Τρίτη 31 Μαρ 2020

Who's Online

Now online:
  • 24 guests


Αποτελέσματα Αγώνων

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τετάρτη, 10 Μάρτιος 2010 00:49
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
eposkΕπειδή πολλοί είχατε απορία, όπως και εμείς άλλωστε, είπαμε να κάνουμε γνωστά σε όλους τα παρακάτω.... τα σχόλια δκά σας!

7 Μαρτίου 2010

Δελτίο Τύπου: Αποτελέσματα Τοπικού Πρωταθλήματος ΜΤΒ ΕΠΟΣΚ 2010-03-07

Ολοκληρώθηκε σήμερα, με πολύ κρύο και βροχή, το Τοπικό Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας 2010 της ΕΠΟΣΚ. Ο καιρός που ξεκίνησε ανοιξιάτικος το Σάββατο το πρωί δεν θέλησε να κάνει τη χάρη στους αθλητές των σωματείων της ΕΠΟΣΚ και τους ανάγκασε να αγωνιστούν με κρύο και βροχή την Κυριακή.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 10 Δεκέμβριος 2009 00:13
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
chania_ridersΜπρος γκρεμός και πίσω ρέμα! Χαϊδεμενάκης και από εδώ, Χαϊδεμενάκης και από κει. Είπαμε πως αφού δε θα τρέξει ο Μπάμπης, ευκαρία να δούμε και κανέναν άλλο στο βάθρο. Τελικά είδαμε άλλον, αλλά πάλι Χαίδεμενάκης και είναι ο πιο μικρός αδερφός του Μπάμπη, ο Δημήτρης.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Κυριακή, 06 Δεκέμβριος 2009 09:23
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
chania_day2_1Βροχή, λάσπη και τσουλήθρα! Το τοπίο του σαββατιάτικου αγώνα κατά τις πρώτες ελεύθερες δοκιμαστικές κατεβασιές. Στη συνέχεια ο ήλιος μας τίμησε με τη παρουσία του, έβγαλε το κόσμο κάτω από τις ομπρέλες και στέγνωσε αρκετά τη λάσπη ώστε να απολαύσουμε το ποδήλατο λίγο παραπάνω. Όχι τόσο αρκετά όμως ώστε να πούμε ότι δε γλιστρούσε καθόλου!! Χαρακτηριστικό παράδειγμα η φωτό δίπλα με το τουμπίδι του Σάκη, μια εικόνα χίλες λέξεις....

Σελίδα 31 από 40