Παρασκευή 29 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 111 guests


Αποτελέσματα Αγώνων

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 27 Μάιος 2010 11:10
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
aigio_dt_2010_13Ξημέρωμα Κυριακής με τον ήλιο από το πρωί να μας έχει ζεστάνει το τερέν όλα ήταν έτοιμα! Οι ταινίες σηματοδότησης της IXS, τα χρονόμετρα της Iron team είχαν τοποθετηθεί και η διαδρομή ήταν έτοιμη να χτυπηθεί απο downhill-άδες!

Κάποιοι αναβάτες ήρθαν Κυριακή πρωί και βρέθηκαν αντιμέτωποι με το ξύλινο drop στα σκαλιά της γέφυρας και το grassgap της κεντρικής πλατείας και η αδρεναλίνη τους έφτασε στα ύψη καθώς η Race down to the port διαδρομή είχε αρχίσει να δείχνει ότι τηρεί τις υποσχέσεις της!
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Κυριακή, 23 Μάιος 2010 20:19
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
aigio_cropΣτα γρήγορα σας παραθέτουμε τα αποτελέσματα από τον αγώνα στο Αίγιο.

Περισσότερες λεπτομέρειες και φωτό σε λίγο (λίγες μέρες δηλαδή!).
Τρίτη, 04 Μάιος 2010 14:38
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
finals

Ή

ταν από τα πιο ενεργά και απολαυστικά σαββατοκύριακα του 2010 και ευχόμαστε να υπάρχουν και άλλα. Με συνολικά 107 συμμετοχές "τρελαμένων" που ήρθαν στο βουνό για να μοιραστούν το σαββατοκύριακο μαζί μας από την Κρήτη έως την Κέρκυρα και την γειτονική Ιταλία, καθώς και αρκετών "παλαβών" BMX-άδων και Dirt-άδων από την Αθήνα, που υπό την επίβλεψη του "δάσκαλού τους" Piranha, έδωσαν ένα απολαυστικό σόου από το πρωί του Σαββάτου στο τεράστιο στρώμα της Funbag έως αργά το απόγευμα, αναμφίβολα ήταν ότι καλύτερο έχουμε δει μέχρι σήμερα στο χώρο του Downhill και Megadownhill στην Ελλάδα και έπονται κι άλλα και ακόμη καλύτερα...

Σελίδα 31 από 41