Σάββατο 07 Δεκ 2019


Greek DH Cup

Συντάχθηκε απο τον/την Fotis Skaris Παρασκευή, 11 Μάρτιος 2016 00:24
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
greek downhill cup logo 2016 artΌλα έτοιμα για την τέταρτη αγωνιστική χρονιά του Πανελλήνιου Κυπέλλου DH, με μικρές αλλαγές και χρηματικά έπαθλα!

Για μια ακόμη χρονιά οι κορυφαίοι DH riders στην Ελλάδα θα αναμετρηθούν σκληρά μεταξύ τους σε οκτώ δυνατούς αγώνες και παράλληλα θα ανταγωνιστούν τους καλύτερους αναβάτες από την Βουλγαρία όπου και φέτος θα συμμετάσχουν σε κάποιους από τους αγώνες του θεσμού. Ωστόσο υπάρχουν κάποιες αλλαγές που αξίζουν ξεχωριστής προσοχής προς αποφυγή παρεξηγήσεων...
 
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 11 Φεβρουάριος 2016 00:07
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
gdhc15 poll coverΗ καθιερωμένη πλέον ψηφοφορία μας για το Πανελλήνιο Κύπελλο Downhill της χρονιάς που πέρασε είναι σε εξέλιξη! Αποφάσισε εσύ με τη ψήφο σου ποιος ήταν ο καλύτερος διοργανωτής αγώνα και ποιος έφτιαξε την καλύτερη πίστα downhill της χρονιάς 2015.

Σε τροχιά Πανελληνίου Κυπέλλου 2016 πια, το πρόγραμμα έχει ήδη ανακοινωθεί και πολλοί έχουν ξεκινήσει κιόλας τις προπονήσεις στις πίστες που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες του 2016. 
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 04 Φεβρουάριος 2016 23:31
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
greek downhill cup logo 2016 artΈτοιμο και φουλ μάχιμο το αγωνιστικό πρόγραμμα για το Πανελλήνιο Κύπελλο DH 2016! Θα πραγματοποιηθεί φέτος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και μάλιστα με την προσθήκη νέων αγώνων στο πρόγραμμα

Μόνο θετικό κρίνεται το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2016 που έστω και καθυστερημένα έρχεται να ταράξει τα... ελληνικά χώματα και να αφυπνίσει τους Έλληνες downhillάδες. Μάλιστα φέτος θα μπουν δύο νέες εντυπωσιακές πίστες, στον Τύρναβο και στο Μουζάκι, ενώ σε τέσσερις πίστες θα έχουν γίνει εκτεταμένες αλλαγές και βελτιώσεις. Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στις ημερομηνίες προκειμένου να μην συμπίπτουν με αγώνες του Πανευρωπαϊκού IXS Cup στο οποίο θα συμμετάσχουν Έλληνες αθλητές, ενώ παράλληλα θα υπάρξει δίμηνη θερινή ανάπαυλα προκειμένου να ταξιδέψουν εκτός Ελλάδας αναβάτες για να συμμετάσχουν σε διεθνείς αγώνες ή απλά να προπονηθούν σε bike park της Ευρώπης. Έχουμε και λέμε λοιπόν:
Συντάχθηκε απο τον/την Fotis Skaris Τετάρτη, 04 Νοέμβριος 2015 22:48
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
andriotis final results coverΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Μετά από έξι συναρπαστικούς αγώνες και 270 αναβάτες να βαθμολογούνται συνολικά, έπεσε η αυλαία του 3ου Πανελλήνιου Κυπέλλου DH. Μεγάλος νικητής στην κατηγορία Elite και στη γενική ο συνήθης ύποπτος Κώστας Ανδριώτης.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τετάρτη, 07 Οκτώβριος 2015 21:09
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
greek downhill cup logo 2015 4articles

Ένας αγώνας έμεινε για να καθορίσει τον πανελλήνιο κυπελλούχο της χρονιάς 2015 και τους μεγάλους νικητές της κάθε κατηγορίας.


Σε κάποιες κατηγορίες θα μπορούσαμε να πούμε πως τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει, αλλά μιας και μιλάμε για downhill racing, πριν καταγραφεί και ο τελευταίος χρόνος δε μπορούμε να μιλάμε για νικητές και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Μία ατυχία, μία πτώση, μία μηχανική βλάβη, μία υπερβολικά καλή επίδοση, μπορούν να σταθούν παράγοντες ανατροπής και οι βαθμοί που χωρίζουν τις πρώτες θέσεις δεν απαγορεύουν κάτι τέτοιο. 

Δείτε πως έχουν διαμορφωθεί τα Top 10 της κάθε κατηγορίας και κάντε τα δικά σας προγνωστικά!!

Σελίδα 6 από 12