Πέμπτη 28 Μαρ 2024


Ανακοινώσεις

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 12 Φεβρουάριος 2015 00:44
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
four season mtb meeting logo

Ο Νησιώτης με αφορμή την ανάρρωσή του μετά τον τραυματισμό του, θέλησε να κάνει ένα eventάκι για να το γιορτάσει. Και εκεί που σκεφτόταν...του ήρθε η εξής ιδέα. Να κάνει το Four Season MTB meeting. Θα είναι ένα event που θέλει τη συνάντηση όλων αυτών που αχολούνται με το MTB.
 
Συντάχθηκε απο τον/την Fotis Skaris Τετάρτη, 11 Φεβρουάριος 2015 21:56
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
aponomes cup 2014 allΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ DOWNHILL OPEN
ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΩΝ 2014
Πολυχώρος Ρομάντσο, Αθήνα 7/2

ΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ!

Με πολλά χαμόγελα, χειροκροτήματα και θετική ενέργεια πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των Κυπελλούχων DH του 2014! Φουλ κόσμος, τέρμα καλή διάθεση και δύο φοβερές ταινίες συνέθεσαν μια ιδανική εκδήλωση με τον Γιάννη Ιωάννου μεγάλο θριαμβευτή.

Μετά από μια απόλυτα επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά ακολούθησε μια εξίσου πετυχημένη τελετή απονομής των νικητών. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο πολυχώρος Ρομάντσο γέμισε με downhill riders απ' όλη την Ελλάδα και γιορτάστηκε με τον καλύτερο τρόπο η άνοδος του ελληνικού DH. Το σύνθημα ήταν για μια ακόμη φορά "ενωμένοι σαν γροθιά" με το καλό κλίμα και γενικά την καλή διάθεση να κυριαρχεί του σκληρού ανταγωνισμού. Χωρίς μεγάλη καθυστέρηση ο Τίμος Τσιντσικλόγλου και ο Φώτης Σκαρής, πήραν τα μικρόφωνα και άρχισε το πάρτι. Αρχικά προλόγισαν το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2015 όπου για πρώτη φορά στην ιστορία θα περιλαμβάνονται δύο πίστες σε χιονοδρομικά κέντρα με λιφτ! Μια εξέλιξη που καλοδέχτηκαν και χειροκρότησαν όλοι οι αναβάτες... Η όρεξη άνοιξε και ξεκίνησαν μονομιάς οι απονομές με την βράβευση του καλύτερου μονοπατιού στην Ελλάδα για το 2014 όπου τον τίτλο πήρε άξια το Pistaki στο Πήλιο! Παρά τις εξαιρετικά σκληρές συνθήκες που είχαν σαν αποτέλεσμα τις λιγότερες συμμετοχές σε τελικό, οι αναβάτες που ψήφισαν στο downhill.gr επιβράβευσαν την δύσκολη αυτή πίστα η οποία βρίσκεται σε ένα πραγματικά μαγευτικό σημείο... Ακολούθησε η απονομή για την καλύτερη διοργάνωση όπου τον τίτλο πήρε εξίσου δίκαια ο αγώνας στο Big Bear στη Δίρφη υπό τις οδηγίες του downhill.gr. Γρήγορα περάσαμε και στην απονομή των αναβατών με τα εντυπωσιακά Κύπελλα να κάνουν ακόμη πιο ανυπόμονους τους πρωταγωνιστές. Να σημειώσουμε ότι από φέτος όλα τα κύπελλα, αλλά και τα μετάλλια ήταν επώνυμα δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη συγκίνηση σε όσους ήταν στο βάθρο!
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 29 Ιανουάριος 2015 22:02
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
8 down n dirty film logo


Η σκηνοθέτης Δήμητρα Μπαμπαδήμα ακολούθησε το Πανελλήνιο Κύπελλο Downhill 2014 -και τους οκτώ αγώνες- και ύστερα από μια χρονιά γεμάτη ένταση, χώμα και πολύ downhill, ετοιμάζεται να παρουσιάσει το film '8 Down n' Dirty'. Όπως φαντάζεσαι είναι ένα film-αφιέρωμα στο downhill και τους αναβάτες του που θα προβληθεί στην απονομή του Κυπέλλου, το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 29 Ιανουάριος 2015 19:24
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
8 down n dirty DH Ceremony front

Οι Έλληνες DH riders βραβεύονται και θυμούνται τις καλύτερες στιγμές της περσινής σεζόν!


Στα πλαίσια της καθιερωμένης πια απονομής των Κυπελλούχων Downhill για το 2014 στον Πολυχώρο Ρομάντσο (Αναξαγόρα 3-5) το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, το film-αφιέρωμα "8 Down n' Dirty" της Δήμητρας Μπαμπαδήμα θα μας φρεσκάρει τη μνήμη με τα highlights της περσινής χρονιάς.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Σάββατο, 10 Ιανουάριος 2015 15:21
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
Bikings offer 2015 01Οι Bikings σου δίνουν για λίγες ημέρες την ευκαιρία να αποκτήσεις το μοντέλο της RAM που γουστάρεις στην έκδοση που θέλεις, πληρώνοντας στην τιμή της αμέσως φθηνότερης έκδοσης !

Σελίδα 9 από 57