Πέμπτη 18 Απρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 172 guests


Fun Section

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 04 Σεπτέμβριος 2014 01:13
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
Cam Zink guinness world record morphΤο μεγαλύτερο backflip στην ιστορία διανύοντας 30 μέτρα.

Στην προηγούμενη προσπάθειά του ο Zink είχε προσγειώσει ενα step down backflip από τα 23 μέτρα κατα την διάρκεια ενός freeride mountain bike event. Για το σημερινό ρεκόρ ο Zink αντι για το step down setup διέλεξε dirt to dirt gap jump στα 24 μέτρα διανύοντας 30 μετρα απόσταση κατα την διάρκεια του backflip.

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 19 Ιούνιος 2014 08:13
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
momentum lesson amanita cover
Διπλή εμφάνιση για την Momentum την Κυριακή 8/6, downhill/enduro lesson στον Υμηττό και αγώνας στο Στόμιο.

Ενώ ο Alessio και ο Μάριος βοηθούσαν μερικούς riders να βελτιώσουν την τεχνική τους στα απίστευτα και ανανεωμένα μονοπάτια του Υμηττού, η Ειρήνη και ο Πάνος αγωνίζονταν στο Στόμιο.

Ο Πάνος κατέκτησε την 7η θέση στους Junior και η Ειρήνη ανέβηκε πάλι στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου έχοντας αρκετό ανταγωνισμό αυτή την φορά στην κατηγορία των γυναικών.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τετάρτη, 28 Μάιος 2014 19:42
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
ο-danny-macaskill-στο-ηλιοβασίλεμα-του-epecuénΕντυπωσιακό trial riding απ' τον Danny MacAskill σε μια πραγματική Ατλαντίδα.
Πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της νέας ταινίας ‘Epecuén’, του Danny MacAskill, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στο www.redbull.com/epecuen.

Μετά το "Imaginate" του 2013, ο Danny έχει ανεβάσει τον πήχη για μια ακόμη φορά, παρουσιάζοντας τις μοναδικές trial ικανότητές του σε μοναδικά spots!

Σελίδα 5 από 17