Τρίτη 19 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 252 guests


Αποτελέσματα Αγώνων

Συντάχθηκε απο τον/την Fotis Skaris Δευτέρα, 24 Οκτώβριος 2016 18:47
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
greg tsalafoutas kalavritaΠανελλήνιο Κύπελλο Downhill 2016
8ος αγώνας, Καλάβρυτα, Kalavryta DH Trail, 15-16/10

Downhill με τα όλα του!

Με έναν άρτιο και σούπερ απολαυστικό αγώνα έκλεισε η συναρπαστική αγωνιστική σεζόν του 2016 και μάλιστα με έναν εκπληκτικό Κώστα Ανδριώτη να τρελαίνει τα χρονόμετρα...
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τετάρτη, 05 Οκτώβριος 2016 22:02
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
oraiokastro enduro race 2 metaliaΜε απόλυτη επιτυχία στέφθηκε και η 2η προσπάθεια του Ποδηλατικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου για την πραγματοποίηση αγώνα Enduro σε διεθνή πρότυπα. Μία διοργάνωση που, κατά γενική ομολογία, βάζει τον πήχη πολύ ψηλά στον τομέα της διοργάνωσης, με την ομάδα του συλλόγου να έχει φροντίσει την παραμικρή λεπτομέρεια. 

Οι τέσσερις διαφορετικές ειδικές διαδρομές ήταν μεγάλες, με ωραίο flow, ήπιες κλίσεις και περιελάμβαναν όλων των ειδών τα τερέν. Το πρόγραμμα γεμάτο και τις δύο μέρες, με πολύ ποδήλατο, παρουσιάσεις, συζητήσεις, μουσικές και όλα αυτά σε πολύ ευχάριστο και χαλαρό κλίμα, με το πρόγραμμα να κυλάει ομαλά και στους προβλεπόμενους χρόνους.  
Συντάχθηκε απο τον/την Fotis Skaris Κυριακή, 11 Σεπτέμβριος 2016 22:31
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
greg tsalafoutas katsmalosi trailΠανελλήνιο Κύπελλο Downhill 2016
6ος αγώνας, Χ.Κ. Βασιλίτσας, Katsmalosi Trail, 4/9

Νέα εποχή

Μια νέα εποχή ανέτειλε για το ελληνικό downhill, με τον αγώνα στο πρώτο bike park της Ελλάδας, τους αναβάτες της κατηγορίας Junior να λάμπουν με τις επιδόσεις τους και τους Γιάννη Ιωάννου και Γρηγόρη Τσαλαφούτα να πιέζουν τον θριαμβευτή Κώστα Ανδριώτη.

Ο Γρηγόρης Τσαλαφούτας έρχεται με τα όλα, πηδάει το προτελευταίο step down και προσγειώνεται στον πάτο! Έχει κάνει ένα άλμα πάνω από 15 μέτρα, κόβει την κορδέλα οριοθέτησης και οριακά κρατά το ποδήλατο του μέσα στην πίστα. Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινα ωστόσο έχει το καθαρό μυαλό να χώσει κι ένα whip στο απολαυστικό 10μετρο άλμα του τερματισμού! Μια φοβερή εικόνα που έκοβε την ανάσα, ενδεικτική του ανεβασμένου επιπέδου του ελληνικού DH. Κι όμως ο Τσαλαφούτας παρά την υπερπροσπάθεια ήταν τρίτος...

Σελίδα 9 από 41