Πέμπτη 28 Μαρ 2024


Reviews

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τετάρτη, 17 Αύγουστος 2011 10:48
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
andriotis_frontΚωσταντίνος Ανδριώτης On the Fly

Ο Κωσταντίνος Ανδριώτης προπονείται στην ιδιωτική του πίστα στα Χανιά, την οποία εχει φτιάξει ο ίδιος χωρίς καθόλου μηχανήματα,ακριβώς για τις ανάγκες της προπόνησης του όσον αφορά το 4Χ, το dirt αλλά και το freeride!


Η πίστα αποτελείται απο 2 γραμμές, η μία είναι μια μεγάλη ευθεία, με 10 άλματα στην σειρά ενώ η άλλη περιέχει burms, σαμαράκια και φυσικά... άλματα!

 
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Παρασκευή, 12 Αύγουστος 2011 11:34
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
helmet_staten_elpunk_01Το πρώτο πράγμα που σκέφτεται να φορέσει κάποιος όταν θα καβαλήσει το ποδήλατό του είναι το κράνος.
Χωρίς γάντια μπορείς να κάνεις, χωρίς θώρακα, επιγονατίδες, επιαγκωνίδες πάλι μπορείς να καβαλήσεις με ένα μεγαλύτερο ρίσκο τραυματισμού βέβαια. Χωρίς κράνος όμως που πας? Πουθενά!

Επειδή μέσα στο κράνος λοιπόν βάζουμε το κεφάλι μας και είναι πολύ σημαντικό αυτό να παραμείνει όσο πιο άθικτο γίνεται σε περίπτωση πτώσης ή κρούσης με κάποιο άλλο αντικείμενο, πολλές εταιρίες έχουν επενδύσει σε εργαστηριακές έρευνες με σκοπό να βρουν τα υλικά και τη σχεδίαση που θα έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα.
Σε συνδιασμό όμως με την ασφάλεια, ένα κράνος πρέπει να είναι και άνετο, ελαφρύ, δροσερό, να έχει καλό εξαερισμό, να κουμπώνει καλά πάνω στο κεφάλι και να σου παρέχει καλό οπτικό πεδίο. 
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Σάββατο, 23 Ιούλιος 2011 22:30
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
awol_logo_smallΕσύ πόσο extreme νομίζεις ότι είσαι?

AWOL - ADVENTURE WITHOUT LIMITS

Το 2008 ένα καινούριο κατάστημα ήρθε να ανατρέψει τις ισορροπίες στο χώρο της ποδηλασίας στην Κύπρο. Το κατάστημα AWOL άνοιξε με μοναδικό σκοπό να αφήσει το δικό του στίγμα δημιουργώντας ένα σύγχρονο κατάστημα ποδηλασίας και τριάθλου στην καρδιά της Λευκωσίας προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες , ικανοποιώντας τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών στο χώρο της ποδηλασίας και του τριάθλου .

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Παρασκευή, 22 Ιούλιος 2011 01:17
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
sp11_20012_018_1Το νέο κράνος Striker από την FOX είναι ιδανικό για Trail Riding και Cross Country (XC) για αναβάτες που αναζητούν ελαφρό βάρος και μέγιστη προστασία. Παίρνοντας σχεδιαστικά τα πιο δυνατά σημεία από το #1 σε πωλήσεις κράνος το Flux, σχεδιάσαμε την επόμενη εξέλιξη στα κράνη MTB.
Τρίτη, 03 Μάιος 2011 10:26
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
fox_products_5_11_01







Νέος θώρακας για χρηση DOWNHILL από τη FOX.
Ο νέος TITAN SPORT JACKET προσφέρει προστασία σε στήθος, πλάτη, ώμους και αγκώνες
Με νέο υλικό κατασκευής για καλύτερη εφαρμογή άνεση και αερισμό.
Αποσπώμενη πλάτη για αποτελεσματικό καθαρισμό και κεντρικό φερμουάρ για εύκολη χρήση.

 

Σελίδα 6 από 12