Πέμπτη 28 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 82 guests


Kissavos Downhill Race 2014

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Races - Προκηρύξεις Αγώνων

kissavos dh race 2014 teaseΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Downhill

Ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος σε συνεργασία με το Δήμο Αγιάς και το κατάστημα Dr.Bike διοργανώνουν διασυλλογικό και Open αγώνα Downhill. Όσον αφορά τον αγώνα Open είναι εντεταγμένος στο 2ο Πανελλήνιο Κύπελλο Downhill Open 2014, ως ο τέταρτος από τους οκτώ αγώνες του κυπέλλου.

Ημερομηνία: 8 Ιουνίου 2014, ημέρα Κυριακή και ώρα 9:00πμ.

Διαδρομή / περιοχή εκκίνησης - τερματισμού: Η Γραμματεία των αγώνων θα βρίσκεται στη θέση Αριόπρινο στη περιοχή Στομίου. Στο ίδιο σημείο θα γίνεται και η συγκέντρωση των αθλητών για τη μεταφορά προς την εκκίνηση. Η διαδρομή θα είναι σηματοδοτημένη και όσο το δυνατόν ασφαλής για τους συμμετέχοντες. Σε περίπτωση ανάγκης, ο οργανωτής μπορεί να τροποποιήσει τη διαδρομή, μέχρι και την έναρξη της επίσημης προπόνησης.

Κανονισμοί: Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π) και τους ειδικούς κανονισμούς του Πανελληνίου Κυπέλλου, όπως αυτό έχει ανακοινωθεί από τους διοργανωτές.

Κατηγορίες:
Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν στις παρακάτω αγωνιστικές κατηγορίες:
1. Άνδρες, Έφηβοι, Γυναίκες (με δελτίο Ε.Ο.Π)
2. Open (με τις εξής υποκατηγορίες):
  • Junior (γεννημένοι 1996 – 2002)
  • Elite (γεννημένοι 1995 – 1985)
  • Masters (γεννημένοι 1975 – 1984)
  • Veterans (γεννημένοι 1974 και πριν)
  • Γυναίκες (όλες οι ηλικίες)

Αγώνισμα: DH με την εξής διάρθρωση:

Κατατακτήριος Αγώνας Χρονομέτρησης (Η σειρά εκκίνησης καθορίζεται από τον Οργανωτή)
Τελικός Αγώνας Χρονομέτρησης (Η σειρά εκκίνησης καθορίζεται από την κατάταξη των αθλητών στους προκριματικούς)
Για τους διασυλλογικούς αγώνες, η συμμετοχή και στους δύο γύρους (προκριματικό και τελικό) είναι υποχρεωτική. Για τους αγώνες ΟΠΕΝ, οι 150 καλύτεροι χρόνοι θα προκριθούν στον τελικό και θα δώσουν την κατάταξη εκκίνησης. (40 junior, 60 elite, 40 master, 6 veteran, 4 γυναίκες).

Εξοπλισμός:
Οι προδιαγραφές του κατάλληλου για το DH εξοπλισμού προστασίας και ένδυσης, όπως αναφέρεται στους κανονισμούς της ΕΟΠ (κράνος κλειστού τύπου Full Face, επιγονατίδες, επαγκωνίδες και προστατευτικό θώρακα), με κίνδυνο άρνησης εκκίνησης σε περίπτωση μη συμμόρφωσης.

kissavos dh race 2014 posterΠρόγραμμα αγώνων:

Σάββατο 7/6/2014
10.00 – 11.00 Επιθεώρηση διαδρομής (πεζή)
11.00 – 16.00 Λειτουργία Γραμματείας για παραλαβή των αριθμών.
11.00 – 16.00 Ελεύθερες Δοκιμές από τους συμμετέχοντες (υποχρεωτικά αριθμός αγώνα στα ποδήλατα)

Κυριακή 8/6/2014
08.00 Άνοιγμα Γραμματείας
09.00 Επίσημη προπόνηση όλων των κατηγοριών (υποχρεωτικά 2 προσπάθειες από όλους, με άρνηση εκκίνησης στο κατατακτήριο γύρο εφόσον δεν πραγματοποιηθούν )
11.00 Τέλος επίσημης προπόνησης
12.00 Πρώτη χρονομετρημένη κατάβαση (κατατακτήριος)
15.00 Δεύτερη χρονομετρημένη κατάβαση (τελικός)
18.00 Απονομές στο χώρο τερματισμού

Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν με τη λήξη των αγώνων.
Το πρόγραμμα τόσο των αγώνων όσο και τις επίσημης προπόνησης μπορεί να τροποποιηθεί λόγω έκτακτης ανάγκης με τη σύμφωνη γνώμη του Οργανωτή και του Αλυτάρχη των αγώνων.

