Παρασκευή 29 Μαρ 2024


Greek DH Cup

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 01 Σεπτέμβριος 2016 10:00
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
greek downhill cup logo 2016 cover


Μετά τη μεγάλη καλοκαιρινή ανάπαυλα, οι Έλληνες αναβάτες επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση. 

Ο αγώνας στη Βασιλίτσα, στο πρώτο ποδηλατικό πάρκο της χώρας, αναμένεται πολύ δυνατός, σε μία μεγάλη πίστα που θα δοκιμάσει και τους πιο ικανούς! 

Με πέντε αγώνες να αποτελούν ήδη παρελθόν, σχεδόν κανείς από τους πρωτοπόρους της κάθε κατηγορίας δεν κάθεται ήσυχος, καθώς όλα ακόμα παίζονται. 

Δείτε πως έχουν τα Top10 μέχρι στιγμής:
 
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 23 Ιούνιος 2016 23:26
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
greek downhill cup logo 2016 cover

Μία ανάσα πριν τη δίμηνη ανάπαυλα του καλοκαιριού, και μία ανάσα πριν τον 5ο αγώνα του Πανελλήνιου Κυπέλλου Downhill 2016 στο φρεσκαρισμένο Tank Trail της Κύμης. Ένας αγώνας που θα πραγματοποιηθεί για 5η συνεχή χρονιά και μπράβο στο local crew της Κύμης που έχει το κουράγιο και τη δύναμη κάθε χρόνο να επανέρχεται δυναμικά με όλο και κάτι καινούριο μέσα στην πίστα! Φέτος ειδικά οι αλλαγές είναι τεράστιες και αναμένεται να συναρπάσουν όλους τους αναβάτες. 

Βρισκόμαστε στα μισά του κυπέλλου και στη βαθμολογία έχουν γίνει μεγάλες ανακατατάξεις. Ιδιαίτερα μετά την απουσία του Ανδριώτη και Ιωάννου λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων στο εξωτερικό, οι πρώτες θέσεις του Top10 έχουν αλλάξει πολύ με το Γρηγόρη Τσαλαφούτα να ηγείται της κούρσας. Για να δούμε, θα καταφέρει να κρατήσει τη θέση του με το καινούριο του V10?!

4 από τους 8 αγώνες και μέχρι στιγμής έχουν πάρει έστω και μία συμμετοχή σε τελικό, συνολικά 179 αναβάτες. Από αυτούς, την πρώτη θέση καταλαμβάνει η κατηγορία Junior με 63 συμμετοχές και αυτό είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό και δείχνει πολλά για το μέλλον του αθλήματος στην Ελλάδα. Δεύτερη πολυπληθέστερη κατηγορία είναι αυτή των 30+, της κατηγορίας Master, με 56 συμμετέχοντες και ακολουθεί η Elite με 44, η Veteran με 9 και η γυναίκες μας, 7 στο σύνολο, που ίσως αποτελεί και αυτό αριθμό ρεκόρ. 



Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία μετά και τον 4ο γύρο και ετοιμαστείτε για Κύμη και το ανανεωμένο Tank Trail!!
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τετάρτη, 01 Ιούνιος 2016 22:00
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
greek downhill cup logo 2016 cover


Lousfaki Trail, Tiger Trail και Loose Trail αποτελούν παρελθόν και έχουμε ολοκληρώσει τους τρεις πρώτους γύρους του Πανελληνίου Κυπέλλου Downhill 2016. Σειρά έχει, στη 2η εμφάνισή του, το Rodeo Trail με το crew της Λιβαδειάς να έχει δώσει ρεσιτάλ εργασιών συντήρησης και αναβάθμισης της πίστας. Έχει προστεθεί μάλιστα ένα καινούριο κομμάτι στο τέλος της διαδρομής με δύο καινούρια άλματα και κάποιες bermάρες που θα συγκινήσουν και τους πιο απαιτητικούς riders! 



Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία μετά και τον 3ο γύρο και ετοιμαστείτε για Rodeo Trail!!
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Σάββατο, 07 Μάιος 2016 00:00
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
greek downhill cup logo 2016 cover


Greek Downhill Cup 2016 και για τρίτη συνεχή χρονιά ο θεσμός του Ελληνικού Κυπέλλου Downhill παίρνει σάρκα και οστά ανεβάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά! Βλέπουμε πίστες να βελτιώνονται και να γίνονται πιο απαιτητικές καθώς και αναβάτες να πορώνονται και να ανεβάζουν σημαντικά τις επιδόσεις τους. Ταυτόχρονα βλέπουμε αρκετό νέο αίμα να μπαίνει στο χορό, με τους Junior να πληθαίνουν και να καταλαμβάνουν σημαντικές θέσεις στη γενική κατάταξη, ανεβάζοντας το συνολικό οδηγικό επίπεδο των αναβατών σε βαθμό που μέχρι τώρα δεν έχουμε ξαναδεί.


Η αρχή έγινε με την παρθενική εμφάνιση του Lousfaki Trail στον Τύρναβο με την ιδιαίτερη υψηλή, για τα Ελληνικά δεδομένα, μέση ωριαία ταχύτητα και τα μεγάλα gaps που έπρεπε να "στείλουν" οι αναβάτες. Η συνέχεια δόθηκε στο ανανεωμένο Tiger Trail στην Καλαμπάκα με την Τίγρη να είναι έτοιμη να βγάλει νύχια σε κάθε γωνιά της πίστας. Πλέον, όλα είναι έτοιμα για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου στο Δρίσκο Ιωαννίνων και στο αλλαγμένο Loose Trail, με εντελώς καινούρια κομμάτια, άλματα και rock gardens. 

Μέχρι τότε, δείτε πως έχει διαμορφωθεί η γενική κατάταξη του Κυπέλλου και τα Top10 της κάθε κατηγορίας.
Συντάχθηκε απο τον/την Fotis Skaris Παρασκευή, 11 Μάρτιος 2016 00:24
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
greek downhill cup logo 2016 artΌλα έτοιμα για την τέταρτη αγωνιστική χρονιά του Πανελλήνιου Κυπέλλου DH, με μικρές αλλαγές και χρηματικά έπαθλα!

Για μια ακόμη χρονιά οι κορυφαίοι DH riders στην Ελλάδα θα αναμετρηθούν σκληρά μεταξύ τους σε οκτώ δυνατούς αγώνες και παράλληλα θα ανταγωνιστούν τους καλύτερους αναβάτες από την Βουλγαρία όπου και φέτος θα συμμετάσχουν σε κάποιους από τους αγώνες του θεσμού. Ωστόσο υπάρχουν κάποιες αλλαγές που αξίζουν ξεχωριστής προσοχής προς αποφυγή παρεξηγήσεων...

Σελίδα 6 από 12