Τρίτη 19 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 246 guests


Αποτελέσματα Αγώνων

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τετάρτη, 13 Ιούλιος 2016 21:11
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
tank trail race 2016 korfiatis coverΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ DOWNHILL 2016
5ος αγώνας, Κύμη, Tank Trail, 26/6

Για λίγους...


Ο Γρηγόρης Τσαλαφούτας βουτάει με τα όλα στον "Θάνατο", κρατιέται στο offcamper και με μια σφαλιάρα στο ολοκαίνουριο Santa Cruz του, στρίβει με τα όλα. Παίρνει μια βαθιά ανάσα και τερματίζει στην αγκαλιά των συναθλητών του κατακτώντας για πρώτη φορά τη νίκη στην Elite και στη γενική...


Το Tank Trail στην Κύμη είναι η μόνη πίστα στην Ελλάδα που έχει φιλοξενήσει πέντε συνεχόμενους αγώνες DH και μάλιστα με κάθε είδους καιρικές συνθήκες. Παράλληλα είχε ανανεωθεί και φρεσκαριστεί έτοιμο να δεχθεί τους ταχύτερους αναβάτες στην Ελλάδα. Η νέα γραμμή που ονομάζεται "Tubes line" αντικατέστησε το τμήμα που περιλάμβανε το θρυλικό "road gap" και το ζόρικο "στραβό" και παράλληλα αύξησε την τεχνική δυσκολία του trail. Μια σειρά από νέα απαιτητικά offcamper κι ένα ζόρικο step up δοκίμασαν τους αναβάτες και έδωσαν στον Tank Trail ακόμη πιο downhillάδικο χαρακτήρα. To νέο τμήμα είναι φαρδύ, ο "Θάνατος" πιο στρωτός από ποτέ και γενικά παρά την δυσκολία της πίστας έχει περιοριστεί αισθητά η επικινδυνότητα της με αποτέλεσμα να μην υπάρξουν σοβαροί τραυματισμοί.

Συντάχθηκε απο τον/την Fotis Skaris Τετάρτη, 15 Ιούνιος 2016 19:04
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
danis rodeo trail 16 coverΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ DOWNHILL 2016
4ος αγώνας, Λιβαδειά, Rodeo Trail, 5/6

Danny Boy!
Σ' έναν φουλ απολαυστικό αγώνα ο Δάνης Καρμιχαηλίδης πήρε τη νίκη επαναλαμβάνοντας τον περσινό του θρίαμβο, ωστόσο για μια ακόμη φορά οι αναβάτες της κατηγορίας Junior ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στο Rodeo Trail.

Από την ράμπα της εκκίνησης πρέπει να πεταλάρεις άγρια για να καθαρίσεις το πρώτο διπλό. Στη συνέχεια τεχνικά σκαλοπάτια, απολαυστικά άλματα και berms σε οδηγούν στο νέο τμήμα της πίστας -μετά τον παλιό τερματισμό- όπου σε περίμενε η διπλάρα των 9 μέτρων και πλήθος κόσμου! Η πούδρα και η ζέστη δυσκόλεψαν το έργο των αναβατών όπως και το νέο τμήμα offcamper στα μέσα της πίστας. Εν τέλει, έγινε ένας ακόμη εξαιρετικός αγώνας στη Λιβαδειά που θα έχουμε να θυμόμαστε. Άψογο το Crew του True Wheels που ανέλαβε την διοργάνωση και την προετοιμασία της πίστας, αλλά και πολύτιμη η βοήθεια της τοπικής αυτοδιοίκησης που στηρίζει αυτή την προσπάθεια.
Συντάχθηκε απο τον/την Fotis Skaris Κυριακή, 22 Μάιος 2016 23:51
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
loose trail dh race andriotisΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ DOWNHILL 2016
3ος αγώνας, Γιάννενα, Loose Trail, 17/4

ΕΠΙΚΟΣ!

Αυτός ο αγώνας στα Γιάννενα έγραψε downhillάδικη ιστορία! Η καλύτερη πίστα DH στην Ελλάδα με τις χειρότερες δυνατές συνθήκες είχαν σαν αποτέλεσμα έναν επικό αγώνα που θα θυμόμαστε για πάντα.

Βροχή, καταχνιά, λάσπη και αγωνία. Η ώρα του τελικού έχει έρθει και μια μεγάλη δοκιμασία περιμένει τους 50 αποφασισμένους αναβάτες... Μέχρι εκείνη την στιγμή οδηγούσαν στην πίστα με φουλ τερέν και ιδανικές συνθήκες και ξάφνου έπρεπε να το κάνουν με βροχή, λάσπη και βρεγμένα βράχια. Ζόρικα. Ωστόσο, το υπέροχο ήταν ότι μετά από αυτή την δοκιμασία κάθε λασπωμένος rider έμενε εκεί, να παρακολουθήσει από κοντά τα τελευταία σούπερ τεχνικά μέτρα πριν τον τερματισμό. Να χειροκροτήσει, να εμψυχώσει να γελάσει και εν τέλη να ζήσει κάτι αγνά downhillάδικο. Όλοι μαζί, αναβάτες, φιλαράκια, θεατές και διοργανωτές, δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα μοναδική και σαν μια παλιοπαρέα έζησαν την δική τους ποδηλατική νιρβάνα.

Σελίδα 10 από 41