρκετά η διαδρομή και νομίζω πως θα ανεβάσει τον πήχη αρκετά στις ελληνικές διοργανώσεις.
Αυτά γίνανε αυτή τη βδομάδα απο ιδιώτες, μέλη του συλλόγου με καλή διάθεση για την ευχαρίστηση όλων μας.
Be there!
Lapsus
...
γραμμένο από Lapsus, Σεπτέμβριος 03, 2011
Μιας και γίνεται πολύ συζήτηση για τα πηγάδια ας πω κι εγώ τι είδα την προηγούμενη Κυριακή που πήγα. Η αλήθεια είναι ότι με ζόρισε η μπόλικη σπασμένη πέτρα σε κάποια σημεία των διάδρομων και θα ήθελα κάποιες βελτιώσεις.

Από την άλλη όμως όταν κάποιοι κάθονται και χαράσουν ή έστω βελτιώνουν και συντηρούν μονοπάτια δωρεάν και με προσωπικό κόπο δεν μπορούμε να τα θέλουμε όλα δικά μας. Γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε και το ίδιο το χιονοδρομικό να βάλει χρόνο και άτομα αλλά πάλι δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι οικονομικά εφικτό και πόσο ενδιαφέρον έχουν για το downhill δεδομένου ότι είναι χιονοδρομικό και όχι bike park.

Τώρα επειδή είδα διάφορα σχόλια για τον Λεφούση ένα πράγμα θα πω. Δεν έχω δει τα μονοπάτια που φτιάχνει στους αγώνες γιατί είμαι σε πιο all-mountain φάση και δεν τρέχω σε αγώνες downhill αλλά την κυριακή ενώ εμείς κάναμε καταβάσεις αυτός έσκαβε μονοπάτια. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο και πρώτη φορά εκεί τον είδα αλλά νομίζω ότι κάποιος που κάθεται και σκάβει μονοπάτια όσο εμείς απολαμβάνουμε τις καταβάσεις μας αξίζει τουλάχιστον ένα ευχαριστώ.
0
...
γραμμένο από iou, Σεπτέμβριος 02, 2011
Είδα τις φωτογραφίες από την προετοιμασία των πιστών κι ένα έχω να πω! 1000 Μπράβο!!! Μακάρι να βρω παρέα να έρθω!!
0
...
γραμμένο από i.lefousis, Σεπτέμβριος 02, 2011
Εμείς (ως MTB CLUB NAOUSA)δεν δεν έχουμε καμία σχέση με άλλες διοργανώσεις! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΛΙ!
Sorry φίλε VASILOPOULE αν ήμουν επιθετικός - δεν το εννοούσα και ούτε το ήθελα αν έκανα κάτι τέτοιο - δεν το αντιλήφθηκα...αλλά είναι τουλάχιστον ανακρίβεια (αν όχι ουτοπία και προσβολή) αυτό που έγραψες για το MEGADOWNHILL της Νάουσας (εξήγησα ποιοι άνοιξαν το μονοπάτι - ο στρατός πριν 50 χρόνια) και ποιοι διοργάνωσαν τον αγώνα (ένα επιτελείο τουλάχιστον 50 ανθρώπων - 28 κριτές, 3 γιατροί, 8 αφέτες/χρονομέτρες/τερματιστές, 3 γραμματείς, 1 προγραμματιστής, 5 μηχανόβιοι, 2 γουρούνες, 4 άτομα με κινητά για αναμετάδοση - λόγω μη εμβέλειας ασυρμάτων) και άλλοι....!!!...λοιπόν, όπως και ο πιο κουτός καταλαβαίνει εδώ γίνεται δουλειά ομαδική και οργανωμένη για το καλό του αθλήματος και του ορεινού τουρισμού ευρύτερα...τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο. Τώρα αν κάποιοι επηρεάζονται δια τηλεφώνου από κάποιους "γνωστούς-άγνωστους" σε εμάς, και δεν τρέχουν στους αγώνες που διοργανώνουμε (ή και σε οποιαδήποτε άλλη διοργάνωση) τότε - ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ - μόνο αυτοί χάνουν! .
Τέλος, να ενημερώσω όλους τους riders ότι λόγω της σχέσης μου με Χ.Κ. 3-5 Πηγάδια και τους φορείς της ευρύτερης περιοχής, έλαβα την άδεια να διανοίξω νέα κομμάτια πιστών (τμήμα αυτών θα δείτε και στο PIGADIA DHI FESTIVAL και συγκεκριμένα στο DUAL SLALOM), και από του χρόνου ελπίζω να είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους απανταχού riders δύο παράλληλες DHI διαδρομές από την κορυφή του κέντρου ως την βάση. Σιγά-σιγά όσο μας επιτρέπουν οι δυνάμεις μας θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ελπίζουμε να έρθετε όλοι και να ευχαριστηθείτε downhill....αφού το γουστάρετε μην το "χάνετε" για μικροπρέπειες!
0
...
γραμμένο από basilopoulos, Σεπτέμβριος 02, 2011
koita file saledarxi epixirimatia ,epidi enoxloume tin prokurixi tou agona tis naousas leo na to stamatisoume edo.prin aytou omos na sou po pos ego plirosa ta dika mou pragmata ,tha sou stiloume ta leuta gia ta ypolipa kai odigies paragogis fredo espresso.DEN FTIAXNONTAI 3 KAFEDES APO 1 DOSI ESPRESSO GIATI NERONEI .!!kai to kafedaki den to ipia olo giati ta mazepses aron aron giana fygeis! oso giata xyla ta edoses se allon.KALYNYXTA !
0
...
γραμμένο από gpz900, Σεπτέμβριος 02, 2011
Αγαπητε basilpopoule.... όλοι όσοι ήρθαν στο Σέλι για τον αγώνα αθλητές και μή έφυγαν ευχριστημένοι έσύ όμως βλέπω κάτι δεν σου αρεσε, όσο αφορά το νεροζούμι (τον καφέ) τον ήπιες όλο,για τα 5ευρώ που το ξέρεις? αφού δεν πλήρωσες μία (ακόμα έχω το τεφτέρι με το όνομά σου). Για την χορηγία του energy drink
ηταν ΧΟΡΗΓΙΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. Σε δώσαμε και ξύλα τη νύχτα για να ζεσταθείς.Σε περιμένουμε με χαρά και του χρόνου.
0
...
γραμμένο από VASILOPOULOS, Σεπτέμβριος 01, 2011
meta xaras na ertho file mou-den eixa prothesi gia kayga ,eseis ksekinisate afton ton epithetiko dialogo.oi paragontes tou seliou kalo tha itan na mathenoun apo ta lathi toys kai oxi na kanoun pos ta xeroun ola ,episis kalo tha itan na rotousan tis omades pou efygan(giati efygan) kai oxi na krazoun.kai telos to forum einai gia na akougontai ta kala alla kai ta kaka ton diorganoseon.
0
...
γραμμένο από i.lefousis, Σεπτέμβριος 01, 2011
Και κάτι τελευταίο...αγαπητέ basilopoule έλα στα Πηγάδια 10-11 να δεις τον αγώνα που θα γίνει (σήμερα θα δημοσιευτούn και fotos)για τον οποίο αγώνα δουλεύουν μόνο μέλη του MTB CLUB NAOUSA και τις πίστες τισ χαράζω εγώ.
Έλα και εξέφρασε δική σου προσωπική άποψη....και όχι αυτά που ακούς από το τηλέφωνο ή διαβάζεις στο internet όπου οποιοσδήποτε γράφει και λέει ανώνυμα ότι ανακρίβεια θέλει.
Σας ευχαριστώ, σας περιμένουμε όλους! Η δουλειά που γίνεται στις πίστες είναι φανταστική!
0
...
γραμμένο από i.lefousis, Σεπτέμβριος 01, 2011
Επίσημα - ως πρόεδρος του MTB CLUB NAOUSA - με τον οποίο σύλλογο ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ σχεδόν ΟΛΟΙ οι riders χαίρονται μερικές από τις πιο αξιόλογες διοργανώσεις σε Πανελλήνιο επίπεδο, σας υπογράφω ότι η ιδέα του MEGADOWNHILL (το οποίο θα γίνεται κάθε χρόνο - μπορεί να γίνει και διεθνής) είναι του Γουδίνου Σταύρου, μέλος του συμβουλίου μας. Αυτός με επέμενε, αυτός δούλεψε πιο πολύ από όλους....εμείς οι υπόλοιποι πολύ λιγότερο - εγώ έκανα το ''ολόγραμμα'' του αγώνα.
