Πέμπτη 12 Δεκ 2019


Reviews

Συντάχθηκε απο τον/την Takis Karvelas Κυριακή, 13 Φεβρουάριος 2011 11:53
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
xcg_installedΤρία χρόνια έχουν περάσει από την εμφάνισή του και όλο και πιο δημοφιλές γίνεται στη χώρα μας και ειδικά από τους κατόχους carbon πλαισίων που θέλουν να προστατέψουν την περιουσία τους χωρίς να ξοδέψουν πολλά χρήματα και χωρίς να προσθέσουν βάρος στο ποδήλατό τους. Το XCG, κάνει τρεις σημαντικές δουλειές:
 
Τρίτη, 21 Δεκέμβριος 2010 19:58
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
itxc-s2-200Η Intense, ως γνωστόν, μας παραδίδει λάστιχα ποιότητας με αντίστοιχη απόδοση σε επίπεδο πρωταθλητών. Για το λόγο αυτό επιστρατεύσαμε έναν αθλητή με πολλές διακρίσεις για να κάνει τη δοκιμή στα System 2 26" X 2.0" XC. Ο Γιώργος Νικολάου εν όψει των χειμερινών του προπονήσεων μας λέει τη γνώμη του...
Κυριακή, 19 Δεκέμβριος 2010 21:26
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
downloadfileΝέο κατάστημα ποδηλασίας στην Ηλιούπολη. Με έμφαση στις νέες τάσεις ποδηλασίας ( Road, track, fixed, urban, cyclocross, gravity) σας προτείνουν να τους εμπιστευτείτε για τις αγορές σας.
Κυριακή, 28 Νοέμβριος 2010 13:35
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
demo_8_2011Δένοντας τη κάμερα σε οποιοδήποτε διαθέσιμο μέρος του σκελετού του Specialized Demo 8,  μία κατάβαση 5000 ποδιών ποτέ δεν ήταν τόσο ωραία. Η κινηματογράφηση και η παραγωγή του βίντεο έγινε από την NWD Films. For more info, check the link below.
http://www.freeride-entertainment.com/
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Παρασκευή, 26 Νοέμβριος 2010 23:07
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
sidebysideΕν μέσω κρίσης και σε έναν κόσμο που όλα πάνε από το κακό στο χειρότερο αν θέλεις να επιβιώσεις και να την παλέψεις πρέπει να βάλεις αρκετή εώς υπερβολική δόση τρέλας μέσα στην καθημερινότητά σου.... ή έστω στα σαββατοκύριακά σου! Οι γνωστοί σε όλους Manic Side έρχονται με μία καινούρια ταινία να μας δείξουν τον τρόπο. Κάποιοι τον έχετε βρει, κάποιοι ακόμα ψάχνεστε. Δείτε το trailer της ταινίας και κάντε λίγη υπομονή για το full movie! 

Σελίδα 7 από 12