Παρασκευή 29 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 92 guests


Tο Red Bull X-Fighters έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

athens redbull xfighters01Save the date! Στις 12 Ιουνίου η Αθήνα θα ζήσει ένα ανεπανάληπτο, βραδινό, αγωνιστικό Freestyle Motocross υπερθέαμα. Το Red Bull X-Fighters κάνει στάση για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο ιστορικό Λατομείο Μαρμάρων Διονύσου. Η προπώληση των εισιτηρίων μόλις ξεκίνησε με μειωμένες τιμές έως τις 31 Μαρτίου!

Οι προβολείς στο μεγαλειώδες Λατομείο Μαρμάρων Διονύσου ανάβουν και η δράση ξεκινά: συγκλονιστικά tricks που ξεπερνούν τους νόμους της βαρύτητας, κορυφαίοι αναβάτες από όλο τον κόσμο και ένα εντυπωσιασμένο πλήθος να παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα! Όλα αυτά θα συμβούν το βράδυ της Παρασκευής 12 Ιουνίου 2015 στις 21:00, στην κοιτίδα εξόρυξης των μαρμάρων με τα οποία χτίστηκαν πολιτιστικά αριστουργήματα της Αρχαίας Αθήνας. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

athens redbull xfighters02

Η προπώληση των εισιτηρίων για το αγωνιστικό υπερθέαμα, έχει ήδη ξεκινήσει εδώμε τις τιμές να ξεκινούν από 12 ευρώ και να περιλαμβάνουν διάφορες επιλογές για θέσεις, για καθήμενους αλλά και όρθιους, για όσους θέλουν μια πανοραμική θέα ή αυτούς που επιθυμούν να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τη δράση. Βιάσου και μπορείς να εξασφαλίσεις "Early Bird" εισιτήρια με έκπτωση 15% έως και τις 31 Μαρτίου, για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων!

athens redbull xfighters03

Στα αγωνιστικά νέα, η αυλαία του παγκόσμιου πρωταθλήματος σηκώνεται αυτή την Παρασκευή, 6 Μαρτίου στην Πόλη του Μεξικού. 12 από τους κορυφαίους FMX αναβάτες όλου του κόσμου ρίχνονται στη μάχη του τίτλου για ακόμη ένα Red Bull X-Fighters World Tour στην Plaza de Toros Monument, στην μεγαλύτερη αρένα ταυρομαχιών του πλανήτη προετοιμάζοντας το έδαφος για τον δεύτερο αγώνα της φετινής σεζόν στην Αθήνα.

Αναλυτικά το lineup των αναβατών στην Πόλη του Μεξικού:

1. Harry Bink (AUS)
2. Levi Sherwood (NZL)
3. Dany Torres (ESP)
4. Tom Pages (FRA)
5. Remi Bizouard (FRA)
6. Adam Jones (USA)
7. Clinton Moore (AUS)
8. Mat Rebeaud (SUI)
9. Javier Villegas (CHL)
10. Brody Wilson (USA)
11. Erick Ruiz (MEX)
12. Jeremy Rouanet (FRA)

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά στο redbullxfighters.com με απολειστικότητα στον 1ο γύρο στις 05:00, και το Red Bull TV στις 05:30 τοπική ώρα Ελλάδος.

athens redbull xfighters04
Σχόλια (0)Add Comment

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy