Πέμπτη 28 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 86 guests


Reviews

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τετάρτη, 28 Σεπτέμβριος 2011 10:18
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
edge_factor_logoTo Mountain biking συγκρούεται με την κατασκευή υψηλής τεχνολογίας σε αυτήν την τελευταία έρευνα για καινοτομία σχεδιασμού. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το τελευταίο επεισόδιο του show Edge Factor με τίτλο "Gnarly Metal" που έκανε το ντεμπούτο του στο Las Vegas στο imX, μία Διεθνής εμπειρία κατασκευής.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τετάρτη, 17 Αύγουστος 2011 10:48
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
andriotis_frontΚωσταντίνος Ανδριώτης On the Fly

Ο Κωσταντίνος Ανδριώτης προπονείται στην ιδιωτική του πίστα στα Χανιά, την οποία εχει φτιάξει ο ίδιος χωρίς καθόλου μηχανήματα,ακριβώς για τις ανάγκες της προπόνησης του όσον αφορά το 4Χ, το dirt αλλά και το freeride!


Η πίστα αποτελείται απο 2 γραμμές, η μία είναι μια μεγάλη ευθεία, με 10 άλματα στην σειρά ενώ η άλλη περιέχει burms, σαμαράκια και φυσικά... άλματα!

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Παρασκευή, 12 Αύγουστος 2011 11:34
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
helmet_staten_elpunk_01Το πρώτο πράγμα που σκέφτεται να φορέσει κάποιος όταν θα καβαλήσει το ποδήλατό του είναι το κράνος.
Χωρίς γάντια μπορείς να κάνεις, χωρίς θώρακα, επιγονατίδες, επιαγκωνίδες πάλι μπορείς να καβαλήσεις με ένα μεγαλύτερο ρίσκο τραυματισμού βέβαια. Χωρίς κράνος όμως που πας? Πουθενά!

Επειδή μέσα στο κράνος λοιπόν βάζουμε το κεφάλι μας και είναι πολύ σημαντικό αυτό να παραμείνει όσο πιο άθικτο γίνεται σε περίπτωση πτώσης ή κρούσης με κάποιο άλλο αντικείμενο, πολλές εταιρίες έχουν επενδύσει σε εργαστηριακές έρευνες με σκοπό να βρουν τα υλικά και τη σχεδίαση που θα έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα.
Σε συνδιασμό όμως με την ασφάλεια, ένα κράνος πρέπει να είναι και άνετο, ελαφρύ, δροσερό, να έχει καλό εξαερισμό, να κουμπώνει καλά πάνω στο κεφάλι και να σου παρέχει καλό οπτικό πεδίο. 

Σελίδα 9 από 20