Παρασκευή 29 Μαρ 2024


Reviews

Πέμπτη, 25 Νοέμβριος 2010 11:45
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
danny_macaskill_red_bullΟ γνωστός πλέον σε όλους μας Danny MacAskill με πάνω από 20 εκατομύρια hits στο συγκεκριμένο βίντεο επιστρέφει με ένα νέο project, Way Back Home. Το βίντεο μας ξεναγεί στο ταξίδι που κάνει ο Danny από το Εδιμβούργο Μεγ. Βρετανία (προσωπική μου γενέτειρα by the way) μέχρι την δική του γενέτειρα Dunvegan στο νησί του Skye..enjoy
 
Δευτέρα, 22 Νοέμβριος 2010 13:48
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
Ένα από τα πιο μοναδικά δίτροχα θαύματα στη φετινή  Intermot έκθεση στην Κολωνία είναι το eSpire της Third Element. Αυτό το γερμανικό ποδήλατο μας παρουσιάζει το  “hybrid drive,” εννοώντας πώς μπορεί να πεταλάρει ebike-style με ηλεκτρική υποβοήθηση ή μπορεί να οδηγηθεί μόνο με το γκάζι, σαν ηλεκτρικό μοτοποδήλατο. Ο σκελετός του που δεν απέχει πολύ από όλα τα άλλα mountain bikes επιτρέπει off road περιπέτειες, αλλά συγχρόνως αποτελεί ένα πολύ καλό ποδήλατο για καθημερινή μετακίνηση...και βέβαια είναι ένα πολύ όμορφο ποδήλατο.
espire-17
Παρασκευή, 05 Νοέμβριος 2010 23:00
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
Source : gizmag.com

Το κάμπινγκ ειδικά όταν δεν είναι υποστηριζόμενο απο κάποιο άλλο όχημα, έχει να κάνει με την δυνατότητα της ελαχιστοποίησης του παρελκόμενου βάρους. Αν κάποιος λοιπόν εμφανιστεί με μία τέντα που δεν χρειάζεται σίδερα, τότε μπορούμε να πούμε πώς ακούσαμε καλά νέα. Όπως υπονοεί και το όνομά του λοιπόν, το Bikamper της Topeak το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ποδήλατο.
bikecamper1
Συντάχθηκε απο τον/την Anastasios Stefanidis Παρασκευή, 29 Οκτώβριος 2010 23:56
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
Silent Guide…more silent than silence!!!

straitline_silent_guide_anestisΠολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν στον ξένο τύπο αλλά σχεδόν τίποτε στην Ελληνική κοινότητα του downhill. Ο λόγος γίνεται για το νέο δημιούργημα της Καναδικής εταιρίας Straitline Components, το πρώτο τους chainguide που ακούει στο όνομα "S i l e n t  G u i d e". 

Ήρθα στην πηγή (downhill.gr), το είδα, μου γυάλισε και μετά απ' όσα είχα ακούσει και διαβάσει το πήρα και έφυγα.
Πέμπτη, 21 Οκτώβριος 2010 22:48
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
Source : Freecaster

the_missing_link

Τρομερό βίντεο και ας είναι μόνο το trailer. Το "The Missing Link" είναι μία ταινία του Tom Guilmette και του Nick Keating γυρισμένη στο Highland Mountain Bike Park, στο Attitash Mountain, Red Tail στο New Hampshire.

Σελίδα 8 από 12