Τρίτη 16 Απρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 28 guests


El Diabolo 3

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Races - Προκηρύξεις Αγώνων

eldiabolo3_smallΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ.Σ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Διασυλλογικού Αγώνα DOWN-HILL
8 Απριλίου 2012

O MΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ.Σ. σε συνεργασία με το Δήμο Οιχαλίας διοργανώνουν αγώνα DOWN-HILL ανδρών-εφήβων και OPEN στις 08-04-12 στην περιοχή Διαβολιτσίου Μεσσηνίας με σημείο εκκίνησης το νταμάρι στα Τσουρέκια και διαδρομή όπως το συνημμένο σκαρίφημα.

Τρόπος Διεξαγωγής Αγώνα
Θα πραγματοποιηθούν δύο αγώνες ( ατομική χρονομέτρηση ) κατάβασης όπου ο πρώτος θα είναι κατατακτήριος και ο δεύτερος θα είναι ο επίσημος. Εκκίνηση για τους αθλητές κάθε ένα λεπτό .Ώρα πρώτης εκκίνησης στις 10:30 π.μ.

Όροι Συμμετοχής -Δηλώσεις
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές -ποδηλάτες που ανήκουν στη δύναμη των σωματείων της ΕΟΠ,αλλά και óσοι επιθυμούν στην κατηγορία ΟPEN.Eπίσης θα γίνει και κατηγορία ομάδων (4 ατόμων). Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 04/04/12 στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . Κόστος συμμετοχής 20 ευρώ τα οποία πρέπει να κατατεθούν στο λογαριασμό τραπέζης EUROBANK: GR5102602600000820200556404.
Συμμετοχές μετά την ημερομηνία αυτή επιβαρύνονται με 10 ευρώ και ο λόγος είναι καθαρά οργανωτικός

Κανονισμοί Αγώνα-Ασφάλειας
Ισχύουν οι κανονισμοί της ΕΟΠ για το DOWN-HILL.Καθώς επίσης για την ασφάλεια τους όλοι οι συμμετέχοντες θα τρέξουν υποχρεωτικά με α) κράνος Full-Face β) προστατευτικό θώρακα-πλάτης γ) προστατευτικό αγκώνων και γονάτων δ) γάντια κλειστά με προστασία για τα δάκτυλα. Όποιος δεν διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό δεν θα του επιτραπεί η εκκίνηση άπτον αλυτάρχη και την αγωνόδικο επιτροπή. Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα και των κανονισμών της ΕΟΠ αποφασίζει τελεσίδικα η αγωνόδικος επιτροπή.Οι διοργανωτές δε φέρουν ευθύνη για απώλεια υλικών καθώς και για τυχόν τραυματισμό αθλητών.

Το Σάββατο το απόγευμα στην πλατεία του Διαβολιτσίου θα γίνει διαγωνισμός-επίδειξη αλμάτων σε ράμπα που θα έχει στηθεί.

Βραβεύσεις:
1ος Νικητής -Κύπελλο, μετάλλιο, δίπλωμα και 300 ευρώ
2ος Νικητής μετάλλιο, δίπλωμα και 200 ευρώ
3ος Νικητής μετάλλιο, δίπλωμα και 100 ευρώ

Σημείωση : Όποιος επιθυμεί θα μπορεί να στήσει περίπτερο- τέντα μετά από συνεννόηση με τον διοργανωτή.

Επίσημες προπονήσεις: Σάββατο 13:00 με 19:00
Κυριακή 08:30 με 09:50 (αυστηρώς)

Εάν οι συμμετοχές υπερβαίνουν τις 70 τότε στον τελικό θα προκριθούν οι 40 καλύτεροι χρόνοι.

Διαμονή : Θα υπάρχει χώρος για camping στο σχολείο του χωριού.

Για περισσότερες πληροφορίες : Νταβουτιάν Κοσμάς κιν.6982-999140

eldiabolo3
Σχόλια (2)Add Comment
Takisanandreas
...
γραμμένο από Takisanandreas, Μάρτιος 23, 2012
Κατόπιν χθεσινής τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον διοργανωτή του αγώνα Κοσμά Νταβουτιάν, μου είπε ότι λόγω ταυτόχρονης εκδήλωσης του Δήμου εκείνο το σαββατοκύριακο για την γέννηση του Κολοκοτρώνη, ο Δήμος δεν μπορεί να διαθέσει φορτηγά και προσωπικό το συγκεκριμένο σαββατοκύριακο για τον αγώνα, οπότε ο αγώνας θα μετατεθεί για τα τέλη Απριλίου. Αναμένουμε νέα αφίσα - προκήρυξη του αγώνα, οπότε θα μάθετε και περισσότερες λεπτομέρειες.
0
...
γραμμένο από ΚΟΣΜΑΣ ΝΤΑΒΟΥΤΙΑΝ, Μάρτιος 22, 2012
Μετα απο επικοινωνια με το Δημο Οιχαλιας μας ενημερωσε πως δεν θα μπορεσει να μας βοηθησει την συγγεκριμενη ημερομηνια με τον αγωνα διοτι εχει παραλληλα μια αλλη σημαντικη εκδηλωση (την γεννηση του Γερου του Μορια ¨Κολοκοτρωνη¨)στην περιοχη τους οπου λογω των επερχομενων εκλογων θα παρει πολυ μεγαλη προβολη και απαντες απο το δημο θα βρισκονται εκει. Μεσα στις επομενες ημερες θα γνωριζουμε την ακριβη ημερομηνια διεξαγωγης του αγωνα.
Ολα ειναι ετοιμα οποτε εαν καποιος επιθυμει να κατεβει να δει την διαδρομη δεν εχει παρα να επικοινωνησει μαζι μας και να κανονισουμε μια ωραια βολτα. Για οσους εχουν ηδη πληρωσει για την συμμετοχη τους θα επικοινωνησουμε μαζι τους για να κανονισουμε την επιστροφη των χρηματων εκτος εαν επιθυμουν να συμμετεχουν στον αγωνα με ΠΙΘΑΝΗ ημερομηνια τις 29/04/12 θα σας ενημερωσουμε το συντομοτερο δυνατο.
Ευχαριστω θερμα ολους σας για την δυναμικη που εχετε δωσει σε αυτον τον αγωνα.

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy