Παρασκευή 29 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 128 guests


Νέα Αγώνων

Τρίτη, 26 Φεβρουάριος 2008 00:08
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Αναβάλλεται ο αγώνας 4Χ που ήταν προγραμματισμένος για τη Κυριακή 2/2/2008 στη πίστα μηχ/του αθλητισμού της Χαλκίδας. Ο καιρός δεν επέτρεψε τις εργασίες λόγω λάσπης και χιονιού. Ο αγώνας θα διεξαχθεί τελικά τη Κυριακή 16/3/2008.

 

Παρασκευή, 11 Αύγουστος 2006 19:56
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

H Νάουσα δεν μπήκε ποτέ στο καλεντάρι της uci γιατί ύστερα από συνεννόηση που υπήρξε με την επιτροπή διεθνών αγώνων, προτάθηκε η διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η οποία φυσικά και έγινε δεκτή. Δυστυχώς η ΕΟΠ παρά το γεγονός ότι ήταν γνωστό σε αυτήν δεν το απέσυρε από το Εθνικό καλεντάρι με αποτέλεσμα να υπάρχει αυτή η παρεξήγηση.

Τετάρτη, 26 Ιούλιος 2006 04:49
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Έτοιμο είναι το Ελατοχώρι να υποδεχτεί τους φίλους της ορεινής ποδηλασίας αυτό το Σαββατοκύριακο. Ήδη ρυθμίζονται από τους διοργανωτές οι τελευταίες λεπτομέρειες έτσι ώστε η παρθενική ποδηλατική διοργάνωση να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους όσους θα προτιμήσουν την δροσιά του βουνού από αυτή της παραλίας.

Το Ελατοχώρι είναι το νεότερο χιονοδρομικό της χώρας μας, που μόλις σε λίγα χρόνια κατάφερε να προσελκύσει πολλούς χιονοδρόμους τα τελευταία χρόνια χάρη στην φυσική ομορφιά του αλλά και την σύγχρονη υποδομή που διαθέτει.

Σελίδα 72 από 74