Τρίτη 19 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 23 guests


Reviews

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Σάββατο, 22 Απρίλιος 2017 21:52
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
SAR logoΤα ελατήρια της SUPER ALLOY RACING είναι απαραίτητα εάν ο επιθυμητός στόχος είναι η μείωση βάρους και η ακρίβεια στη λειτουργία της πίσω ανάρτησης. Το κράμα από το οποίο κατασκευάζονται τα ελατήρια της SA RACING ονομάζεται "super alloy" και έχει εξελιχθεί μέσα από την έρευνα των αυτοκινήτων της Formula 1. Ένα μέταλλο με μεγάλη αντοχή σε συνθήκες υψηλών τάσεων που μπορεί να διατηρεί τις αρχικές διαστάσεις σε συνδυασμό με χαμηλό βάρος.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Σάββατο, 22 Απρίλιος 2017 21:12
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
deltio tupou topodilatogr 06Τρίτο Πρωτάθλημα στην σειρά για Ανδριώτη και SANTA CRUZ - ToPodilato.gr

To team "SantaCruz-5Ten-Velosolutions-ToPodilato.gr" πρωταγωνίστησε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Downhill 2017 στην Λάρισα. Mε μηδενικές βλάβες για ακόμα έναν αγώνα μετά από λεπτομερή προετοιμασία σε στήσιμο και συντήρηση αναρτήσεων, τα κορυφαία μοχλικά των SANTA CRUZ δούλεψαν άψογα στις συνθήκες του αγώνα.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τετάρτη, 08 Μάρτιος 2017 19:36
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
knolly01


Εδώ και έξι χρόνια, από την πρώτη μέρα που ανοίξαμε το LOW and FLOW, προτεραιότητά μας είναι να εμπορευόμαστε, να καβαλάμε και να επισκευάζουμε ποδήλατα με ένα μόνο κριτήριο ....την πόρωση!!!!!


Η ποιότητα κατασκευής, το φινίρισμα και η τεχνολογία-τεχνογνωσία με την οποία κατασκευάζονται τα προϊόντα που αντιπροσωπεύουμε, είναι στοιχεία που τα παίρνουμε πολύ σοβαρά.

Σελίδα 1 από 20