Πέμπτη 28 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 79 guests


Reviews

Κυριακή, 28 Νοέμβριος 2010 13:35
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
demo_8_2011Δένοντας τη κάμερα σε οποιοδήποτε διαθέσιμο μέρος του σκελετού του Specialized Demo 8,  μία κατάβαση 5000 ποδιών ποτέ δεν ήταν τόσο ωραία. Η κινηματογράφηση και η παραγωγή του βίντεο έγινε από την NWD Films. For more info, check the link below.
http://www.freeride-entertainment.com/
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Παρασκευή, 26 Νοέμβριος 2010 23:07
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
sidebysideΕν μέσω κρίσης και σε έναν κόσμο που όλα πάνε από το κακό στο χειρότερο αν θέλεις να επιβιώσεις και να την παλέψεις πρέπει να βάλεις αρκετή εώς υπερβολική δόση τρέλας μέσα στην καθημερινότητά σου.... ή έστω στα σαββατοκύριακά σου! Οι γνωστοί σε όλους Manic Side έρχονται με μία καινούρια ταινία να μας δείξουν τον τρόπο. Κάποιοι τον έχετε βρει, κάποιοι ακόμα ψάχνεστε. Δείτε το trailer της ταινίας και κάντε λίγη υπομονή για το full movie! 
Πέμπτη, 25 Νοέμβριος 2010 11:45
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
danny_macaskill_red_bullΟ γνωστός πλέον σε όλους μας Danny MacAskill με πάνω από 20 εκατομύρια hits στο συγκεκριμένο βίντεο επιστρέφει με ένα νέο project, Way Back Home. Το βίντεο μας ξεναγεί στο ταξίδι που κάνει ο Danny από το Εδιμβούργο Μεγ. Βρετανία (προσωπική μου γενέτειρα by the way) μέχρι την δική του γενέτειρα Dunvegan στο νησί του Skye..enjoy

Σελίδα 12 από 20