Πέμπτη 28 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 86 guests


Νέα Αγώνων

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Παρασκευή, 20 Μάρτιος 2015 00:27
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
bill article 01Του Βασίλη Τσιαντίκου

O χειμώνας έφυγε, ο καιρός γίνεται καλύτερος μέρα με τη μέρα και το μυαλό κάθε ανήσυχου νταουνχιλλά πάει όλο και πιο συχνά σ'αυτά τα κοφτά ''μπιπ-μπιπ'' πριν το χρονόμετρο αρχίσει να μετράει.

Στους περισσότερους από εμάς έχουν λείψει ήδη οι αγώνες, ακόμα και σ'αυτούς που τρέξανε μέχρι τον τελευταίο, τον προηγούμενο Νοέμβρη. Οι πιο πολλοί θα ετοιμάζουν ήδη τις τελευταίες λεπτομέρειες...ένα ακόμα κόσμημα για το ποδήλατό μας, καινούρια στολή, ένα τελευταίο σετάρισμα στις αναρτήσεις.

Κάποια πράγματα όμως συχνά τα ξεχνάμε, παρόλο που ίσως να είναι και τα σημαντικότερα σε ένα αγωνιστικό Σαββατοκύριακο. Ας αφήσουμε λοιπόν την αγωνιστική μας απόδοση εκτός και ας θυμηθούμε μερικά πραγματάκια σχετικά με τη...συμπεριφορά μας, εντός και εκτός πίστας! Ας τα πάρουμε απ'την αρχή λοιπόν.

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τετάρτη, 12 Νοέμβριος 2014 23:04
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
po su oraiokastrou logoΟλοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας κατάβασης πλαγιάς (downhill) στο Ωραιόκαστρο (01-02/11/2014) στην ειδικά διαμορφωμένη πιστά που βρίσκεται στην πλαγιά του δασοκτήματος Ωραιοκάστρου.  Ο αγώνας αυτός ήταν  ο 8ος από τους 8 αγώνες που περιλαμβάνονταν  στο φετινό  2ο πανελλήνιο κύπελλο downhill, ενώ  είχε και την μορφή του διασυλλογικού αγώνα.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τετάρτη, 08 Οκτώβριος 2014 19:06
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
diamoni xionodromiko vasilitsaΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΑΒΑΣΗΣ (DH) 2014

Όπως αναφέρεται και στην Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Κατάβασης, οι διοργανωτές και ειδικότερα ο Σύλλογος Ξενοδόχων Γρεβενών θα φιλοξενήσει το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014, όλους τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατάβασης (με δελτίο Ε.Ο.Π.), ενώ θα προσφέρει και το Δείπνο της ίδιας μέρας.
Οι αθλητές θα ενημερωθούν στο Τεχνικό Συνέδριο το Ξενοδοχείο διαμονής τους.

Ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος Ξενοδόχων Γρεβενών, προσφέρει ειδικές μειωμένες τιμές για τους επιπλέον αθλητές (ΚΑΙ OPEN), συνοδούς και φίλους του αθλήματος που θέλουν να διανυκτερεύσουν πλησίον της διαδρομής των αγώνων, στα παρακάτω ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία της περιοχής:

Σελίδα 15 από 74