Παρασκευή 29 Μαρ 2024


Νέα Αγώνων

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Δευτέρα, 28 Μάρτιος 2016 20:00
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
vasilitsa dh race 2016 anakoinosiΤο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας (ΕΧΚΒ) επιθυμεί να αναπτύξει έντονα τις ποδηλατικές δραστηριότητες στο αγαπημένο μας βουνό! Ένα βουνό ιδανικό για το ποδήλατο, σε όποια μορφή κι αν είναι αυτό, καθώς έχει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται για να δημιουργηθεί ένα κανονικό ποδηλατικό πάρκο, αρκεί να συναντηθούν η θέληση, οι κατάλληλοι άνθρωποι και κάποιοι οικονομικοί πόροι, ώστε αυτό να γίνει πραγματικότητα.
 
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Παρασκευή, 23 Οκτώβριος 2015 21:24
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
SDT logo 1Ο αγώνας Urban Downhill Syros Down Town είναι προγραμματισμένος να γίνει στις 31/10/2015 - δοκιμαστικά, προκριματικός, τελικός, αλλά αν οι συμμετοχές είναι πολλές (πάνω από 60 αναβάτες) ο τελικός θα γίνει την Κυριακή 01/11/2015 από τις 10 το πρωί μέχρι τις 14.00 το απόγευμα.

Πρέπει όλοι όσοι ενδιαφέρεστε να έρθετε και να συμμετάσχετε ή να παρακολουθήσετε τον αγώνα, να συμπληρώσετε απαραιτήτως τη δήλωση συμμετοχής στο site του έργου μας http://sdt.e-hellas.org για να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε την έκπτωση 30% στο ακτοπλοϊκό εισιτήριο.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Παρασκευή, 23 Οκτώβριος 2015 21:20
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
sfakia extreme trails
SFAKIA EXTREME TRAILS FESTIVAL 2015


Αγώνας ανάβασης 31 Οκτωβρίου (09.00)
Αγώνας κατάβασης 31 Οκτωβρίου (14.00)
Αγώνας ΜΤΒ 1 Νοεμβρίου (10.00)

Αντίστροφη μέτρηση για το ''SFAKIA EXTREME TRAILS FESTIVAL 2015''

Ξεχωριστό αναμένεται να είναι το διήμερο στα χωριά Ασκύφου και Ίμπρος με τους αγώνες που διοργανώνει ο Τάλως ANEK LINES σε συνεργασία με το Δήμο Σφακίων , την Περιφέρειακη ενότητα Χανίων και την Chania cycling races, εν συνεχεία της δράσης του προγράμματος 'SylvaMED Μεσογειακά δάση για όλους' που ξεκίνησε πριν 3 χρόνια με κύριο συντονιστή το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων 'ΜΑΙΧ'.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Παρασκευή, 23 Οκτώβριος 2015 21:06
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
oraiokastro dh race video cover


Με τον πιο διασκεδαστικό αγώνα στην πιο γρήγορη πίστα έπεσε η αυλαία του κυπέλλου downhill 2015. 

Δείτε το βίντεο για να πάρετε μία γεύση...
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τετάρτη, 07 Οκτώβριος 2015 20:12
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
2nd dh oraiokastro video teaser coverΟ καλύτερος τρόπος για να κλείσει ευχάριστα η χρονιά δεν είναι άλλος, παρά με έναν αγώνα στο Ωραιόκαστρο!

Όλοι θυμόμαστε τη γιορτή που έγινε πέρσι στον πρώτο αγώνα downhill που διοργάνωσε ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου στο πιο παιχνιδιάρικο και ταυτόχρονα απαιτητικό track του κυπέλλου. Μία πίστα με πολύ γρήγορο ρυθμό, ατελείωτο flow, πολλά άλματα και πολύ παιχνίδι. Μία πίστα που ο αρχάριος θα μάθει να πηδάει και ο έμπειρος θα βελτιώσει την τεχνική του. 

Η πίστα ήταν ήδη σε πολύ καλό επίπεδο από πέρσι, ωστόσο οι διοργανωτές δεν αρκέστηκαν σε αυτό και έχουν κάνει αρκετές εργασίες συντήρησης, ενώ έχουν εμπλουτίσει τη διαδρομή με μερικά καινούρια άλματα!

Δείτε το teaser και ετοιμάστε τα όπλα σας!!

Σελίδα 5 από 44