Πέμπτη 28 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 74 guests


Προκηρύξεις Αγώνων

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Παρασκευή, 21 Απρίλιος 2017 22:58
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
kudr17 cover2Ο Δήμος Τριφυλίας, προκηρύσσει τον αγώνα 'Kyparissia Urban Downhill Race'' Open αγώνα κατάβασης στην πόλη της Κυπαρισσίας, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 6-7 Μαΐου 2017.

-Eυγενική υποστήριξη: Natura Club Hotel&Spa

-Σχεδιαστής-Κατασκευαστής διαδρομής: Πανελλήνιος Πρωταθλητής Κατάβασης Δάνης Καραμιχαηλίδης


-Κατασκευαστής διαδρομής: Λάμπρος Φακιόλας

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 23 Μάρτιος 2017 21:21
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
panellinio protathlima dh 2017

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασία σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Τυρνάβου και τον Ποδηλατικός Σύλλογο Λάρισας, θα διοργανώσουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατάβασης – Downhill (DH) Ορεινής Ποδηλασίας 2017. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 1-2 Απριλίου 2017, στον Προφήτη Ηλία Τυρνάβου, σε πίστα κατάβασης μήκους 1,5 χλμ.

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τετάρτη, 22 Μάρτιος 2017 23:52
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
lousfaki dh race 2017 cover2Ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Τυρνάβου διοργανώνουν Open αγώνα Downhill. Όσον αφορά τον αγώνα Open είναι εντεταγμένος στο Πανελλήνιο Κύπελλο Downhill Open 2017 ως 1ος αγώνας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επειδή την ίδια ημέρα για την αναβάθμιση και ανάδειξη του αθλήματος Downhill, θα γίνει και το επίσημο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ώστε να ανακηρυχθεί ο πρωταθλητής Ελλάδος, όσοι αθλητές έχουν δελτίο Ε.Ο.Π. και θέλουν να προσμετρήσει η συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα open – downhill, θα πρέπει και αυτοί να πληρώσουν παράβολο σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης.

Ημερομηνία: 2 Απριλίου 2017, ημέρα Κυριακή και ώρα 9:00πμ.

Διαδρομή / περιοχή εκκίνησης - τερματισμού: Η Γραμματεία των αγώνων θα βρίσκεται στη θέση Προφήτης Ηλίας στον Τύρναβο, πλησίον Κέντρου Υγείας – περιοχή Λουσφάκι. Στο ίδιο σημείο θα γίνεται και η συγκέντρωση των αθλητών για τη μεταφορά προς την εκκίνηση. Η διαδρομή θα είναι σηματοδοτημένη και όσο το δυνατόν ασφαλής για τους συμμετέχοντες. Σε περίπτωση ανάγκης, ο οργανωτής μπορεί να τροποποιήσει τη διαδρομή, μέχρι και την έναρξη της επίσημης προπόνησης.

Σελίδα 13 από 59