''Αυτοί που ασχολούνται πραγματικά'' δεν υφίστανται εδώ πέρα...το μονοπάτι το χάραξε ο στρατός πριν από 50 χρόνια, το περπατάει και το καθαρίζει αρκετός κόσμος και στρατός για άλλα συνεχόμενα 50 χρόνια, αλλά αυτό που τρέξατε όλοι οφείλεται στα μέλH του MTB CLUB NAOUSA. Και την επιτυχία του αγώνα και κάθε αγώνα στην Ελλάδα για τον οποίο δούλεψαν κάποιοι δεν μπορείς εσύ αγαπητέ basilopoule να τα εκμηδενίζεις και να λες αβάσιμα μέσω internet ότι ''άλλοι δούλεψαν γι'αυτόν...μην τρως παραμύθι...!.
ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΣΕΛΙΟΥ, ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΟΥΣΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!! Παρακαλώ μην γράφεται εδώ τα παράπονά σας για άλλες διοργανώσεις...
0
...
γραμμένο από Aigio, Σεπτέμβριος 01, 2011
File Dimitri kaneis lathos poy anaferese se emena...
Egw den exw grapsei tipota apo ta parakatw kai oyte exo skopo na lerosw kamia diwrganosh..
Egw efiga logo travmatismou...
Pistevw o agwnas sto Seli htan mia kali prospathia apo oloys sas..
DimS
...
γραμμένο από DimS, Σεπτέμβριος 01, 2011
να προσθέσω κάτι ακόμα.
Έχεις δίκιο ότι οι κατεβασιές σας κάνανε δουλειά και το αναγνωρισαν οι διοργανωτες λεκτικά σε συζητήσεις μας σε διαβεβαιώ.Κρίμα που δεν καθίσατε είναι η άποψη μου γιατι ήτανε πολύ καλό το κλίμα και η διαδρομή δεν ήταν όπως την Παρασκευή που την πρωτοκάναμε.
υ.γ. το 2:30 στο προηγούμενο μο σχόλιο είναι λάθος. 14:30 εννοούσα.
DimS
...
γραμμένο από DimS, Σεπτέμβριος 01, 2011
Προς τον φίλο απο το Αίγιο
Είμαι ο Δημήτρης που μιλήσαμε προφανώς την Παρασκευή το απόγευμα στο σαλέ.
Κακώς "λερώνουμε" την προκύρηξη του αγώνα στα 3-5 Πηγάδια μιλώντας για το Σέλι που ανήκει σε άλλη ανακοίνωση, ΑΛΛΑ:
ΔΕΝ είσασταν 40 κατασκηνωτές,σωστά;Και οι χρονομέτρες δεν κάνανε τόσο καλή δουλειά όσο στο Αίγιο φέτος αλλά χρονομετρούνε με τον ίδιο εξοπλισμό ευρωπαΐκούς αγώνες χιονοδρομίας εδώ και πολλά χρόνια στο Σέλι. Ο εξοπλισμός αυτός είναι ιδιόκτητος χωρίς ταρίφες και με έμπειρους χρονομέτρες. Επίσης τα αποτελέσματα 2:30 είχανε ανακοινωθεί και 15:00 είχανε μοιρασθεί σε κάθε ενδιαφερόμενο σε έντυπη μορφή.Θέλω να μου φέρεις ανάλογο παράδειγμα σε παρακαλώ αλλα στην ανακοίνωση του Σελίου.
Επίσης το MEGADOWNHILL δεν ήτανε ιδέα ενός ή κάποιου. Το μονοπάτι υπάρχει πολλά χρόνια πριν αυτός ο κάποιος αγοράζει το 1ο του τρίκυκλο.
Το 2006 έγινε πάλι αυτός ο αγώνας. Ξέρεις ποιος τον διοργάνωσε; Ποιοι συμμετείχαν;
Είσαστε απο πολύ μακριά για να ξέρετε τόσα πολλά για εδώ όπως και εγώ δεν έχω την παραμικρή ιδέα για εκεί.
Και αν ρωτήσεις κανα φίλο μου, θα σου πει πως εγώ το σκέφτηκα 1ος ^^
Φιλικά, Δημήτρης
0
...
γραμμένο από stergios_, Αύγουστος 31, 2011
Φιλε basilopoule, αφου δεν ησουν στον αγωνα, πως ξερεις για κριτες και χρονομετρες? το lift ηταν δωρεαν για οσους επαιρναν μερος στους αγωνες... οχι, να μην ξαναρθεις
alfotal
...
