Πέμπτη 28 Μαρ 2024


Greek DH Cup

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 05 Δεκέμβριος 2013 00:48
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Μιλώντας καθαρά για το αγωνιστικό κομμάτι του downhill στην Ελλάδα, έχουν έρθει ίσως οι πιο σημαντικές στιγμές στην ιστορία του!!


Είναι αυτές οι στιγμές που κάποιοι άνθρωποι, με πολύ αγάπη για το άθλημα, κλέβουν χρόνο και σκέψη από την καθημερινότητα, προκειμένου να ετοιμάσουν τα πολύ άμεσα, κύπελλο 2014, αλλά και να θέσουν πολύ καλές βάσεις για το μέλλον, ώστε κάποια στιγμή σχετικά κοντά, το ελληνικό DH να έχει τη δύναμη, την προβολή, την αναγνώριση και την υποστήριξη που του ταιριάζει. Κάτι το οποίο δυστυχώς δημόσιοι κρατικοί οργανισμοί δεν έχουν κάνει ακόμα και ούτε φαίνεται κάπου στον ορίζοντα να υπάρχει αυτή η πρόθεση. 
 
Συντάχθηκε απο τον/την Fotis Skaris Τρίτη, 03 Δεκέμβριος 2013 23:07
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
oikonomou winner 2013Μετά από επτά όμορφους αγώνες, μπόλικη σκόνη, πολύ ιδρώτα, πλατιά χαμόγελα και άφθονη αδρεναλίνη, βαθμολογήθηκαν 248 αναβάτες κι ένας ήταν αυτός που μάζεψε τους περισσότερους βαθμούς! Ο Μήτσος Οικονόμου έγινε ο αναβάτης που κατέκτησε τον τίτλο, έγινε ο πρώτος κυπελλούχος Downhill Open και γράφτηκε ιστορία. Ωστόσο, η ελληνική downhillάδικη σκηνή είναι η μεγάλη κερδισμένη με το αγωνιστικό επίπεδο να εκτινάσσεται στα ύψη!
Συντάχθηκε απο τον/την Fotis Skaris Παρασκευή, 29 Νοέμβριος 2013 22:53
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
dh cup 2013 logo heraklion small






1o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ DOWNHILL ΟΡΕΝ
7ος Αγώνας, Μέλεσες, Κρήτη, 10/10/2013
Meleses Down Fortress Race 2013

ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΙΣΤΟΡΙΑ

Στην ανανεωμένη πίστα DH του προπονητικού κέντρου Minoan Camp γράφτηκε ιστορία καθώς πραγματοποιήθηκε ο έβδομος και τελευταίος αγώνας του πρώτου Πανελλήνιου Κυπέλλου DH. Μπορεί να έδωσαν το παρών μόνο 20 αγωνιζόμενοι ωστόσο έγιναν θεαματικές μάχες, με μεγάλο κερδισμένο τον Μήτσο Οικονόμου που κατέκτησε τον τίτλο!
Συντάχθηκε απο τον/την Fotis Skaris Τετάρτη, 30 Οκτώβριος 2013 19:00
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
dh cup 2013 logo kalavrita small1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ DOWNHILL OPEN 2013

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργανώθηκε Κύπελλο κατάβασης με βαθμολογία και είχε σαν αποτέλεσμα να ανέβει κατακόρυφα το επίπεδο του συναγωνισμού, των αναβατών, αλλά και των διοργανώσεων. Έτσι μετά από έξι φοβερούς και απόλυτα επιτυχημένους αγώνες – αλλά και δύο που δυστυχώς δεν πραγματοποιήθηκαν - το πρώτο Πανελλήνιο Κύπελλο DH πλησιάζει στο τέλος του και όλα είναι ανοικτά για την υπόθεση τίτλος σε όλες τις κατηγορίες! Αναμένεται λοιπόν να γίνει χαμός στην ανανεωμένη πίστα στο Ηράκλειο Κρήτης όπου οι κορυφαίοι αναβάτες κατάβασης της Ελλάδας θα τα δώσουν όλα για τη διάκριση!
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τετάρτη, 23 Οκτώβριος 2013 23:38
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
dh cup 2013 logo kimi small


Δείτε τη βαθμολογία του κυπέλλου μετά τον αγώνα της Κύμης!

Έχει ήδη πραγματοποιηθεί και ο αγώνας στα Καλάβρυτα και σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί και η βαθμολογία όπως έχει πλέον διαμορφωθεί, για να δούμε ποιοι θα πουν την τελευταία τους κουβέντα στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου και θα γίνει ο τελευταίος αγώνας για το 2013, μετά την ακύρωση και του αγώνα της Ελασσόνας. 

Νεότερα σε λίγες μέρες!

Σελίδα 11 από 12