Πέμπτη 28 Μαρ 2024


Reviews

Πέμπτη, 14 Οκτώβριος 2010 11:13
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
Source : odigrips.com

odi_troy_leeΗ ODI συνεργάστηκε με τον σχεδιαστικό θρύλο και ποδηλατικά ενθουσιώδη Troy Lee για να προσδώσουν  μια καλλιτεχνική πινελιά στο τελευταίο σχέδιο των grips. Το grip έχει ένα απίστευτο νέο σχέδιο το οποίο έφερε επανάσταση στη διαδικασία κατασκευής. 
 
Τετάρτη, 13 Οκτώβριος 2010 21:21
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
Source : Pinkbike

life_cyclesΗ ταινία Life Cycles αφηγείται μια φαντασμαγορική ιστορία του ποδηλάτου, απο την δημιουργία του μέχρι το θανατό του. Ένα οπτικά ερεθιστικό ταξίδι, με αφήγηση οδηγημένη από τη σκέψη, η ταινία Life Cycles χρησιμοποιεί Ultra HD για να αποθανατίσει τις πολλές ιστορίες που περιτριγυρίζουν το mountain bike και την κουλτούρα του. Ακολουθήστε μας σε τοπία που κόβουν την ανάσα, καθώς πολεμάμε τα στοιχεία της φύσης,
Σάββατο, 02 Οκτώβριος 2010 02:04
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
poc_trabecΗ POC έλαβε το Βραβείο της Eurobike για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Με μόλις δύο χρόνια ιστορία στην ποδηλατική αγορά, η POC μας παρουσιάζει την τρίτη συλλογή της στη Eurobike και βραβεύεται για το νέο κράνος Trabec. Το κράνος Trabec είναι ένα single track/enduro MTB κράνος που δίνει έμφαση στην άνεση, την εφαρμογή, ελαφρυά κατασκευή και αερισμό, συνοδευόμενο από υψηλά στάνταρ ασφάλειας.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 09 Σεπτέμβριος 2010 09:54
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
eurobike_logoEUROBIKE 2010- FRIΕDRICHSHAFEN, ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Το ποδήλατο του αύριο

Του Στέφανου Σκλαβενίτη

Στην πόλη που γέννησε τα Zeppelin- τα εντυπωσιακά γερμανικά αεροπλάνα που φτιάχτηκαν για να κατακτήσουν τον κόσμο, αλλά κατέληξαν απλά να δώσουν το όνομα τους στους ...Led Zeppelin- φιλοξενήθηκε και η φετινή Eurobike, η παγκόσμια γιορτή του ποδηλάτου. Χίλιοι εκατό εκθέτες σε πάνω από 100.000 τ.μ υποδέχτηκαν 41.482 ανθρώπους του ποδηλάτου και 1.782 δημοσιογράφους από 102 χώρες  - χώρια τους 22.300 θεατές την τελευταία μέρα-σε 14 μεγάλες σάλες και φυσικά σε τεράστιους εξωτερικούς χώρους που χρησίμευσαν είτε ως test tracks είτε ως fun tracks, με την ‘λίμνη των αλμάτων' να κλέβει την παράσταση.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τετάρτη, 28 Ιούλιος 2010 08:30
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
silent_guide_on"Οι οδηγοί αλυσίδας (chain guides) είναι μερικές φορές πολύπλοκοι,
ο δικός μας δεν έχει κινούμενα μέρη και είναι απόλυτα αθόρυβος!
32t-36t στα 176 γραμμάρια και 36t-40t στα 205 γραμμάρια συμπεριλαμβανομένου όλων των υλικών και του αλουμινένιου bashring.
Οι ελαστομερής γλίστρες είναι εξαιρετικά ανθεκτικές και προσφέρουν αθόρυβη λειτουργία. Διαθέσιμοι σε αρκετά χρώματα." 

"The product of several years of effort. Designed to be light, rugged and maintenance free. Virtually silent due to our proprietary elastomeric guides."
...από Straitline
διαβάστε λεπτομέρειες παρακάτω...

Σελίδα 9 από 12