γραμμένο από alfotal, Αύγουστος 31, 2011
απαντω μονο για το megadownhill κ αυτο γτ ημουν στην οργανωτικη επιτροπη του αγωνα κ δεν αντεχω τα...δηθεν. στο τελος θα παραθεσω κ τα ονοματα μας ωστε οποιος εχει οποιοδηποτε προβλημα να το συζητησει μαζι μας. φυσικα ΜΟΝΟ για το συγκεκριμενο θεμα. για το σελι κ το...τζαμπα συζητηστε το με αλλους που ειναι αρμοδιοι κ γνωστες του περιστατικου. το σιγουρο ειναι οτι κ αυτο θα ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ... ας ερθουμε ομως στο megadownhill. φυσικα κ η ιδεα συζητηθηκε και δουλευτηκε απο ολους τους riders της πολης μας. τωρα ποιος ηταν ο... νονος θα σε γελασω!!! αν τον ξερεις εσυ, γιατι αυτο δειχνεις στο μυν σου, πες το μας.οι κατασκευες εγιναν επισης απο πολλους riders κατα καιρους αλλα ειδικα 2 μηνες πριν τον αγωνα τρεχαμε 3-4 ατομα και ειδικα ο σταυρος με το αυτοκινητο του κουβαλησε ολες τις κατασκευες. τωρα για το θεμα της πληρωμης... αν ηταν να πληρωθουμε δεν θα ασχολιομασταν με το θεμα. το καναμε κ θα το ξανακανουμε επειδη το ΑΓΑΠΑΜΕ. οι αλβανοι φυσικα κ πληρωνονται δεν ειναι riders!!!
η οργανωτικη επιτροπη του megadownhill
Σταυρος Γουδινος
Χρηστος Ληφουσης
Αλεκος Φωτης
0
...
γραμμένο από basilopoulos, Αύγουστος 31, 2011
kai kati teleutaio ,to mega downhill stin naousa htan etoimi diadromi kai idea alounou ,oute kordela den xriazontan.arage ta paidia pou asxolounte pragmatika me to downhill kai tis kataskeves ekei plironontai ?giati oi alvanoi pou eixes mazi sou tin kyriaki plironontai kanonika nomizo........................
0
...
γραμμένο από basilopoulos, Αύγουστος 31, 2011
episis kalutera na analogistis posi benzini kai diodia plirosame gia na erthoume ekei kai na mas ta parete akoma kai apo ta energy drink pou sas ta dosan xorigia kai ta poulagate 5 eyro! telika eides tsaba tin bgalame more kai eseis 50 simetoxes x 25 euro plus tis xorigies.....einai pio eykolo na ta rixneis stous athineous para na ftiaxneis berms sto bouno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
...
γραμμένο από basilopoulos, Αύγουστος 31, 2011
epidi thelete na ta akousete loipon..oi kafedes itan nerozoumikai kostizan 5 euro (oute stin athina) ,ta lift eixate anakinosei oti to savato einai dorean ,kai oagonas eitan arpaxtara xoris krites kai egyri xronometrisi.ektos autou h diadromi xaraxtike me tis dikes mas katevasies kai oxi me prosopiki sas ergasia ,kai telos ta loutra anoixan savato gia olous me 1 loutro gia 40 atoma !eyxaristoume gia tin filoxenia ....tha xanarthoume.
0
...
γραμμένο από stergios_, Αύγουστος 31, 2011
Μίλησα μαζι τους... το Σαββατο το πρωι
The Italian
...
γραμμένο από The Italian, Αύγουστος 30, 2011
γραμμένο από stergios_, Αύγουστος 30, 2011
Πάντως την Κυριακή, 28/8, κάποιοι "εξυπνοι" Αθηναίοι, ενώ είχαν κατασκηνώσει από Παρασκευή απόγευμα στο Σέλι, χρησιμοποίησαν τις εγκαταστάσεις του (μπάνια), χρησιμοποίησαν τα lift (το Σάββατο) και το ξημέρωμα της Κυριακής την "κοπάνησαν" χωρίς να δηλώσουν συμμετοχή στον αγώνα. Όλα στο τζάμπα... ακόμη και καφέδες απλήρωτους άφησαν. Κάνουν καλό στο άθλημα αυτοί?

Σου δειξανε ταυτοτητα και ειδες οτι ηταν απο Αθηνα???
