Πέμπτη 28 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 82 guests


Νέα Αγώνων

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Παρασκευή, 03 Ιούνιος 2016 22:59
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
steviesmith rodeo train ride 01

Δεν πάει πολύς καιρός που ένα μεγάλο ταλέντο της παγκόσμιας downhill σκηνής έφυγε από τη ζωή. Αγαπητός σε όλους και μία πραγματική έμπνευση για χιλιάδες αναβάτες σε όλο τον κόσμο. Δε χρειάζεται να πούμε πολλά για τη ζωή του και για το ατύχημα με την εντούρο μηχανή του, σίγουρα όλοι έχουμε διαβάσει τα άπειρα άρθρα που έχουν γραφτεί τις τελευταίες μέρες για τον Καναδό rider Stevie Smith.





Το σαββατοκύριακο αυτό, μαζί με τον αγώνα στο Rodeo Trail στη Λιβαδειά, πραγματοποιείται και ο αγώνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Σκωτία, στο Fort William. Μετά από μία ιδέα σε ένα σχόλιο ενός μέλους του Pinkbike...
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 26 Μάιος 2016 01:58
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
loose trail rb video cover
Ξεφεύγει το επίπεδο των πιστών...


ξεφεύγει το οδηγικό επίπεδο των Ελλήνων αναβατών...

ξεφεύγει και το επίπεδο των βίντεο που έχουμε μετά από κάθε αγώνα!!
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Δευτέρα, 28 Μάρτιος 2016 20:00
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
vasilitsa dh race 2016 anakoinosiΤο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας (ΕΧΚΒ) επιθυμεί να αναπτύξει έντονα τις ποδηλατικές δραστηριότητες στο αγαπημένο μας βουνό! Ένα βουνό ιδανικό για το ποδήλατο, σε όποια μορφή κι αν είναι αυτό, καθώς έχει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται για να δημιουργηθεί ένα κανονικό ποδηλατικό πάρκο, αρκεί να συναντηθούν η θέληση, οι κατάλληλοι άνθρωποι και κάποιοι οικονομικοί πόροι, ώστε αυτό να γίνει πραγματικότητα.

Σελίδα 7 από 74