Έπαθλα: Κύπελλο στον νικητή κάθε κατηγορίας διασυλλογικού και Οπεν μετάλλια-διπλώματα στους τρεις πρώτους. Στον διασυλλογικό αγώνα, θα υπάρξουν οικονομικά πριμ στους τρεις πρώτους ποδηλάτες (βάση χρόνου τελικών, ανεξαρτήτου κατηγορίας πλην Οπεν), ως εξής: 1ος 100€, 2ος 50€ και 3ος 30€. Τα χρήματα θα δοθούν μετά τη λήξη του αγώνα κατά τη διάρκεια των απονομών.

Αποτελέσματα: Τα επίσημα αποτελέσματα, θα ανακοινωθούν στο χώρο της Γραμματείας Αγώνων με το πέρας των αγώνων, θα αποσταλούν με e-mail στις συμμετέχουσες ομάδες, ενώ θα αναρτηθούν την επόμενη του αγώνα στις σχετικές με τη διοργάνωση, ιστοσελίδες.

Δηλώσεις συμμετοχής – παράβολο – καλύψεις: Οι δηλώσεις συμμετοχής που αφορούν σωματεία μέλη της Ε.Ο.Π, θα γίνονται σε έγγραφο των σωματείων τους, όπου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο, ο αριθμός δελτίου, το έτος γέννησης και η κατηγορία (μία από τις τρεις προαναφερόμενες, στις οποίες εμπίπτει ο συμμετέχων, σύμφωνα με το αγωνιστικό του δελτίο).
Για τους αθλητές χωρίς δελτίο Ε.Ο.Π (ΟΠΕΝ), υποχρεωτική συμπλήρωση της docσχετικής φόρμας συμμετοχής24.5 KB όπως αυτή επισυνάπτεται. Προκειμένου για συμμετοχές, γεννημένους το 1996 και μετά απαιτείται και η έγγραφη συγκατάθεση του γονέα ή του κηδεμόνα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΕΚΤΕΣ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΧΡΙ 4/6/2014


στη διεύθυνση e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή στο Fax: 2410283113


Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 25€
Το αντίτιμο καταβάλλεται στον Τραπεζικό Λογαριασμό
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR90 0171 2540 0062 5401 0109 756
Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας
Όσοι καταθέσουν μέσω IBAN θα επιβαρυνθούν οι ίδιοι τα έξοδα
Σε περίπτωση ομαδικής καταβολής παραβόλου, θα αναφέρεται το όνομα της ομάδας μαζί με την κατάθεση.
Καθυστερημένες εγγραφές (πέραν της λήξεως των δηλώσεων συμμετοχών) θα υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής για ορισμένο αριθμό, με δήλωση στη γραμματεία μέχρι την παραμονή του αγώνα στις 16.00 με την επιπλέον επιβάρυνση των 10€.

Λεπτομέρειες: Έγκυρες συμμετοχές μόνο όσοι έχουν συμπληρώσει πλήρως τη σχετική φόρμα συμμετοχής και έχουν καταβάλλει το αντίστοιχο παράβολο συμμετοχής. Επιστροφή χρημάτων λόγω ακύρωσης της συμμετοχής, τραυματισμούς κλπ. Δεν είναι δυνατή. Σε περίπτωση ματαίωσης της διοργάνωσης, θα επιστραφεί ακέραιο το αντίτιμο συμμετοχής εντός 10 ημερών, σε τραπεζικό λογαριασμό κάθε συμμετέχοντα.

Προπονήσεις στη πίστα αγώνων (επιπλέον της επίσημης προπόνησης):
Θα είναι έτοιμη και σηματοδοτημένη από την 31/5/2014 για προπόνηση με ευθύνη των συμμετεχόντων.

Πληροφορίες για τους αγώνες: Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για προσφορές ξενοδοχείων και εστιατορίων.

Με αθλητικούς Χαιρετισμούς pgs larisas logo
Ο Πρόεδρος
Τσοπούρογλου Σάββας
Η Γεν. Γραμματέας
Ζησοπούλου Αικατερίνη




Σχόλια (3)Add Comment
0
...
γραμμένο από ΒΑΙΟΣ, Ιούνιος 10, 2014
καλησπερα,
που μπορω να βρω τους φωτογραφους του αγωνα για να παρω φωτογραφιες;
timos
...
γραμμένο από timos, Ιούνιος 03, 2014
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και παραπληροφόρησης, η διοργάνωση του αγώνα ενημερώνει όλους πως τη Δευτέρα δε θα υπάρχει η δυνατότητα παροχής uplift!!! Ο καθένας θα κάνει με τον τρόπο του και το όχημα του.
0
...
γραμμένο από Angelo IH, Μάιος 27, 2014
υπάρχει κανένα video της διαδρομής? ευχαριστώ

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy