Τρίτη 19 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 31 guests


Fun Section

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τρίτη, 09 Μάιος 2017 21:34
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
2o patras pumptrack challenge 04ΛΕΣΧΗ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ
«ΕΡΥΜΑΝΘΙΟΣ ΚΑΦΡΟΣ»

2ο Patras Pumptrack Challenge

Δελτίο Τύπου


Η Λέσχη Ορεινής Ποδηλασίας Πάτρας (Λ.Ο.Π.Π.) προκηρύσσει το δεύτερο Patras Pumptrack Challenge στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας, δίπλα στο νέο λιμάνι.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Δευτέρα, 24 Οκτώβριος 2016 21:11
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
danny macaskill weedayout01


Ο Danny MacAskill έγινε ένας από τους πιο δημοφιλείς αναβάτες στο YouTube, παρουσιάζοντας τα skills του σε πολλά video όπως το Imaginate, το Epecuén και το Way Back Home. Τώρα ο θρύλος των Σκωτσέζικων trials επιστρέφει -αυτή τη φορά πάνω σε ένα mountain bike- με το νέο film, Wee Day Out.

Συντάχθηκε απο τον/την george alexiou Τετάρτη, 13 Απρίλιος 2016 18:57
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
george alexiou talkingΗ ώρα εδώ στην Σαντορίνη είναι 3.00 τα ξημερώματα. Έχω μείνει χωρίς ρεύμα στο σπίτι μου, λόγω τεχνικής βλάβης, οπότε τη βγάζω στον γραφείο που τυχαίνει να είναι ακριβώς δίπλα από το σπίτι. Χαζεύοντας στο Facebook βλέπω την κούρσα του Κωνσταντίνου του Ανδριώτη για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ !!! Ούτε που το ήξερα ότι ξεκίνησε για να είμαι ειλικρινής. "Τι λες ρε φίλε" αναφωνώ. Ο Κώστας που βλέπαμε πριν 6-7 χρόνια να κάνει πλάκα στην Δίρφη σε όλους τους τότε πιο έμπειρους και με πανάκριβα ποδήλατα αναβάτες, πλέον στο Παγκόσμιο. Το βλέπω, το ξανά βλέπω και αναπολώ.

Σελίδα 1 από 17