Τρίτη 19 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 63 guests


Αποτελέσματα Αγώνων

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τρίτη, 10 Απρίλιος 2018 22:00
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
lousfaki aris chatzigeorgiou 2018Πανελλήνιο Κύπελλο Downhill 2018
Lousfaki Trail, Τίρναβος 1/4

Και με θύελλα!

Ένας αξέχαστος αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Lousfaki Trail με τους αναβάτες να παλεύουν κυριολεκτικά με τις ισχυρές ριπές αέρα καθ' όλη την αγωνιστική ημέρα. Έτσι ένας από τους πιο διασκεδαστικούς αγώνες της σεζόν έγινε πραγματικός εφιάλτης...
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Σάββατο, 28 Οκτώβριος 2017 20:57
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
panellinio-kupello-downhill-2017-wraiokastroΜάθε τι έγινε στον τελευταίο αγώνα του Πανελληνίου Κυπέλλου Downhill στο Ωραιόκαστρο και ποιοι είναι οι νέοι κυπελλούχοι.

Μετά από έναν συναρπαστικό και άριστα οργανωμένο αγώνα από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου στο γρήγορο και με απολαυστική ροή, Forest Gam Trail, τελείωσε το 5ο Πανελλήνιο Κύπελλο Downhill. Η πίστα ήταν σωστά προετοιμασμένη, ωστόσο η παρατεταμένη ξηρασία είχε σαν αποτέλεσμα την αύξηση της δυσκολίας του αγώνα για τους 104 αναβάτες που πήραν εκκίνηση. Το ξερό χώμα και η πούδρα έκαναν την πίστα ολισθηρή και σαφώς πιο τεχνική, με τους κορυφαίους αναβάτες να βρίσκουν τρόπους να κατεβάσουν τους χρόνους τους.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τετάρτη, 04 Οκτώβριος 2017 21:46
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
kalavrita dh race 2017 elissaios gouvisΤη δεύτερη νίκη της καριέρας του πέτυχε ο αναβάτης από την Πάτρα στην αγαπημένη του πίστα downhill.

Ο τέταρτος αγώνας του Πανελλήνιου Κυπέλλου Downhill στα Καλάβρυτα ήταν πραγματικά συναρπαστικός! Η πίστα των 2,7 χιλιομέτρων ήταν άριστα προετοιμασμένη από τον Γιάννη Μαρίνο, ενώ οι βροχές των προηγούμενων ημερών είχαν δημιουργήσει ιδανικό τερέν. Έτσι οι 85 τυχεροί αναβάτες που έδωσαν το παρών απόλαυσαν ride έχοντας μεγάλες δυνατότητες στην επιλογή γραμμών και απολαυστική πρόσφυση. Υψηλό ήταν το επίπεδο συναγωνισμού, ενώ για μια ακόμη φορά έλαμψαν οι αναβάτες της κατηγορίας Junior

Σελίδα 7 από 41