Πέμπτη 28 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 75 guests


Διάφορα

Οδηγίες εγγραφής μέλους στο downhill.gr

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
Για να εγγραφείτε στη σελίδα χρειάζονται 6 πολύ απλά βήματα. Ωστόσο κάποιοι από σας εξακολουθείτε να έχετε πρόβλημα στην ολοκλήρωση της διαδικασίας με αποτέλεσμα να μη μπορείτε να κάνετε login και να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες του downhill.gr. Γι' αυτό και παρακάτω σας παραθέτουμε με λίγα λόγια την όλη φάση της διαδικασίας εγγραφής ώστε να μην μένει κανένας απ' έξω!!
login
  1. Πάνω δεξιά στη κεντρική σελίδα υπάρχει ένα λουκετάκι και δίπλα η λέξη "Login" με πορτοκαλί γράμματα. Κάνουμε κλικ εκεί.
  2. Ανοίγει ένα μικρό παράθυρο και εφόσον δεν έχουμε λογαριασμό ήδη, πατάμε τη τελευταία επιλογή κάτω κάτω "Create an account".
  3. Έχουμε πλέον οδηγηθεί στη σελίδα όπου πρέπει να συμπληρώσουμε τα στοιχεία μας στα αντίστοιχα πεδία και τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Το πιο σημαντικό απ' όλα είναι ένα σωστό e-mail που να ξέρετε ότι έχετε πρόσβαση και να είναι δικό σας. Πριν το δηλώσετε, τσεκάρετε να δείτε αν όντως είναι αυτό και μετά προχωρήστε!
  4. Αφού έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία, κατά προτίμηση με τα αληθινά σας στοιχεία (δεν τα βλέπει κανείς άλλος εκτός από εμάς), πατάτε το κουμπάκι κάτω κάτω που λέει "Register".
  5. Αυτόματα αποστέλεται ένα e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που εσείς έχετε δηλώσει, πάτε εκεί, το βλέπετε, και εκεί λέει πως για να ολοκληρωθεί η διαδικασία πρέπει να πατήσετε στο σύνδεσμο που εμπεριέχεται μέσα στο e-mail.
  6. Αυτό ήταν... είστε πλέον ένα καινούριο και επικυρωμένο μέλος του downhill.gr, Συγχαρητήρια!!

Χρήστες που έχουν κάνει εγγραφή αλλά δεν έχουν κάνει επικύρωση του e-mail τους, δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν login στη σελίδα. Αυτοί θα παραμένουν έτσι (unconfirmed) για 15 μέρες και μετά θα διαγράφονται αυτόματα ώστε αν θέλουν να κάνουν έναν καινούριο λογαριασμό με το συγκεκριμένο username και μια σωστή ηλεκτρονική διεύθυνση. Αν κάποιος θέλει να γίνει αυτό πιο νωρίς γιατί κατάλαβε πως έχει κάνει λάθος, καλύτερα να επικοινωνήσει μαζί μας, παρά να κάνει έναν ακόμα λογαριασμό.

Αν για οποιονδήποτε λόγο εξακολουθείτε να έχετε πρόβλημα μας στέλνετε ένα e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή αν προτιμάτε ένα τηλέφωνο στο 6942613560. Enjoy downhill.gr
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 05 Μάρτιος 2009 06:40
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
logo Πάει καιρός που λέμε ότι είμαστε σε στάδιο εξέλιξης και ήρθε επιτέλους η ώρα όλη αυτή η προσπάθεια να βγει στον αέρα. Η εξέλιξη δε σταματάει εδώ μιας και οι απαιτήσεις καθώς και οι ιδέες που έχουμε ποτέ δε σταματάνε!

Σελίδα 4 από 4