Παρασκευή 19 Απρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 345 guests


Fun Section

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Παρασκευή, 07 Σεπτέμβριος 2012 19:01
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
parnassos22_slut


Βουνό,
καλή παρέα,
ωραία διάθεση,
ποδήλατα,
καλός καιρός,
μουσικούλα σπέσιαλ (+live!!),
εντυπωσιακό και χαλαρό riding....
ένα βίντεο που τα έχει ΟΛΑ! 

Οι Slutάδες μας δείχνουν ότι η ζωή είναι ωραία... δείτε το βίντεο!

Πέμπτη, 05 Ιούλιος 2012 23:19
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
awake_paros_13

Φ

έτος ο καλοκαίρι επιμένουμε ποδηλατικά και εκτός απ' τις παραλίες, η ομάδα «Awake Paros» προσφέρει για πρώτη χρονιά μία ποδηλατική καινοτομία στις Κυκλάδες.

Η

δραστήρια ομάδα «Awake» οργανώνει Cross country διαδρομές στα πλούσια μονοπάτια του νησιού, για να ανακαλύψετε την «άλλη Πάρο»! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φέρετε την «δίτροχη» τρέλα σας. Διαθέτει έναν «στόλο» από ολοκαίνουργια hardtail IDEAL (επιμένοντας ελληνικά), τρέιλερ μεταφοράς ποδηλάτων και οδηγό στα μονοπάτια. Παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε μονοπάτια διαφορετικών επιπέδων δυσκολίας ανάλογα με τις ικανότητες και τις απαιτήσεις σας.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Δευτέρα, 14 Μάιος 2012 00:39
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
dh_fr_patra_trailerΔεν πάει πολύς καιρός από τότε που οι κατασκευές μας στο χώρο του δασυλίου ισοπεδώθηκαν από το δήμο. Πριν λίγο καιρό αποφασίσαμε να αναλάβουμε πάλι δράση και να τα φτιάξουμε από την αρχή, όμως αυτή την φορά ακόμα καλύτερα!

Δείτε το trailer και μείνετε συντονισμένοι για το μεγάλο video με πρωταγωνιστές τους Eλισαίο Γουβή και Tάσο Σπηλιόπουλο. Πρώτη προβολή στο Patra TV την Τρίτη 15 Μαίου και ώρα 22:00!

Σελίδα 12 από 17