Πέμπτη 28 Μαρ 2024


Αποτελέσματα Αγώνων

Συντάχθηκε απο τον/την Fotis Skaris Παρασκευή, 22 Απρίλιος 2016 22:11
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
ο-stivian-gatev-στο-tiger-trail-το-2016ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ DOWNHILL 2016
2ος αγώνας, Καλαμπάκα, Tiger Trail, 17/4

ΑΓΡΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ!


Πιέζεις τα όρια σου, ρισκάρεις και παράλληλα απολαμβάνεις! Οδηγάς, προσπαθείς και τελικά τερματίζεις γεμάτος αδρεναλίνη και με κομμένη την ανάσα παρόλο που έχεις κάνει λιγότερες από 10 πεταλιές σε όλη την διαδρομή. Αυτό είναι το Tiger Trail και πρόσεχε γιατί γρατζουνάει!


Ο Γρήγορης Τσαλαφούτας whipάρει άγρια στο διπλό των 7,5 μέτρων και ορμάει με τα όλα στο drop του τερματισμού. Έχει σκασμένο πίσω λάστιχο όμως, χάνει τον έλεγχο και πέφτει άσχημα με τα όλα! Περνά την γραμμή του τερματισμού κουτρουβάλα και μένει ακίνητος... Ακούγεται μια φωνή ενός συναθλητή του, Greg είσαι πρώτος, και μονομιάς ο σκληροτράχηλος αναβάτης ανταποκρίνεται, χαμογελά και δηλώνει ότι είναι ΟΚ, με θεατές και συναθλητές να τον χειροκροτούν... Μια σκληρή εικόνα που μας θύμισε την άγρια ομορφιά του σπορ που αγαπάμε.

 
Συντάχθηκε απο τον/την Fotis Skaris Δευτέρα, 28 Μάρτιος 2016 22:07
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
lousfaki trail dh race 2016 resultsΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ DOWNHILL 2015 - 1ος αγώνας, Τύρναβος, Lousfaki Trail, 20/4

ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ!


Μέσα στο αφιλόξενο πετροβούνι που ονομάζεται Λουσφάκι ελίσσεται μια downhillάδικη γραμμή. Το σαββατοκύριακο 19-20/3 γέμισε χρώματα, χαμόγελα, καυτές ανάσες, μεγάλες πτήσεις, παγωμένα red bull και άφθονη αδρεναλίνη... Το φοβερό Lousfaki Trail στον Τύρναβο φιλοξένησε τον πρώτο αγώνα DH της χρονιάς κι έγινε χαμός!
Συντάχθηκε απο τον/την Fotis Skaris Τρίτη, 20 Οκτώβριος 2015 21:25
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
vag kav oraio dh 2105 coverΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ DOWNHILL 2015

6ος αγώνας, Ωραιόκαστρο, Forest Gam Trail, 18/10


TO ΠΙΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ!


Πηδάς το 10μετρο road gap με το μάτι να γυαλίζει, τσιμπάς ελάχιστα τα φρένα και ορμάς στο step down και στα δύο διπλά που ακολουθούν. Ελίσσεσαι με τα όλα, στρίβεις με σφαλιάρες και πηδάς με whip μέχρι να φτάσεις στην προτελευταία στροφή και να θυμηθείς ξανά ότι το ποδήλατο σου έχει φρένα. Το Forest Gam ήταν στα καλύτερα του. Τέρμα flow, τσίτα διασκέδαση! Και κάπου εκεί κρίθηκαν οι τίτλοι σε όλες τις κατηγορίες...
Συντάχθηκε απο τον/την Fotis Skaris Τρίτη, 20 Οκτώβριος 2015 20:28
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
farsala dimitriouURBAN DOWNHILL
Achilles Trail, 4/10, Φάρσαλα
DOWNHILL ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Με έναν δυνατό, θεαματικό και φουλ διασκεδαστικό αγώνα ο Γιώργος Δημητρίου με την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου Φαρσάλων έφεραν και πάλι τους αγώνες Urban DH στο προσκήνιο... Μεγάλος νικητής ο συνήθης ύποπτος, Κώστας Ανδριώτης.


Τρία ολόκληρα χρόνια είχε να πραγματοποιηθεί αντίστοιχος αγώνας στην χώρα μας, ωστόσο το Urban DH είναι ένα σπορ με μεγάλη δυναμική. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ένας αναβάτης, ο Γιώργος Δημητρίου, ανέλαβε εξολοκλήρου την κατασκευή της πίστας καθώς και την διοργάνωση του αγώνα και δικαιώθηκε. Το παρών έδωσαν 58 αναβάτες (από τους 67 που δήλωσαν συμμετοχή) και ανταμείφθηκαν με έναν σούπερ διασκεδαστικό και σίγουρα ξεχωριστό αγώνα... Κερδισμένοι και οι κάτοικοι των Φαρσάλων καθώς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικό θέαμα μέσα στα πόδια τους καθώς ο αγώνας τερμάτιζε στο κέντρο της πόλης! Δεν έκρυψαν μάλιστα τον ενθουσιασμό τους δίνοντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στον αγώνα...
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τετάρτη, 09 Σεπτέμβριος 2015 20:23
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
andriotis vasilitsa winner champion 2015ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ DOWNHILL ΕΟΠ 2015

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ DOWNHILL 2015


Βασιλίτσα, Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας Trail, 6/9


O ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΦΤ


Αναμφισβήτητα τα δύο πιο σημαντικά πράγματα του σαββατοκύριακου ήταν το γεγονός ότι ο Κώστας Ανδριώτης κατέκτησε τον πρώτο τίτλο DH της καριέρας του και ότι για πρώτη φορά σε αγώνα του Πανελλήνιου Κυπέλλου DH το uplift γίνονταν με λιφτ!

Σελίδα 7 από 25