Πέμπτη 28 Μαρ 2024


Ανακοινώσεις

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 23 Ιούνιος 2016 02:52
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
redbull xfighters madrid 2016 01Μαδρίτη/ Ισπανία/ Freestyle Motocross/ 15η χρονιά Red Bull X-Fighters

Το Red Bull X-Fighters γιορτάζει 15 χρόνια στη Μαδρίτη!

Το διασημότερο Freestyle Motocross event στον κόσμο, το οποίο προσγειώθηκε πέρυσι για πρώτη φορά στη χώρα μας προσφέροντας έναν επικό αγώνα στο Λατομείο Μαρμάρου Διονύσου, γιορτάζει τη 15η επέτειό του στην Ισπανική πρωτεύουσα. Στο εντυπωσιακό υπερθέαμα του Red Bull X-Fighters στην Plaza de Toros de las Ventas όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα στον Tom Pagès, τον σπουδαίο Γάλλο αναβάτη που θα προσπαθήσει να κερδίσει τους πρώην πρωταθλητές, Clinton Moore (Αυστραλία), Dany Torres (Ισπανία) και Levi Sherwood (Νέα Ζηλανδία) για τέταρτη συνεχή χρονιά, σημειώνοντας ρεκόρ.
 
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Παρασκευή, 03 Ιούνιος 2016 22:34
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
rodeo trail tshirt floga art cover

Μία κίνηση συμπαράστασης και υποστήριξης που επαναλμβάνεται για 3η φορά. Αυτή τη φορά η ιδέα και η υλοποίηση ήρθε από το Λευτέρη Τριανταφύλλου από τη Χαλκίδα που έφτιαξε τα μπλουζάκια από χρήματα χορηγών και θα τα έχει διαθέσιμα προς πώληση στην τιμή των μόλις 5 ευρώ την Κυριακή, καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα στο Rodeo Trail στη Λιβαδειά. 

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τετάρτη, 13 Απρίλιος 2016 18:30
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
patras pumptrack egkainia 01
Εκδήλωση Εγκαινίων PATRAS Pumptrack - Δελτίο Τύπου


Η Λέσχη Ορεινής Ποδηλασίας Πάτρας (Λ.Ο.Π.Π.) διοργανώνει εκδήλωση εγκαινίων της πίστας pumptrack στο παραλιακό μέτωπο Πάτρας, δίπλα στο νέο λιμάνι.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Απριλίου, ώρα 12:00 με 20:00. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει την 23/4 ενημέρωση - γνωριμία με την πίστα Pumptrack και την 24/4 αγώνα challenge. Καλεσμένος ο Δήμαρχος Πατρών Πελετίδης Κωνσταντίνος για την πολύτιμη συνεισφορά του στην κατασκευή του έργου.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 11 Φεβρουάριος 2016 22:09
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
gdc15 aponomes coverΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ DOWNHILL

Η πολυαναμενόμενη απονομή των Κυπελλούχων DH του 2015 θα γίνει για τρίτη χρονιά στον πολυχώρο Ρομάντσο στην Αθήνα. Μην τη χάσεις!

Το Σάββατο 20/2, θα μαζευτούν όλοι οι Έλληνες Downhillάδες στο Ρομάντσο (Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια) και ώρα 21:00 προκειμένου να χειροκροτήσουν τους κορυφαίους riders της χρονιάς... Θα πραγματοποιηθεί η βράβευση των έξι καλύτερων rider της Elite και Junior και των τριών πρώτων από τις κατηγορίες Master, Veteran και Women, ενώ έπαθλο θα πάρει η καλύτερη αγωνιστική πίστα του 2015, αλλά και η καλύτερη διοργάνωση.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τετάρτη, 27 Ιανουάριος 2016 23:24
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
Την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 στις 10:30 θα πραγματοποιηθούν στο Flamme Rouge cycling cafe η ετήσια συνέλευση μελών της ΕΕΟΠ καθώς και οι εκλογές του νέου Δ.Σ. και της νέας ελεγκτικής επιτροπής.

eeop-3-150x150ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Η συνέλευση είναι ανοιχτή προς όλους αλλά δικαίωμα ενεργής συμμετοχής έχουν μόνο τα ταμειακώς τακτοποιημένα για το 2016 μέλη του συλλόγου. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

1. Έγκριση του οικονομικού προϋπολογισμού, ισολογισμού και απολογισμού.
2. Απολογισμός του έργου του Διοικητικού Συμβουλίου.
3. Επόμενες δράσεις του συλλόγου και ενεργή συμμετοχή περισσότερων μελών.
4. Χρόνος διεξαγωγής επόμενων εκλογών

Σελίδα 5 από 57