Πέμπτη 28 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 64 guests


Downhill World

Παρασκευή, 06 Ιούνιος 2008 22:08
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
Η βρετανική ομάδα των Athertons κατάφερε αυτό που δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία του παγκοσμίου κυπέλλου Mountainbike. Τρία αδέρφια αγωνιζόμενοι με την εργοστασιακή ομάδα της Animal-Commencal κατέλαβαν την πρώτη θέση στη κατηγορία Ανδρών στο αγώνισμα της κατάβασης (Gee Atherton) πρώτη θέση στη κατηγορία Ανδρών στο αγώνισμα του 4Χ (Dan Atherton) πρώτη θέση στη κατηγορία γυναικών στο αγώνισμα της κατάβασης (Rachel Atherton)  και την πρώτη θέση στις ομάδες.
Κυριακή, 18 Μάιος 2008 11:21
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
Εδώ και καιρό η ιδέα στριφογυρνούσε στο μυαλό μου για ένα ταξίδι στο Maribor στη Σλοβενία για να παρακολουθήσω και να καλύψω τον 1ο αγώνα του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η πίστα στο Maribor είναι από τις λίγες που έχουν σχολιαστεί από τους αναβάτες και τις ομάδες τόσο καλά, έμενε να δω κι εγώ τα πράγματα από κοντά, για να δούμε πως μπορούμε να βελτιώσουμε το επίπεδο στην Ελλάδα σε θέμα ανταγωνισμού, ξεκινώντας από την κατασκευή καλύτερων πιστών και ίσως και πάρκων ορεινής ποδηλασίας.
Πέμπτη, 08 Μάιος 2008 19:06
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
Η πρώτη κίνηση για πιο μαζική παρουσία του Ελληνικού στοιχείου σε διεθνείς αγώνες έγινε στο Sopot της Βουλγαρίας όπου έλαβαν μέρος σε αγώνα κατάβασης τέσσερις Έλληνες αθλητές. Η διαδρομή ήταν 3800μ με 850μ υψομετρική διαφορά και πολλά κλειστά κομμάτια όπου τα drop διαδέχονταν τα rockgarden και το αντίθετο. Μια πίστα πολύ απαιτητική που απο ότι φαίνεται την είχαν δουλέψει πολύ οι βούλγαροι αθλητές. Πρώτος Έλληνας αθλητής και 35ος στη γενική,ο Παναγιώτης Θεοφυλάκης μέλος του Downhill.gr Team και του Ε.Ο.Σ. Χαλκίδος. 150 συμμετοχές στη κατάβαση εκ των οποίων οι 75 στη κατηγορία downhill ποδηλάτων και οι υπόλοιποι σε κατηγορία hardtail & 32 στο αγώνισμα του 4Χ.

Σελίδα 22 από 26