Πέμπτη 28 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 86 guests


Αποτελέσματα Αγώνων

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Δευτέρα, 01 Οκτώβριος 2018 19:27
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
enduro mtb days in pelion 2018 coverΘα ξεκινήσω από το τέλος γιατί στο τέλος λέγονται συνήθως τα πιο σημαντικά. Ο αγώνας αυτός τελείωσε και μαζί τελείωσε μια μακρά περίοδος καθαρισμού μονοπατιών και οργάνωσης για εμένα. Τα Enduro Days μετράνε 5 χρόνια ζωής και 7 διοργανώσεις. Το ραντεβού στο Πήλιο είναι σχεδόν καθιερωμένο κάθε φθινόπωρο. Μεγάλη συμβολή στην πραγματοποίηση αυτών των events έχουν οι άνθρωποι και οι εταιρίες που με στηρίζουν. Θα ξεκινήσω λοιπόν ευχαριστώντας αυτούς: Ευχαριστώ τα Moustakas Bikes γιατί η χορηγία τους είναι η «μαγιά» -που λέμε- για να ξεκινήσω κάθε φορά. Το ηλεκτρονικό φαρμακείο Pharmnet.gr που επίσης σε κάθε διοργάνωση είναι δίπλα μου, την Paradox Kinetics και την Endura Official. Όλη αυτή η στήριξη δε θα είχε νόημα αν τα Enduro Days δεν είχαν καταξιωθεί στη συνείδηση των αναβατών που τους ευχαριστώ περισσότερο απ' όλους που τίμησαν τη διοργάνωση με την παρουσία τους.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τρίτη, 17 Ιούλιος 2018 22:53
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
iron village dh race coverΠανελλήνιο Κύπελλο Downhill 2018
3ος αγώνας, 8/7, Καστοριά
Iron Village Trail, Ομίχλη Crew

Η ώρα του "μικρού"

Έλαμψε με τις επιδόσεις και το στυλ του ο 15χρονος Αλέξανδρος Τοπκάρογλου! Ο αναβάτης από την Αθήνα ήταν νικητής της κατηγορίας Junior και της γενικής! Έτσι έγινε ο νεαρότερος αναβάτης που έχει κερδίσει την γενική κατάταξη και συνεχίζει...
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Σάββατο, 14 Ιούλιος 2018 23:26
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
dark forest enduro logoEnduro Greek Series
3ος αγώνας, Οίτη, 1/7

Τσαλαφούτας power!

Οδηγώντας εντός έδρας ο Γρηγόρης Τσαλαφούτας με μια φοβερή εμφάνιση πήρε τη νίκη σταματώντας το σερί του Ελισσαίου Γούβη.

Για πρώτη φορά διοργανώθηκε αγώνας enduro στα μαγευτικά δάση της Οίτης, το Dark Forest Enduro, και οι 130 αναβάτες που έδωσαν το παρών έμειναν ενθουσιασμένοι από τα μονοπάτια στα ελατοδάση, αλλά και ιδιαίτερα εξαντλημένοι από το πολύ πετάλι... Οι βροχοπτώσεις της εβδομάδας είχαν εξασφαλίσει ιδανικό τερέν με αυτό το σκούρο χώμα να θέλεις να το φας! Δεν ήταν τόσο ρόδινα τα πράγματα για όλους όμως καθώς τόσο στις απλές διαδρομές όσο και στην δεύτερη και τρίτη ειδική οι αναβάτες έπρεπε να πεταλάρουν σκληρά.

Σελίδα 5 από 41