Πέμπτη 28 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 79 guests


RAM BIKES - bikes from riders!

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Reviews

ram art 1Η ιστορία της RAM bikes. Μιας εταιρίας που κάθε μέλος της, από το παιδί για τους καφέδες μέχρι τον Διευθύνοντα σύμβουλο, είναι ένας παθιασμένος ποδηλάτης!

2001 (Σόφια-Βουλγαρία): Η MTB σκηνή στη γειτονική χώρα ήταν απογοητευτική... Επικά τοπία και χιλιάδες χιλιόμετρα ωραίων μονοπατιών, αλλά από καθόλου έως ελάχιστες επιλογές για ποδήλατα. Μια ιδέα γεννιέται στο μυαλό κάποιων αναβατών που κουράστηκαν να κάνουν συμβιβασμούς...

ram org ram art 2.1 ram AM.TWO
ram DHX2 ram HTTHREE
ram FOUR.X ram 4130
ram CT.ONE
ram wp 2
2002: Η RAM bikes γεννιέται από την ανάγκη για ποδήλατα υψηλής ποιότητας, απόδοσης και αξιοπιστίας. Τα ποδήλατα της RAM προσφέρουν τρομερή σχέση τιμής-απόδοσης, χωρίς να κάνουν όμως συμβιβασμούς στα εξαρτήματά τους -κοινή πρακτική των περισσότερων εταιριών για μείωση του κόστους- που θα μπορούσαν να μπλέξουν τον αναβάτη όταν θα αστοχούσαν μετά από σκληρή χρήση. Το παραμικρό εξάρτημα έπρεπε να είναι αξιόπιστο και υψηλής ποιότητας!


2004: Με τα πρώτα ποδήλατα να βολτάρουν ήδη στα γειτονικά μονοπάτια, παρουσιάζεται για πρώτη φορά μια πλήρης γκάμα μοντέλων που κάλυπτε τις ανάγκες όλων..! Διοργανώνονται οι πρώτοι αγώνες από την RAM στην Βουλγαρία και τα ποδήλατά της περνούν τα σύνορα της τοπικής αγοράς.

2006: H RAM κάνει το μεγάλο μπαμ, εισβάλλοντας στην αγορά της Αγγλίας. Μεγάλα βρετανικά περιοδικά του χώρου, όπως το MBUK, το Dirt κ.ά., δοκιμάζουν τα RAM και τα ανταμοίβουν με τις καλύτερες κριτικές!

2008: Οι αγώνες της RAM μαζεύουν πάνω από 300 συμμετοχές και η MTB σκηνή στην Βουλγαρία μεγαλώνει πλέον με γεωμετρική πρόοδο!

2009: Η γκάμα της RAM κάνει ακόμα ένα βήμα μπροστά και τα μοντέλα της βασίζονται πλέον σε μεγάλο βαθμό στο feedback που παίρνουν οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές από τους pro riders και τις προτιμήσεις τους.

Έχουν περάσει πάνω από 10 χρόνια και η RAM, πιστή στις αρχές της, δίνει προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια με μόνο στόχο την άριστη απόδοση κάτω από όλες τις συνθήκες και το διαρκές χαμόγελο στα χείλη των αναβατών της σε όλη την Ευρώπη. Προσφέρει ποδήλατα φτιαγμένα από αναβάτες για αναβάτες, δίνοντας μεγάλη γκάμα επιλογών σε χρώμματα και φινίρισμα, κάνοντας το κάθε RAM μοναδικό!

Τα φετινά της μοντέλα, έχετε την ευκαιρία να τα δείτε από κοντά στην ελληνική αντιπροσωπεία RAM, στο κατάστημα THE BIKINGS.
ram wp 3
Σχόλια (0)Add Comment

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy