Πέμπτη 28 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 71 guests


Νέα Αγώνων

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Σάββατο, 22 Μάιος 2010 23:53
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
downtown_01Όσοι είδανε τον καιρό βροχερό και αποφάσισαν να μείνουν σπίτι, με μία λέξη..."έχασαν"!!

Αρκετός κόσμος άρχισε να μαζεύεται το πρωί του Σαββάτου, και ενώ πολύ πιθανόν σε όλη τη χώρα έβρεχε ασταμάτητα, το Αίγιο μας είπε πως λόγω του αγώνα θα μας αφήσει να ευχαριστηθούμε την όμορφη down town διαδρομή του με πλούσιο ήλιο, στεγνό οδόστρωμα(!) και πολύ καλή θερμοκρασία. Ελπίζουμε να το κρατήσει και για αύριο.

Τα ελεύθερα δοκιμαστικά σήμερα ήταν κάτι που όλοι απόλαυσαν και χόρτασαν ποδήλατο και κοπάνημα στα σκαλοπάτια και τα στενά περάσματα. Η διαδρομή από μόνη της είναι πολύ ωραία συν κάποια έξτρα features που έχουν τοποθετήσει οι locals και διοργανωτές του αγώνα, κάποια από τα οποία αρκετούς τους κάνανε να τα μελετήσουν και να τα ξαναδούν ξανά και ξανά πριν τελικά τα περάσουν... αν τελικά τα πέρασαν!
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Δευτέρα, 17 Μάιος 2010 01:00
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
aigaleo_2010Στις 5 και 6 Ιουνίου 2010 θα διοργανωθεί downhill race στο όρος Αιγάλεω από το West Coast Crew το πεσυδαπ και τη νομαρχία Πειραιά. Λεπτομέρειες,προκύρηξη αγώνα, χορηγοί σύντομα. Stay tuned! O 2ος αγώνας downhill στην Αθήνα είναι γεγονός.

Κάποιες ακόμα πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο φόρουμ κάνοντας κλικ εδώ

west_coast_crew

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Δευτέρα, 10 Μάιος 2010 18:07
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
aigio_dh_race_final_wΤην Κυριακη 23 Μαιου του 2010 το Ποδηλατοδρομιο Bike Store και οι local riders του Αιγιου
διοργανωνουν αγωνα εντος πολης. Απο το ψηλοτερο μερος του Αιγιου  (Ψηλα Αλωνια) προς το λιμανι..! Μια καλη διαδρομη με αρκετη κλιση, στενά σοκάκια, παλιά σκαλιά διαφορετικού πλάτους και ξύλινα stands! Η γραφικότητα του μέρους και η συνεχή θεα στην θάλασσα θα ειναι μια εντονη εμπειρια προς ολους τους αναβατες.

Σελίδα 65 από 74