Πέμπτη 28 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 76 guests


Διαδρομές

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Σάββατο, 06 Σεπτέμβριος 2008 17:34
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
Τι καλύτερο από μια βδομάδα γεμάτη riding? Τι πιο ξεκούραστο απ΄το να είσαι μακριά από παραλίες όπου ζαλίζονται τα μάτια σου απ΄τα καλίγραμμα κινητά εγκεφαλικά με τα ανύπαρκτα μαγιώ? Τι πιο χαλαρωτικό από μια indoor πισίνα, ένα jacuzzi, μία sauna ή ένα reflexotherapy massage μετά από 10 καταβάσεις υψομετρικής διαφοράς σχεδόν χιλίων μέτρων? Η συνέχεια και κάποιες φωτό πατώντας "διαβάστε περισσότερα"!



Παρασκευή, 13 Ιούνιος 2008 01:22
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
Στις 11-06-2008 το Xanthi FreeRide Crew ήταν εκεί για τρίτη συνεχόμενη φορά σε ενάμιση μήνα. Το «χτύπημα» έγινε μετά το μεσημέρι της Τετάρτης  και η μέρα, αν εξαιρέσουμε την σπασμένη ζάντα του Γιάννη, εξελίχθηκε ομαλά. Εδώ που τα λέμε αν δεν έσπαζε δεν θα είχαμε και αυτό το Video γιατί αμέσως μετά ανέλαβε χρέη cameraman. Εμένα προσωπικά, αλλά και σε όλα τα παιδιά από Ξάνθη, μας άρεσε πάρα πολύ η διαδρομή γι'αυτό και άλλωστε ξαναήρθαμε για τρίτη φορά, μιας και η απόσταση που μας χωρίζει από Ξάνθη είναι κάτι λιγότερο από 2,5 ώρες και ενδείκνυται για αλλαγή παράστασης για μας.
Τετάρτη, 27 Φεβρουάριος 2008 01:04
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Τα μέλη του downhill.gr και γενικότερα όσοι ασχολούνται με το Freeride και Downhill είναι από τα πιο απαιτητικά και πολυέξοδα άτομα στον χώρο της ποδηλασίας. Δίνουν αρκετά χρήματα για ποδήλατο και ανταλλακτικά και τα σπάνε πολύ γρήγορα για να πάρουν άλλα. Υπάρχουν κάποια καταστήματα λοιπόν στην Ελλάδα, που ασχολούνται περισσότερο σε σχέση με άλλα, με το εμπόριο αλλά και υποστήριξη και σέρβις τέτοιων ποδηλάτων. Κάναμε λοιπόν μια ψηφοφορία για το ποιο είναι το καλύτερο κατάστημα της χρονιάς που πέρασε κατά την γνώμη των ποδηλατών και η γνώμη τους μας εντυπωσίασε τόσο πολύ, που οργανώσαμε ένα Freeride-Tour έως την Πάτρα, για να γνωρίσουμε από κοντά τον νικητή του διαγωνισμού Χάρη Μάλλιο και το κατάστημά του «Το Ποδήλατο».

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 12 από 13