Τρίτη 19 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 249 guests


Αποτελέσματα Αγώνων

Συντάχθηκε απο τον/την Takis Karvelas Πέμπτη, 05 Απρίλιος 2007 12:03
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
Αγώνας Κατάβασης στην Καλαμάτα 1/4/07:

 

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε ο αγώνας της Καλαμάτας που έγινε την 1η Απριλίου στην περιοχή Αράχοβας Ταϋγέτου. Ο βαθμός δυσκολίας ήταν μεγάλος, δεδομένου και της έντονης βροχόπτωσης της χθεσινής ημέρας που έκανε το πετρώδες έδαφος ιδιαιτέρως ολισθηρό. Η συμμετοχή του Στρατού (διέθεσε ασθενοφόρο και φορτηγά για μεταφορά αθλητών) αλλά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (τα εύσημα στον Δήμο Καλαμάτας που κάλυψε την διαμονή των αθλητών σε ξενοδοχείο της περιοχής) ήταν πέρα για πέρα εμφανής και απαραίτητη. Στον τερματισμό υπήρχε μικροφωνική εγκατάσταση με DJ αλλά και τον τραυματία (ακόμα) Σωτήρη Καπετανάκη σε ρόλο εκφωνητή αγώνα. Μετά το πέρας του αγώνα και της απονομής, μοιράσθηκαν λαχνοί και έγιναν κληρώσεις δώρων, καθώς ακολούθησε έστω και λίγο καθυστερημένα μπάρμπεκιου στον χώρο με σουβλάκια και άφθονη μπύρα δώρο προς όλους τους παρευρισκόμενους.

Συντάχθηκε απο τον/την Takis Karvelas Δευτέρα, 23 Οκτώβριος 2006 14:27
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
sparti06Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας (DH – 4X) Σπάρτη 21 & 22/10/2006: Το μεσημέρι του Σαββάτου στις 21 Οκτωβρίου στο Σαϊνοπούλιο Ίδρυμα Σπάρτης, έγινε ο αγώνας 4Χ σε ιδιαίτερα λασπωμένο έδαφος, μετά από συνεχής βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών. Υπήρχαν σημεία στη διαδρομή, όπου έπρεπε να πάρεις το ποδήλατο στα χέρια για να προχωρήσεις και να προσέχεις συγχρόνως μην κολλήσεις κι ο ίδιος στη λάσπη, ή μην αφήσεις κάποιο παπούτσι σου εκεί! Οι συνθήκες ήταν τόσο άσχημες, που δύσκολα θα δινόταν στο εξωτερικό εκκίνηση σε τέτοιον αγώνα… στην Ελλάδα όμως που δεν έχουμε ακόμη την πολυτέλεια να τρέχουμε 4Χ και αλλού, καλύτερα που έγινε ο αγώνας κι ας ήταν κι έτσι.
Τρίτη, 10 Οκτώβριος 2006 01:22
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
Οι Κερκυραίοι έπαιξαν στην έδρα τους και κέρδισαν. Καταπληκτική η εμφάνιση τους στον αγώνα που έγινε στις 30-9-2006 στην Αχαράβη της Κέρκυρας. Χαρακτηριστικό του αγώνα είναι ότι οι περισσότερες συμμετοχές ήταν νέα παιδιά από τον Δήμο Θιναλίων  και την Κέρκυρα γενικότερα που τους δόθηκε η δυνατότητα να συμμετάσχουν για πρώτη φορά σε έναν τέτοιο αγώνα. Ήρθαν βέβαια και ορισμένοι «φανατικοί» των αγώνων της Κέρκυρας από τα Γιάννενα και τη Θεσσαλονίκη.

Σελίδα 40 από 41