0
...
γραμμένο από stergios_, Αύγουστος 30, 2011
Πάντως την Κυριακή, 28/8, κάποιοι "εξυπνοι" Αθηναίοι, ενώ είχαν κατασκηνώσει από Παρασκευή απόγευμα στο Σέλι, χρησιμοποίησαν τις εγκαταστάσεις του (μπάνια), χρησιμοποίησαν τα lift (το Σάββατο) και το ξημέρωμα της Κυριακής την "κοπάνησαν" χωρίς να δηλώσουν συμμετοχή στον αγώνα. Όλα στο τζάμπα... ακόμη και καφέδες απλήρωτους άφησαν. Κάνουν καλό στο άθλημα αυτοί?
0
...
γραμμένο από jimmy!, Αύγουστος 30, 2011
Egw distixos den exw tin dinatotita na er8w ka8e kyriaki giati menw a8ina...
apla eprepe na eixes pei (Τρεις dh πίστες σε λειτουργία alla tou DHI ENDURANCE den einai etoimh...
kai afoy esy den exeis kanena ofelos apo ayto giati na dinoyme ta lefta mas sto xionodromiko poy den mas sevode ka8oloy...
0
...
γραμμένο από i.lefousis, Αύγουστος 29, 2011
Ακριβώς αυτό Jimmy!....Κυριακή 21, Κυριακή 28 Αυγούστου και Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου προπονήσεις εν'όψει των αγώνων 10 & 11 Σεπτεμβρίου...αγώνες που όποιος παρευρεθεί θα ζήσει μοναδικές downhill εμπειρίες!
Τρεις dh πίστες σε λειτουργία ....και όσοι πιστοί προσέλθετε... )

...αγώνες που όποιος παρεβρεθεί..... (νομίζω ότι το λέω ξεκάθαρα)
και οι 3 πίστες ήταν σε λειτουργία-απλά όλο το στήσιμο γίνεται ακριβώς πριν τον αγώνα για τεχνικούς λόγους. Εκτιμώ ότι οι περιγραφές είναι ξεκάθαρες.
No offence, αλλά παρερμήνευσες...εμείς τις πίστες για τις οποίες δουλεύουμε αφιλοκερδώς πάντα τις στήνουμε (άλλωστε έτσι είναι το σωστό) πριν έκαστο αγώνα.
Μοναδικός κριτής μας άλλωστε είναι ο μοναδικός αγώνας DH που στήσαμε υπό την δική μου προεδρία, το 1ο MEGADOWNHILL NAOUSA 2011 τον περασμένο Ιούνιο, όπου όλοι - ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΟΛΟΙ - ικανοποιήθηκαν και αυτός ο αγώνας πρόκειται κατά μεγάλη πιθανότητα να γίνει και διεθνής.
Για να δώσω τέλος στην συζήτηση, σε προσκαλώ επίσημα - έλα την Κυριακή και θα αποζημιωθείς.
0
...
γραμμένο από jimmy!, Αύγουστος 29, 2011
(γραμμένο από i.lefousis, Αύγουστος 20, 2011
Κυριακή 21, Κυριακή 28 Αυγούστου και Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου προπονήσεις εν'όψει των αγώνων 10 & 11 Σεπτεμβρίου...αγώνες που όποιος παρευρεθεί θα ζήσει μοναδικές downhill εμπειρίες!
Τρεις dh πίστες σε λειτουργία ....και όσοι πιστοί προσέλθετε... )
Ean ayto einai diko soy..
pws moy les na er8w gia proponisi apo tis 21 afoy 8a doylepseis stin pista apo 22.
kai odws to x.k. pire ta lefta moy,den lew oti ta pires esy...alla esy moy eipes na er8w...!
0
...
γραμμένο από i.lefousis, Αύγουστος 29, 2011
Όλα αυτά που λες jimmy! όντως έχουν γραφτεί και αναφέρονται ΞΕΚΑΘΑΡΑ στον αγώνα 10-11 Σεπτεμβρίου- εκτός αν δεν διάβασες την επίσημη προκήρυξη και τις επίσημες ανακοινώσεις. Οι πίστες είναι εκεί (και οι 3) αλλά ουδέποτε ισχυριστήκαμε ότι θα κάνουμε κάτι σε αυτές πριν το ΣΚ που μας έρχεται...sorry φίλε αλλά λάθος σχολιασμό κάνεις. Άλλωστε(επαναλαμβάνω), φαντάζομαι πως και εσύ θα γνωρίζεις, θα ήταν κάτι όχι μόνο μάταιο (λόγω βροχοπτώσεων) αλλά και κακό να φτιαχτούν οι πίστες - διότι τα burms πρέπει να είναι φρέσκα και μαλακά στους αγώνες και όχι παλιά και σκληρά!
