Παρασκευή 29 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 123 guests


2ος αγώνας ορεινού τρεξίματος Δίρφης

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Races - Προκηρύξεις Αγώνων

trail-runningΗ αθλητική ένωση Άρτεμις σε συνεργασία με το dowhill.gr διοργανώνουν τον 2ο ορεινό ημιμαραθώνιο Δίρφυς στις 7/10/2012 στην Άνω Στενή Ευβοίας υπό την αιγίδα του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων.

Λειτουργία γραμματείας: 8:30 π.μ.
Εκκίνηση αγώνα: 11:00 π.μ.

I. ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΑ
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί από την πλατεία της Άνω Στενής, θα κινηθεί κυκλικά στο χώρο του βουνού και θα τερματίσει στο σημείο εκκίνησης. Η διαδρομή θα αποτελείται από δασικούς δρόμους, μονοπάτια και λίγα κομμάτια ασφάλτου. Θα φτάσει μέχρι το καταφύγιο του Ε.Ο.Σ Χαλκίδας «Μιχάλης Νικολάου» και μετά θα ακολουθήσει το μονοπάτι «Ελατιάς» μέσα από δάση με καστανιές, οξύες και έλατα. Υψομετρική διαφορά του αγώνα θα είναι 850μ.

II. ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΑΓΩΝΑ
Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρξουν τέσσερις σταθμοί τροφοδοσίας-υδροδοσίας. Συγκεκριμένα θα υπάρξουν:
1ος Σταθμός: Νερά
2ος Σταθμός: Νερά-αλμυρά
3ος Σταθμός: Νερά-αλμυρά-ηλεκτρολύτες-γλυκά
4ος Σταθμός: Νερά
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν στην αρχή του αγώνα ενεργειακά gel GU.

III. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν όσοι είναι άνω των 18 ετών και είναι σε καλή φυσική κατάσταση και έχουν εξεταστεί πρόσφατα από γιατρό και δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας. Για τυχόν ατυχήματα ευθύνονται αποκλειστικά οι συμμετέχοντες. Το κόστος της συμμετοχής είναι 15€ για όσους γραφτούν μέχρι την Πέμπτη 04/10/2012, ενώ 20€ είναι για όσους γραφτούν την ώρα του αγώνα. Θα υπάρξουν οι εξής κατηγορίες: Α1 (19-29) Α2 (30-39) Α3 (40-49) Α4 (49 και άνω) καθώς και μια κατηγορία γυναικών.
Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν και παιδιά άνω των 16 ετών με την υπεύθυνη δήλωση γονέα.

Αφού καταθέσετε τα χρήματα (15€) στον ακόλουθο λογαριασμό (Τράπεζα Πειραιώς): 5026-056247-961 - ΙΒΑΝ: GR49 0172 0260 0050 2605 6247 961 (Δικαιούχος: Μαυροπάνος Ευάγγελος) συμπληρώστε τον παρακάτω πίνακα με τα στοιχεία σας και αποστείλετέ τα με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΕΠΙΘΕΤΟ
ΟΝΟΜΑ
ΤΗΛ. ΣΤΑΘΕΡΟ
ΚΙΝΗΤΟ
ΗΜ. ΓΕΝΝΗΣΗΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ/ΤΕΑΜ
E-MAIL


IV. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΑ

Ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά, και σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των συμμετεχόντων θα μετακινηθεί για άλλη ημερομηνία.

V. ΜΕΤΑΛΛΙΑ- ΠΑΡΟΧΕΣ
Στον αγώνα θα βραβευθούν οι 3 πρώτοι κάθε κατηγορίας. Ο πρώτος με κύπελλο και οι υπόλοιποι με μετάλλια ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικά μετάλλια καθώς και μπλουζάκια του αγώνα. Επίσης ο πρώτος της γενικής κατάταξης θα κερδίσει δώρο ταξίδι προσφορά του χορηγού SPORT BOX- BOX TRAVEL. Τέλος όλοι οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα στην κλήρωση δώρων και στον μπουφέ με παραδοσιακά προϊόντα που θα ακολουθήσει.

VI. ΔΙΑΜΟΝΗ
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του αγώνα οι συμμετέχοντες μαζί με τους συνοδούς τους μπορούν να διαμείνουν στον ξενώνα ΒΑΣΙΛΙΚΗ στην Άνω Στενή Ευβοίας, στον οποίο έχουν έκπτωση λόγω του αγώνα, ενδεικτικά Δίκλινο 40€, και στον ξενώνα ΣΤΕΝΗ ενδεικτικά Δίκλινο 30€.

VII. ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Για την ασφάλεια και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα θα υπάρξουν όπως πέρσυ η ομάδα διάσωσης με κλιμάκιο διασωστών, κριτές αγώνα, ασθενοφόρο και πολλοί εθελοντές που θα πλαισιώσουν τον αγώνα.

VIII. ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Οι απονομές του αγώνα καθώς και κληρώσεις δώρων θα γίνουν στην πλατεία της Άνω Στενής στις 2μμ ενώ οι συμμετέχοντες θα μπορούν να κάνουν και δωρεάν πελματογράφημα από την ομάδα του INTERSPORT.

Για οποιαδήποτε ερώτηση - επικοινωνία:
Βαγγέλης Μαυροπάνος - 6937227608 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  

dirfis_25_running

Σχόλια (3)Add Comment
0
...
γραμμένο από kostas.p, Οκτώβριος 01, 2012
τελικα η διαδρομη ειναι 21 ή 16.5 km?
0
...
γραμμένο από xristos tsuka, Σεπτέμβριος 27, 2012
ποσα χιλιομετρα ειναι η διαδρομη???



0
...
γραμμένο από takis fokos, Σεπτέμβριος 22, 2012
Θα υπάρξει μετακίνηση αθλητών αυθημερών πρός και από το σημείο του αγώνα???

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy