Τρίτη 15 Οκτ 2019


Νέα Αγώνων

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Παρασκευή, 29 Αύγουστος 2014 18:10
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
pelion dh race 2014 poster cutΜία βδομάδα έχει μείνει για το μεγάλο αγώνα του Πηλίου στο πανέτοιμο "πιστάκι"!!!

Δηλώστε συμμετοχή online και κανονίστε τη διαμονή σας στο πανέμορφο βουνό του Πηλίου σε ένα από τα προτεινόμενα ξενοδοχεία της διοργάνωσης. Κατά την κράτησή σας, απλά θα αναφέρετε πως είστε για τον αγώνα ποδηλάτου για να πάρετε τις αντίστοιχες μειωμένες τιμές.  

 
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 17 Ιούλιος 2014 22:57
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
arteliz01

Το Downhill.gr συνεργάζεται για ακόμα μία φορά με τον εξειδικευμένο φωτογράφο ακραίων αθλημάτων Παντελή Λαδά για το Big Bear Downhill Race 2014. Τον είδατε κρυμμένο πίσω από κάποιο wall ride, κάτω από drops ή απλά νιώσατε τις φλασιές του μέσα από την πυκνή βλάστηση της Δίρφης. Οι φωτογραφίες είναι συναρπαστικές και θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα http:arteliz.eu και τέλος είναι προς πώληση. Περισσότερες λεπτομέριες θα βρείτε εδώ.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 10 Ιούλιος 2014 10:25
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
big bear race track preview
Δείτε το πιο πρόσφατο βίντεο από τη halmet camera του Άρη Χατζηγεωργίου!!


Η διαδρομή ετοιμάζεται ακόμα, αλλά όλες οι βασικές αλλαγές έχουν γίνει. Τα προσταυτικά στρώματα έχουν ήδη τοποθετηθεί και από αύριο Παρασκευή η δριαδρομή θα είναι έτοιμη με κορδέλες και τσουγκρανισμένη. 
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 10 Ιούλιος 2014 09:33
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
CU PopUp Service bike
Την Κυριακή, από το πρωί μέχρι και το τέλος του αγώνα, θα φιλοξενούμε το CU PopUp Service Bike!

Περάστε από την τέντα του CU για τεχνικούς ελέγχους, ανταλλακτικά, συμβουλές από τον Attilio, mini service, είτε παίρνετε μέρος στον αγώνα είτε έχετε έρθει σαν θεατές. Φέρτε τα ποδήλατά σας!
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Δευτέρα, 07 Ιούλιος 2014 23:09
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
steni dirfisΟι ετοιμασίες για τον πολυαναμενόμενο αγώνα στη Δίρφη συνεχίζονται σε εντατικούς ρυθμούς, ενώ έχουμε μπει σε τελική ευθεία με λίγες μέρες να μας χωρίζουν από το ετοιμοπόλεμο "Big Bear trail"!

Διαμονή:
Στο θέμα της διαμονής τα είχαμε υπολογίσει διαφορετικά τα πράγματα, αλλά δύο γάμοι που γίνονται στην περιοχή μας χάλασαν τα σχέδια, αφού έχουν σχεδόν κλείσει όα τα διαθέσιμα δωμάτια του χωριού της Στενής. Δεν πτοούμαστε όμως και σας παραθέτουμε τις εξής επιλογές:

Σελίδα 10 από 44