Αλλά όπως και να έχει, λεφτά δεν δίνετε σε εμάς που οργανώνουμε τον αγώνα, αλλά στο χιονοδρομικό κέντρο - εμείς δεν έχουμε καμμιά σχέση με τα λεφτά που δίνετε για τις προπονήσεις ή την αναψυχή σας, αντιθέτως για να ανέβουμε να σκάψουμε και εμείς όλοι πληρώνουμε κάρτα!!! [οπότε έτσι εύκολα μην κρίνεις και προσάπτεις ευθύνες!]
Σε προσκαλώ εγώ προσωπικά να είσαι εκεί το ΣΚ του αγώνα (και αυτή την Κυριακή που μας έρχεται) και τότε αν για κάτι έχεις να κάνεις κάποια επισήμανση και μπορείς να το κάνεις εσύ καλύτερα, τότε ευλόγως να μας το πεις...
Όσον αφορά τον σχολιασμό σου με κεφαλαία γράμματα το αν σας κοροϊδεύω εγώ προσωπικά, μάλλον δεν με γνωρίζεις φίλε μου - ποτέ δεν έχω πρόθεση να κοροϊδέψω κανέναν.
0
...
γραμμένο από jimmy!, Αύγουστος 29, 2011
(όποιος παρευρεθεί θα ζήσει μοναδικές downhill εμπειρίες!
Τρεις dh πίστες σε λειτουργία ....και όσοι πιστοί προσέλθετε... )
Ayta diavasa kai hr8a na zisw dh empiries...!alla den eixate ftiaksei tipota...tzampa ta lefta poy edwsa...MAS KOROIDEUEIS RE LEFOYSI...?
0
...
γραμμένο από i.lefousis, Αύγουστος 29, 2011
Φίλε Γιώργο,
συνήθως δεν απαντώ από αυτό το βήμα, εκτός αν πρόκειται για πληροφορίες που αφορούν τους αγώνες που διοργανώνουμε. Αλλά, επειδή εγώ ήμουν ο άνθρωπος που περιγράφεις που σας είπα ότι χαράζονται και σκάβονται οι διαδρομές θα ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο και εγώ με την σειρά μου.
1) Όσον αφορά την λειτουργία του λίφτ σας γνωστοποιούμε ότι δεν έγκειται σε δική μας αρμοδιότητα αλλά σε δημοτικούς υπαλλήλους και δημοτική διοίκηση.
2) Όσον αφορά την Βουλγαρία μην την υποτιμάτε καθόλου - σε θέματα ορεινού τουρισμού έχουν απίστευτη κουλτούρα (ο διευθυντής του Μπόροβετς τυγχάνει να είναι προσωπικός μου φίλος και παλιός μου συναθλητής επί σειρά ετών στο αγωνιστικό αλπικό σκι). Μακάρι οι ιθύνοντες στα δικά μας χιονοδρομικά να λειτουργούσαν σαν αυτόν.
3) Όταν σας συνάντησα νομίζω ότι επίσης σας είπα ότι εντός της εβδομάδας μπαίνουν μηχανήματα για 1η φορά στο Χιονοδρομικό (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ!) ξεπερνώντας μετά από πολλές πιέσεις το δυσκίνητο και συνήθως δυσνόητο ΔΗΜΟΣΙΟ!
Όπως και να έχει όμως, το ότι εσύ και πολύ άλλοι ασκείτε κριτική έχει ως αποτέλεσμα όλοι εμείς (ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΩΝ)να ανοίγουμε τα αυτιά μας και να γινόμαστε καλύτεροι. Γι' αυτό εγώ προσωπικά σε ευχαριστώ.
Από την άλλη όμως φίλε Γιώργο, αν γίνουν όλα τα σκαψίματα 3 μήνες πριν τους αγώνες όπως θα γνωρίζεις θα είναι κάτι όχι μόνο μάταιο (λόγω βροχοπτώσεων) αλλά και κακό - διότι τα burms πρέπει να είναι φρέσκα και μαλακά στους αγώνες και όχι παλιά και σκληρά!
