Πέμπτη 28 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 83 guests


Πρεβαντόριο Style - Δελτίο τύπου

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Races - Αποτελέσματα Αγώνων

prevantorio andriotis

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστροφή, μετά από 3 χρόνια απουσίας του ΠΡΕΒΑΝΤΟΡΙΟ STYLE στα Χανιά της Κρήτης. Ο αγώνας περιελάμβανε δύο διαφορετικους αγώνες κατάβασης με ίδιο σημείο εκκίνησης και τερματισμού. Και οι δύο αγώνες ήταν κάτι ξεχωριστό για τα Ελληνικά δεδομένα, μιας και οι δύο διαδρομές ήταν μικρές σε διάρκεια αλλά τόσο πλούσια σε οδήγηση και διασκέδαση...

prevantorio deltio09

Το πρόγραμμα ξεκίνησε την Παρασκευή με 3ώρες προπόνηση στη διαδρομή που θα διεξαγόταν ο αγώνας του Σαββάτου. Η διαδρομή ήταν αρκετά τεχνική με περάσματα που σχεδόν ακουμπάγανε τα δέντρα και με ένα drop λίγο μετά την μέση της διαδρομής που έκανε πολλούς από τους συμμετέχοντες να γευτούν λίγο από το Κρητικό χώμα. Στη συνέχεια ακολούθησε για άλλες 3ώρες προπόνηση στη διαδρομή της Κυριακής η οποία ήταν λιγότερο τεχνική αλλά πιο διασκεδαστική και απολαυστική.

prevantorio deltio03 prevantorio deltio01


Την επόμενη μέρα όλοι οι συμμετέχοντες ήταν έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Ο αγώνας περιελάμβανε 3 χρονομετρημένες καταβάσεις από τις οποίες μετρούσε η καλύτερη. Στην κατηγορία των hardtrail νικητή στο τέλος της ημέρας είχαμε τον Φραγκιουδάκη Γιάννη, στην junior τoν Κριεμάδη Σταμάτη, στην master τον Σακελαράκη Ερνέστο και στην elite τον Ανδριώτη Κώστα(καλύτερος χρόνος ημέρας).

Όταν σκοτείνιασε όλοι μαζί οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δειπνήσουν μαζί σε ένα φιλικό ταβερνάκι λίγο έξω από τα Χανιά. Εκεί έγινε και μία κλήρωση όπου μοιράστηκαν αρκετά δώρα από τους χορηγούς.

prevantorio deltio04
prevantorio deltio05


Την τελευταία μέρα το πρόγραμμα ξεκινούσε από νωρίς και περιελάμβανε ποδηλατοβόλτα με άτομα με ειδικές ανάγκες καθώς και αγώνες για μικρά παιδιά μέσα στο χώρο του Θεραπευτηρίου χρόνιων παθήσεων. Στη συνέχεια ξεκινούσε ο δεύτερος αγώνας κατάβασης με το μυαλό όλων στραμμένο και για την γενική από τις δύο μέρες. Νικητής (μετά της 3 χρονομετρημένες καταβάσεις) κατηγορίας hardtrail o Φραγκιουδάκης Γιάννης, junior ο Κριεμάδης Σταμάτης , master o Σακελαράκης Ερνέστος και elite o Αργυριάδης Κώστας (καλύτερος χρόνος
ημέρας).

prevantorio deltio06


Αμέσως μετά ξεκίνησαν οι απονομές με χειροποίητα έπαθλα που συμβόλιζαν τα Χανιά και την Κρήτη όπως και βράβευση με μετάλλιο για όλους τους συμμετέχοντες.

prevantorio deltio07



Οι διοργανωτές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους μεγάλους χορηγούς: 
ANEK LINES , IDEAL BIKES, «ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ», ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
ΧΑΝΙΩΝ, ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΧΑΝΙΩΝ, ΣΑΜΑΡΙΤΕΣ και ΜΑΙΧ

όπως επίσης και τους χορηγούς: Klik new generetion bar, Gatziouras bike park, Μονώσεις Ιγνάτιος Πούλαρης, Εργαστήριο κρητικών μαχαιριών Σκαλιδάκης, κέντρο χρώματος Χανίων, Χιωτάκης κρουασάν, Νερά Κρήτης, Creta fresh, Fruit line Μπουλιτσάκης-Καπνισάκης, Καριστιάνης columbia, Φυτίλης αντιπροσωπείες, image signs, Βουρλάκης.

Τους χορηγούς επικοινωνίας: downhill.gr, Pro cycling.gr , Δίκτυο FM 91,5 , Νέα TV.

prevantorio deltio02


Παρακάτω ακολουθούν τα αποτελέσματα των αγώνων κάθε ημέρας , όπως και της γενικής κατάταξης.

prevantorio2013 results day1

prevantorio2013 results day2


prevantorio2013 results overall
Σχόλια (2)Add Comment
giapless
...
γραμμένο από giapless, Μάρτιος 29, 2013
έτρεξαν με full suspension!!!!!!!!!!!!!μπουαααααααα
zgaias85
...
γραμμένο από zgaias85, Μάρτιος 28, 2013
Στη κατηγορια χαρδτεηλ με τι πορδηλατα τρεξαν οι μαγκες ξερει κανενας!μπραβο!!!

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy