Παρασκευή 29 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 109 guests


Reviews

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 14 Μάιος 2015 07:32
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
direct+

bikings direct 04Για να αγοράσεις το καλύτερο ποδήλατο, στην καλύτερη τιμή!

Έφτασε και στην Ελλάδα η στιγμή να αγοράσεις ένα ποδήλατο υψηλής ποιότητας, με κορυφαία περιφερειακά, σε τιμή τόσο χαμηλή που δεν θα βρεις πουθενά αλλού! Γιατί; Γιατί το The Bikings με τη RAM αλλάζουν τον τρόπο που διανέμονται τα RAM bikes στην Ελλάδα, προχωρώντας στη direct+ εποχή!

Τι είναι το direct+

Το direct+ είναι ο σύγχρονος τρόπος αγοράς ποδηλάτου που, αφαιρώντας από τη χονδρική διάθεση τους μεταπωλητές, εξοικονομεί σημαντικό κέρδος το οποίο περνάει απ’ ευθείας σε εσένα! Έτσι, μέσω της αποκλειστικής διανομής από το The Bikings, είτε θα αποκτήσεις το ποδήλατο που πάντα ήθελες σε πολύ καλύτερη τιμή, είτε με τα χρήματα που σκόπευες να δώσεις θα αποκτήσεις πολύ καλύτερο ποδήλατο. Αυτό, πολύ απλά, σημαίνει ότι σε κάθε περίπτωση, εσύ βγαίνεις κερδισμένος
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Παρασκευή, 01 Μάιος 2015 22:49
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
icetube RiberyΤώρα μπορείς στην Cryosauna του Icetube


Τι είναι η Ολόσωμη Κρυοθεραπεία;

Η Ολόσωμη κρυοθεραπεία είναι μία διαδικασία επιδερμικής εφαρμογής χαμηλών θερμοκρασιών που αρχικά σχεδιάστηκε για να μειώνει τους μυοσκελετικούς πόνους και τις φλεγμονές. Με αυτόν τον τρόπο διεγείρεται το νευρικό σύστημα διαμέσου των υποδοχέων του δέρματος και προκαλείται σημαντική περιφερική αγγειοσυστολή. Η διαδικασία αυτή προκαλεί σταδιακά αναλγησία, μείωση της φλεγμονής και ανάπλαση των ιστών.
Συντάχθηκε απο τον/την Takis Karvelas Τρίτη, 06 Ιανουάριος 2015 14:00
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
odi handlebars new frontΤα νέα τιμόνια της ODI ήρθαν και στην Ελλάδα σε πέντε υπέροχα χρώματα (κόκκινο, πράσινο, μπλε, μαύρο, chrome-black). Έχουν 25mm rise, 750mm φάρδος με σπείρωμα για να βιδώνετε τις ειδικές προεκτάσεις και να τα κάνετε ακόμη πιο φαρδιά στα 788 mm. Είναι βελτιωμένα από τα προηγούμενα σε πολλά σημεία όπως:

Σελίδα 7 από 20