Πέμπτη 28 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 56 guests


Downhill World

Δευτέρα, 07 Απρίλιος 2008 18:02
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
Once again RAM Bikes Team and "Bike-Park Shambhala" have the pleasure to invite you to one of the biggest Mountain Bike Events in the Balkans.

The race will take place on the 2-4 May 2008 in the town of Sopot, Bulgaria. Up to date info and race news can be found on www.shambhala-bikepark.com .
Registration is open until the 1st of May.

Πέμπτη, 27 Σεπτέμβριος 2007 14:42
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Το γεγονός για το οποίο ετοιμαζόταν το Fort William τα προηγούμενα δυο χρόνια επιτέλους έφτασε και όπως ήταν φυσιολογικό άφησε απίστευτες εντυπώσεις. Όλα έγιναν όπως ήταν αναμενόμενο να γίνουν, εκτός από τον κλασικό σκωτσέζικο καιρό, κάτι για το οποίο δεν παραπονέθηκε κανείς όμως. Το κοινό κάθε χρόνο το απολαμβάνει όλο και πιο πολύ, καθώς η διοργάνωση χρονιά με τη χρονιά γίνεται όλο και πιο μεγάλη και θορυβώδης. Το κοινό ζητωκραύγαζε για κάθε αναβάτη σαν να ήταν δικός τους. Όταν όμως  ξεπρόβαλε κάποιος Βρετανός πάνω από το πανό της Nissan το μέρος απλά απογειωνόταν. Αναμφισβήτητα για  άλλη μία φορά πρέπει να γραφτεί πως ήταν ο καλύτερος μέχρι σήμερα ποδηλατικός αγώνας κατάβασης…

Συντάχθηκε απο τον/την Takis Karvelas Τετάρτη, 08 Αύγουστος 2007 12:25
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Schladming “Planai” UCI Mountain Bike World Cup ‘07 (του Στεφανίδη Αναστάσιου)

Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα το πρωινό της Δευτέρας 2 Ιουλίου 07, και ρωτήθηκα εάν μπορώ και θέλω να πάω να δουλέψω στην Αυστρία και πιο συγκεκριμένα στο Schladming στο χιονοδρομικό “Planai” για το παγκόσμιο Nissan UCI Mountain Bike World Cup, για την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα μαζί για ένα τoπικό συνεργείο Ήχου κ Εικόνας και σε συνεργασία με την DB Video Productions.
Φυσικά η απάντηση όπως μπορείτε να καταλάβατε χωρίς δεύτερη σκέψη ήταν “ΝΑΙ”.
Ότι και να γράψω θα είναι λίγο και φυσικά το όλο event δεν αποτυπώνεται απόλυτα.
Το να ζεις τέσσερις μέρες στο ρυθμό προετοιμασίας των αθλητών και διοργανωτών και να βλέπεις να δίνονται όλοι 100% ο καθένας για τον ανάλογο σκοπό είναι συναίσθημα που σε διαπερνά και σε βάζει σε πολλές σκέψεις και ερωτήματα και ένα από αυτά είναι γιατί να μην μπορώ να ζω και εγώ κάτι ανάλογο στο δικό μου τόπο με την ανάλογη αποδοχή, φυσικά ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον πάνω σε αυτές κ άλλες ανάλογες δραστηριότητες όπου τα τελευταία χρόνια αρχίζουν και κάνουν την εμφάνιση του.
Ο πήχεις ήταν ανεβασμένος ψηλά μιας και όλα τα κορυφαία ονόματα ήταν εκεί αλλά και από τα καθημερινά δοκιμάστηκα μπορούσες να δεις ότι και η προσπάθειες των αθλητών ήταν θεαματικά ανάλογες και από τις γυναίκες και τους άνδρες.

Σελίδα 23 από 26