Εν πάση περιπτώσει, με όλες μας τις προσπάθειες (σε ανθρώπινο δυναμικό), με τα 1.000€ GRAND PRIZE και τα μισθωμένα μηχανήματα (bob-cat, mini-jcb & 2 μικρά φορτηγά)επί 3 ημέρες να βαρύνουν οικονομικά μόνο την διοργάνωση χωρίς να συνεισφέρει ο Δήμος ή το χιονοδρομικό μας ελπίζουμε 1ον- ΝΑ "ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ" ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ, 2ον-ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΤΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ, 3ον- ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ και 4ον- ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΩΝ 40€ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ DH ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΜΜΑΖΕΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΡΥΝΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ RIDERS.
Ευχαριστώ όπως και να έχει για τις επισημάνσεις σου και ελπίζω να παραβρεθείς στα Πηγάδια και να μείνεις ευχαριστημένος!!! (από την διοργάνωση-δεν μπορώ να μιλήσω για την λειτουργία των αναβατήρων).
0
...
γραμμένο από giorgos_mouratidis, Αύγουστος 29, 2011
δεύτερη κυριακη που πήγαν ατομα απο το team μας στην ναουσα για να τσουλήσουν..την πρωτη κυριακη δεν υπηρχε τίποτα, τώρα έχοντας φαει το άκυρο τις προηγούμενης κυρίως με το Lift Και τον τροπο λειτουργίας του (αντε θα κάνετε και αλλη? να κλείσουμε) δεν το χρησιμοποίησαν και κάναν το κλασικο κατέβασμα μεχρι την πολη..προς το τελος τις ημέρας ηρθε καποιος ανθρωπος και ειπε οτι σκαβαν κτλ..ξεκίνησαν λοιπον οι εργασίες τις πίστας του dh (το σλαλομ ΘΑ χαρακτει με ολα τα σχετικα που αναφέρει η προκήρυξη) και ο σχετικος προλογος οτι ολα γινονται χωρις λεφτα κτλ κτλ..ναι το ξερουμε αυτο...αλλα για να κανεις κατι τετοιο δεν αρκει μονο το σκαψιμο πριν τρεις εβδομαδες απο τον αγωνα, (αλλα το αντιτημω ειναι παντα το ιδιο 30-40-50 ευρω συμμετοχη)αλλα τουλαχιστο τρεις μηνες πριν σε ενα τετοιο track ΦΥΣΙΚΑ με τα σωστα μεσα και ατομα, αλλιώς δεν κάνεις αγωνα άπλα.
προσωπικά εχω επιλέξει για φετο τις εξορμήσεις μου στην βουλγαρια και στο μποροβετς, γιατι....οσοι έχουν πάει ξέρουν, μπορει να μην εχουν δρομους και νομους, αλλα εχουν bike park με λιφτ που παίρνει ποδήλατο (τρομερή κατασκευή το τσιγκελη!!!! για εδω) που σε ανεβαζει σε 5 λεπτα απο τα 1200 στα 1800 με ωραριο λειτουργιας 08.00 εως 18.00, με κοστος και συνθηκες διαμονης....που εδω δεν υπαρχουν, και με μονοπατια τα οποια εδω για να τα κανουν (οχι λογο δυσκολιας) θελουν πολλα σεμινάρια με απώτερο σκοπο την κατανόηση της νοοτροπίας του bike park, το τι αλλα εχει το ξερουν ολοι οσοι εχουν παει ...και μιλαμε για βουλγαρια οχι για ιταλιες αυστριες κτλ...
λοιπον οσο το νοημα του αγώνα ειναι να γινει για να γινει παμε πισω και δεν θα αργήσει η ωρα που οι συμμετοχές θα ειναι 30-40....και αν και φυσικα θα θιχτουν αρκετοι κύκλοι απο αυτά.
0
...
γραμμένο από i.lefousis, Αύγουστος 20, 2011
Κυριακή 21, Κυριακή 28 Αυγούστου και Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου προπονήσεις εν'όψει των αγώνων 10 & 11 Σεπτεμβρίου...αγώνες που όποιος παρευρεθεί θα ζήσει μοναδικές downhill εμπειρίες!
Τρεις dh πίστες σε λειτουργία ....και όσοι πιστοί προσέλθετε...

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy